Psy na ceste, otvorená brána, nebezpečné bojové psy
Ahojte!
Som už totálne vytočená z týchto niektorích "nepríčetných" ľudí, ktorí si ani bránu za sebou zatvoriť nevedia. Vo svojom dome prechovávajú nebezpečné bojové psi. Ešte ma nestihol pohrýzť, lebo včas zasiahli obyvatelia toho domu, ale stále sa to dookola opakuje. Najhoršie je to že tadiaľ musím dennodenne chodiť na autobusovú zastávku do práce, keďže iná prístupová cesta od môjho domu nie je. Mňa totižto nemôže ani pohrýsť pes, keďže mám zdravotné problémy (oslabená imunita, mám málo bielych krviniek v tele, mám astmu a aj histamínovú intoleranciu), lebo očkovanie po pohryznuťí psom napríklad (protitetanovka) by ma zabila alebo by som bola v kòme. Lebo neverím že niekto ako oni, no tmavší má zaočkovaného a začipovaného psa. Takže kľudne ten Pes môže mať aj besnotu. Už som x krát písala, volala či osobne sa s tým rozprávala so Starostom obce, aby nejako nariadil, že si musia zatvárať bránu dotyčný ľudia ak niekam idú. Mám aj Ja Psa ale nikdy nebol na ceste bezo mňa. Je to len chvìľka na zatvorenie brány. Čo mi poradíte?

Nahks to na policiu a pre vlastnu ochranu si zaobstaraj bud ten paralyzator alebo nejaky sprej,ze sa tym ubranis.Ja by sim teda bez nejakej ichrany tade nechodila,psa tym neohrozis akurat ho odstrasis.A na tych majiteliv ,ved volaj policajtov,ze su tam bojive psy abrana otvorena.Aj kazdy den by som s tym otrvovala policajtov,mozno by sa domaci naucili zatvarat dvere.Inak co su to za ludia?