Pyrotechnika a jej odpalovanie 31.12.2021
Dobrý večer nikto nemože íst von večer 00:00 odpalit pyrotechniky,kompakty? Zajtra 00:00 31.12.2021!
@tacsika nie ako ty hovoríš nevydržíme jeden deň práve vďaka takým "debilom" ako si ty, ktorí to odpaľujú odkedy začne predaj a najviac teraz medzi Vianocami a Silvestrom, keďže sa očividne doma nudia 🙄 keby ste radšej vzali učebnice do ruky, prípadne sa zamysleli nad tým, čo všetko spôsobia tieto vaše srandy malým deťom, zvieratám a starším ľuďom
@tacsika pred 2 rokmi na silvestra niekto hodil petardu ani nie 3 metre od nášho psa. Podotýkam, že to bolo o siedmej večer. Doteraz má z toho traumu a som vlastne rada za to, že vtedy neušla ako iné zvieratká ale len zostala stáť a triasť sa... Naozaj máš pocit, že je debil ten kto nevydrží jeden deň búchania petárd?
@deti95060810 odkial to viete že nikto to nebude kontrolovat?
@prvosienka88 chod zatvorit psa na a hotovo aj mne bol pes zatvoroli sme a nebol problém,logika
@mandymoore123 aj my sme mali pes,zatvor psa a nebude problem,logika
@tacsika a akože čo ti prinesie to, že to buchne ??? Teší ťa to, vzrušuje??
50 m nie je vzdialenosť, z ktorej by to nepočuli...
A nezabudaj, že existujú aj iné tvory, ako ľudia.
Egoistický nezmysel je to. Nerob niečo, čo iným škodí, len preto, že je to straaaašna zábava (pre ľudí s nízkym intelektom)
@tacsika
😅 “ja zatvorim a ty nechas vonku a preto odide!😲”
- 😅😅🤦🏻♀️ Prepáč ale už len čítať po tebe tie duchazáblesky je namáhavejšie, ako sa snažiť pochopiť, čo si tým myslel/a!😅🙈
(ak je čím, lebo toť je podľa mňa výrazná absencia šedej hmoty …)
Nasmu psikovi musime kazdy rok na Silvestra davat od veterinara tabletku na spanie, lebo sa pocurava a trasie. Odvtedy nenavidim pyrotechniku. A to som este netusila ako ju znenavidim, ked sa mi narodi babatko. Mali by to zakazat.
@viestta Rozumiem ti 😘😉 veď komu by sa to páčilo ☝🏼🙈
Moja a prajem všetko dobre do nového roku ❤️ hlavne zdravie celej rodinke 🙏🏽🥰😘
A ešte jedno debilčekov by som poprosila aby si ten bordel potom po sebe aj upratali. Všade samé petardy, obaly z rachetli a iných "dekorácií". Jaj načo šak my sme sa stretli zabavili, nech upracú iní
@viestta … asi “nechala vonku, preto odíde” ako napísala vyššie 😅😅😅😅😅😅😅😅😅
@tacsika niektore zvieratká žiaľ nemajú domov a kde sa schovať. Taktiež vtáky..
@tacsika jaaaaaj, ešte že hovoríš, fakt by ma ju nenapadlo zatvoriť 🙄
Akože fakt? A kde ju mam zavrieť keď to všade počuť? Zavri sa prosím Ty 🤦🏻♀️

Ja by som to zakazala vyrabat...chudatka zvieratka ako domace tak aj v prirode...idiot co to vymyslel...