icon
autor
21. mar 2023

Pricestujem do mesta, ktoré som dal zbombardovať a ľudia ma tam vítajú a klaňajú sa mi,ako bohovi?
To čo je za fraška?
Však ten chlap je zalezený a tam si sám veselo ešte aj šoféruje 🤣

yanni
21. mar 2023

Ved jasne. HLavne ti, co su teraz rozlezeni po celom svete, sa mu budu za to nicenie klanat. Vsetko zinscenovane. Inak Putin bol teraz na Kryme na oslavach grrrrr 8 rokov ci kolko to uz je) anexie. Ti ho tam tiez asi velmi "miluju", ked ich nasilne pripojil k Rusku.

katrinka8
21. mar 2023

Stačí si prečítať zdroj videa.... tlačová služba Kremľa.

yoxinka
21. mar 2023

Rusko nie je krajina, je to diagnóza 🤦‍♀️

anita1978
Odpoveď bola odstránená
milanpetras
Odpoveď bola odstránená
autor
21. mar 2023

@katrinka8 veď hej,len ma prekvapuje slovenský zdroj, ktorý som mala ako tak za celkom seriozny

katrinka8
21. mar 2023

To je len titulok, ten predáva, nadháňať kliky...

petedea
21. mar 2023

Nemontuj sa do veci, ktorym absolutne nerozumies.

autor
21. mar 2023

@petedea kto??ja??🤣🤣ty rozumieš? nám to tu vysvetli,daj neznalé do obrazu,lebo to nedáva význam

petedea
22. mar 2023

Bola si tam niekedy a presne vies co sa tam dialo pred tym, ako to Putin zbombardoval?
Nevies o tom absolutne nic a montujes sa do veci, ktorym absolutne nerozumies.

yoxinka
22. mar 2023

@petedea
Aaaaaale, jasné, že vieme, čo sa tam dialo pred tým … Banderovci tam páchali genocídu a blablablabla … Škoda, že o tej genocíde neexistujú žiadne dôkazy, zatiaľ čo Putinove zločiny na Ukrajine máme skoro live. A tie videjká, čo si medzi sebou posielate o tej genocíde, to vidí malé decko, že sú to fejky, ako táto Putinova návšteva v Mariuopole. Skrátka, divadlo pre jednoduchších.

petedea
22. mar 2023

@yoxinka V tom pripade, si ta jednoduchsia ty, lebo ja ziadne videjka nepozeram.
Mam tam totiz znamych.

yoxinka
22. mar 2023

@petedea
Tak nás teda pouč, keď máš info z prvej ruky 🤔

anita1978
Odpoveď bola odstránená