Psík mi priniesol šteniatka. Čo s nimi?
poradte
ak majú menej ako 6 týždňov,tak potrebujú mamu,prípadný predaj či darovanie až potom....
Nechat si ich 🙂 Alebo tak ako radia vyssie, dat na bazos, pripadne skusit ich umiestnit u priatelov a znamych. Ak ti velmi vadia, kontaktovat najblizsi utulok alebo obcianske zdruzenie (neviem ktore mate na blizku) a skusit ich umiestnit tam. Moze sa stat ze maju uz plno, takze nove neprijmaju, ale pomozu ti aspon s inzerciou a tak isto ich zaregistruju pod seba, teba poprosia aby si ich par dni nechal u vas doma kym sa nieco nenajde.
psík priniesol šteniatka 😀 to je nejaká nová forma rozmnožovania 😀... ako morský koník 🙂... ale do budúcna by som odporúčala zvážiť kastráciu fenky, aby nebolo potrebné riešiť také dilemy 🙂...
... a k otázke, ja by som skúsila ten bazos, či bazar... aj tu je forum venované psíkom, resp. ich majiteľom, alebo skús osloviť aj miestny útulok, môžu rozhodiť siete (majú veľa skúsenosti a aj svoje chodníčky 🙂 )

Ahoj, nafotit a hodit fotky na facebook alebo dat inzerat na www.bazos.sk alebo na nejaky iny inzertny portal, dufam, že si drobci najdu rychlo domov.