icon

Psík mi priniesol šteniatka. Čo s nimi?

294
5. feb 2014

poradte

83lenka83
5. feb 2014

Ahoj, nafotit a hodit fotky na facebook alebo dat inzerat na www.bazos.sk alebo na nejaky iny inzertny portal, dufam, že si drobci najdu rychlo domov.

janinah
5. feb 2014

ak majú menej ako 6 týždňov,tak potrebujú mamu,prípadný predaj či darovanie až potom....

linda20111
6. feb 2014

Nechat si ich 🙂 Alebo tak ako radia vyssie, dat na bazos, pripadne skusit ich umiestnit u priatelov a znamych. Ak ti velmi vadia, kontaktovat najblizsi utulok alebo obcianske zdruzenie (neviem ktore mate na blizku) a skusit ich umiestnit tam. Moze sa stat ze maju uz plno, takze nove neprijmaju, ale pomozu ti aspon s inzerciou a tak isto ich zaregistruju pod seba, teba poprosia aby si ich par dni nechal u vas doma kym sa nieco nenajde.

hviezdicka111
6. feb 2014

darovat, predat.... 🙂

bialica
6. feb 2014

psík priniesol šteniatka 😀 to je nejaká nová forma rozmnožovania 😀... ako morský koník 🙂... ale do budúcna by som odporúčala zvážiť kastráciu fenky, aby nebolo potrebné riešiť také dilemy 🙂...
... a k otázke, ja by som skúsila ten bazos, či bazar... aj tu je forum venované psíkom, resp. ich majiteľom, alebo skús osloviť aj miestny útulok, môžu rozhodiť siete (majú veľa skúsenosti a aj svoje chodníčky 🙂 )