icon

Pýtal odo mňa peniaze za naftu

5. jún 2023

Čaute, čo si myslíte o chlapovi, ktorý pýta od potenciálnej partnerky peniaze za naftu pri výlete na druhú stranu Slovenska? Išlo o prvý dlhší výlet, samozrejme na benzínke som mu polovicu dala keď pýtal, ale od vtedy moja nálada klesla čo si aj on všimol. Prežívam to moc? Čo by ste robili na mojom mieste? Nemám z toho už moc dobrý pocit

sheila121
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
5. jún 2023

@sheila121 si sa do mňa zamilovala? 😀 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
kiwi3
5. jún 2023

autorka, ty jedina vies o tom chlapovi viac. nebrala by som ako bernu mincu, ci si vypytal na benzin... ale pravdepodobne ti tam nesedi viac veci, ked si takto negativne naladena.

mon29
5. jún 2023

Môj muž je so mnou 20rokov a doteraz mi nedovolí nič platit😂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
5. jún 2023

autorka - tvoja otázka obsahuje toto: čo si myslíte o chlapovi, ktorý pýta od potenciálnej partnerky peniaze
potencionálny znamená "možný" a teda niekto, kto ním ešte nie je...
a prepáč, ale nevyjasniť si s chlapom, či sme alebo nie sme vo vzťahu.... divné, nemyslíš? takže si jeho milenka? a ostala si zrazu neskutočne zarazená, lebo si očakávala, že za to, že ty mu "dáš", on bude všetko alebo väčšinu hradiť?

panelacikova
5. jún 2023
mircalla
5. jún 2023

@panelacikova Az na to, ze vacsinou hradila ona. Nie je nutne z nej robit daku sexualne hracku len ze to, ze sa s niekym zatial poznava
Ci ako ty ides rovno na vec: Sme vo vztahu? Yes or no?
Joj a pre info, chlap ak ma o zenu zaujem, tak logicky pozyva...
Asi som trapne staromodna.
Inak si platim vsetko sama a mam to tak rada, ale ak ma chce niekto zbalit, nech aspon chvilu hra gentlemena a nie, ze si ideme micne ratat pod stolom. Je to trapne

panelacikova
5. jún 2023

@mircalla takže ešte raz a pomaly. doteraz sme sa nedozvedeli, aké náklady hradila ona. či jedli a kto to platil. takže príklad. čo ak vstupy (niekam) stáli 2x10,- eur? čo ak sa najedli, tiež 2x10 eur, ale hradil to on? čiže 50/50... a tak chcel 50% aj na naftu. napokon zapýtal zjavne menej. lebo cesta cez republiku tam a nazad nestojí 40 eur...
a prečo hneď sexuálnu hračku? milenka je živá osoba, ktorá má pomer s mužom, ktorý nie je jej manželom. ak majú spolu dieťa alebo žijú v jednej domácnosti, dá sa teoreticky povedať, že ide o vzťah partnerka/partner. ale ak spolu nežijú, nemajú dieťa, len sa sexuálne stýkajú, áno, je to milenka.

mircalla
5. jún 2023

@panelacikova Takze ty budes asi z tych, co vsetko prepocitavaju na centy. Co tam dakej romantike, slusnosti ci galantnosti. Zbytocne vysvetlovat. A uz si usudila dokonca z nulovych indicii, ze je milenka.
Famozna dedukcia

mircalla
5. jún 2023

@autor Mozes prosim tuto pre @panelacikova urobit presnu kalkulaciu (najlepsie v excely) tohto vyletu? Hadam bude stacit zaokruhlene na cele eura.

panelacikova
5. jún 2023

@mircalla nie, ja som z tých, ktorá je seriózne vydatá a napriek tomu si zarábam na seba a dcéru sama, zdokonaľujem sa vo svojej profesii, nevisím manželovi na krku a ak ideme niekam, tak nejaké náklady hradím aj ja, nenechávam všetko na ňom, hoci má oveľa lepší príjem. hanba by ma fackovala. ale viem, že ak by som bola v núdzi, tak ma podrží. ale vzťah nie je o tom, že muž má platiť neustále a všetko (a to píšem o manželstve, nie o kamarátovi, ktorý sem-tam zavedie svoj pohlavný orgán do autorky). ale vzťah má byť o spolupráci. vo všetkom. jediná výnimka pre mňa je žena na MD či RD, ktorá sa stará o malé dieťa a vtedy áno, manžel/partner by sa mal postarať o príjem...
ale aby som ti to pekne vrátila, ty budeš zrejme jedna z tých, ktoré si rady nechávajú všetko platiť 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
panelacikova
5. jún 2023

