icon

Pyrotechnika a jej odpalovanie 31.12.2021

tacsika
30. dec 2021

Dobrý večer nikto nemože íst von večer 00:00 odpalit pyrotechniky,kompakty? Zajtra 00:00 31.12.2021!

Strana
z3
mike_bassett
31. dec 2021

@tacsika kapitán Danko, robíte čo Vy tunak schkym ? Petardy búchať nem dobrá...

tacsika
autor
31. dec 2021

@malinoismum no to urobil nejaky debil

tacsika
autor
31. dec 2021

@tom_i ja dám na ohen a bordel nebude za 10 min

viestta
Odpoveď bola odstránená
nelca84
31. dec 2021

@viestta ved ju nechaj 😉

viestta
Odpoveď bola odstránená
bmuller
31. dec 2021

@tacsika a co je nas do toho, ci to budu kontrolovat? Ved zariskuj a uvidis 😁
Dufam, ze dnes policia naplni kasu, lebo tito odpalovaci si to zasluzia, nie nejaky chudak, co sa ide v bezny den sam prejst o 21.00 🙄

tom_i
31. dec 2021

@tacsika ako povie klasik: "aj takých ako ty odvezie autobus"

nelca84
31. dec 2021

@viestta mne sa zda, ze tomu sa aj tak nevyhneme

tom_i
31. dec 2021

@nelca84 nuž len sa bojím, že môj muž skončí v base, lebo čo tá verbez už teraz robí, včera hodili delobuch kúsok od nášho auta trafí ho tak chlapci letia cez balkón. Akože majú tu pri nás kde ísť, ale nie debil to hádže z balkóna. Už ľuďom totálne prepína, pod balkónom už nemáme trávnik, ale špakove a delobuchove pole. Debil prenajme byt väčším debilom a tak to vyzerá.

tacsika
autor
Autor odpoveď zmazal
mogaa
31. dec 2021

@tacsika no zákaz vychádzania platí, takže kludne riskuj že nebudú chodiť policajti alebo sa spoliehaj že nechodili minulý rok🙂ak bývaš na RD tak samozrejme na dvore si môžeš robiť čo chceš, rovnako niečo púšťať z balkóna😉ale na námestie by som nešla😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
tacsika
autor
31. dec 2021

@mogaa ja bivam v bitovke

tacsika
autor
31. dec 2021

co je to vzn?

viestta
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
31. dec 2021

Práve vtrhli do domu nemecký ovčiak a jazvečík celý vyplaseny, inokedy ich ani nenapadne otvárať dvere, od strachu počúrali mame čisto nový a dosť drahy koberec, všetko je od blata, zvalili kvety, nehovorím od pazúrov doskriabanych dverách už včera. Napíš prosím v ktorej dedine máš v plane nevydzat sedieť po polnoci na riti a odpaľovať tie p*čoviny s prepáčením a ja ti potom garantujem 100 percentnú odpoveď, či ťa skontrolujú.

tom_i
31. dec 2021

@oblecenie99 no u nás NR Chrenová mám pocit že sa chlapci pripravujú na vojnu. Nikomu nič zlé neprajem, ale keď na Silvestra odfakli niekomu prsty je mi to šuma fuk. Bez ohľadu na vek.

laska86
31. dec 2021

@tacsika my mame nasu pitbulku v posteli s nami a aj ked strielaju je z toho nervozna..pes to pocuje minimalne 7x silnejsie ako clovek..lutujem psikov a zvieratka co su vonku..uz nech je.po tom a klud...

laska86
31. dec 2021

A inak prajem vsetkym len to najlepsie do noveho roku..

ladycat2021
1. jan 2022

Ako to dopadlo ? Bola si odpáliť rachejtle? 🎆
@tacsika

ja123456789
1. jan 2022

@tacsika nic si z nich nerob... Kazdy jeden o pol noci stoji na dvore alebo a pozera sa na to... My sme si tiez zopar raketiek kupili, lebo savto detom paci... Buchneme to ked sa zotmie na ihrisku a pojdeme domov...a je strasne zaujimave ze ked ma niekto psa a reze drevo na dvore motorovou pilou tak vredy nevyplakavaju ze to robi zle, to je v uplnom poriadku ked to huci cely den, to nerobi zle nikomu

viestta
Odpoveď bola odstránená
tom_i
1. jan 2022

@ja123456789 vidíš ty buchneš na ihrisku, u nás retardi z balkóna, miesto trávy spaky, rachetle, delobuchy a ako bonus otyčkované balkóny pod retardovanými zabavychtivymi idiotmi. Ale veď bavíme sa. A porovnávať cirkular či pílu z delobuchmi ...

oblecenie99
1. jan 2022

@ja123456789 môj otec zvykol pilit drevo na zadnom dvore a pes okolo neho v pohode chodí, ani brvou nemihne. Včera sa však triasol celú noc. Čím to asi bude? Žeby tie zvuky boli neporovnateľne..?

xckaret
1. jan 2022

@tacsika ???????

ja123456789
19. jan 2022

@oblecenie99 nas pes sa bojo aj ked rezeme drevo a bohuzial musi to prezit ak chce byt v teple

Strana
z3