autorka, svojím príspevkom o 22:26 len potvrdzuješ, že si prísavka 🙂

abbey1
5. jún 2023

Aká som rada, že som randila ešte za starých čias, keď muž zaplatil za ženu a považovalo sa to za galantnosť. Nie, nikdy som nebola finančne odkázaná na chlapa a nikdy som peniaze nepovažovala za to, na čom môže padnúť priateľstvo, rodinné vzťahy.
A dúfam, že som v podobnom duchu vychovala i dcéry, ktoré síce sa javia ako sebavedomé, samostatné, emancipované, ale kľudne sa nechajú vo vzťahu mužom trochu hyčkat. Neviem si predstaviť vo vzťahu partnerskom či manželskom vyrátavať kto koľko, čo zaplatí, aby sme si boli fifty- fifty.

autor
5. jún 2023

@abbey1 👍

mircalla
5. jún 2023

@panelacikova To sa ma skutocne pobavila a cele forum asi tiez, kedze kazdy tu o mne vie, ze mam doma zgrlosa a vsetko cvakam sama. Tiez to, ze prizivnicky neuznavam a nedavno ma tu za to isli ukamenovat, kludne si to vyhladaj. Ale zabodovala si svojim dovtipom a uplne mimo dedukciou. Evidentne rada robis zavery o ludoch na zaklade 1-2 viet. Akurat ti to nejde

mircalla
5. jún 2023

@autor Urob jej tu kalkulaciu, ci to presne sedi a nahodou ti nezaplatil o euro viac🙂

jeanne14
5. jún 2023

O pár rokov by ti aj vložky vykrikoval, aj takých poznám žiaľ.

akbara77
5. jún 2023

Poslala by som ho do riti.

liljana
5. jún 2023

No neviem, tema dobra akurat na rozburanie vasni. Mate sa dohodnut predtym, chodte tak, aby to zbytocne nestalo majland. Bud si najdes takeho, co plati vsetko, alebo das 40% nakladov a nemas co riesit. Po tomto ste spolu aj tak skoncili a rozoberat taku kravinu cely den na 5 stranach, lebo dvaja ludia nevedia pouzit otvor pod nosom, co im narastol ... Za 5min vyriesene a nie to este z nudy rozoberat 1-2 dni na nete.

monicka987
5. jún 2023

@autorka no ja som bola kedysi takto na prvom rande a nechal sa odo mňa (on pracujúci) od študentky pozvať. Keby som bola mala vtedy rozum nebola by som zabila pár rokov života. Lebo počas tej doby celý čas len prachy ratal

vevapeto
5. jún 2023

Asi ta nemá za potenciálnu partnerku ale len za kamošku s výhodami.

maminkadeticiek
5. jún 2023

@sheila121 Ved by to bolo pod uroven!

zmrzlinka2021
5. jún 2023

Ja vôbec nechápem, prečo si vôbec vybrala peňaženku na výlete. Ani euro by som nedala, ani na naftu, ani atrakcie. On bojuje o teba

liljana
5. jún 2023

Zaujimalo by ma, tie ktore su nazoru, ze muz ma platit vsetko. Ako to robite, cakate trpezlivo same do svojej 30tky, kym si muzi vo vasom veku nezarobia, aby si vas mohli vobec dovolit , alebo randite iba s starsimi a starymi? Aby stihli spravit vysoku skolu, vypracovat sa, mat nejake uspory, stihol splatit byt/dom, ktory by mal hned aj prepisat na partnerku, aby pozval, zaplatil dovolenku, kupit prsten s diamantom, zivit manzelku v domacnosti aj s detmi? To prejde aj 10 rokov. Lebo bezny 18 rocny student z priemernej rodiny nema na rozhadzovanie a aby pozval kamosku do kina, tak jedava pomaly cely mesiac spagety s kecupom a chodi na vikendove brigady. 🙂

stevvvka
5. jún 2023

@liljana prechádzas z extrému do extrému. Véd sa dá pozvať aj na prechádzku do parku ak už a kúpiť jednu kvetinu za 80 centov.. Ci aj to je veľa? Nikto nikde nežiada diamanty

liljana
5. jún 2023

@stevvvka Nedavno tu bola debata, aky ma byt prsten a aky velky suter na nom. :D

jaroe
5. jún 2023

@sheila121 veď ale píše, že ona platila atrakcie, aby tú cestu nejako vykompenzovala. To si on akože nevšimol? Tak buď je drzgroš alebo padnutý na hlavu, keď mu to netrklo...