icon

Vzťah alebo sex za peniaze: Kde robíme chybu?

Dnes o 10:20

Čo si myslíte o tejto teórii?

Podľa mňa veľa vzťahov skončí ešte skôr, než sa poriadne začnú, nie preto, že by si tí ľudia nesadli, ale preto, že od začiatku fungujú podľa zlých nastavení. Chlap a žena sa spoznajú, rozumejú si, smejú sa na rovnakých veciach, trávia spolu čas a postupne k sebe niečo začínajú cítiť. Všetko vyzerá dobre, lenže potom nastúpia predstavy, ktoré si veľa ľudí nesie z okolia. Žena často očakáva, že chlap bude platiť výlety, reštaurácie, benzín, vstupenky a celkovo väčšinu spoločných vecí. Chlap to zo začiatku robí rád, lebo je zamilovaný a myslí si, že tak to jednoducho funguje. Lenže časom si začne uvedomovať, že stále viac investuje a nevie, kam to vlastne smeruje. Začne mať pocit, že dáva čas, energiu aj peniaze, ale nedostáva späť rovnakú hodnotu, snahu, alebo blízkosť, akú by chcel. Vtedy sa niečo pokazí. Namiesto toho, aby si užíval vznikajúci vzťah, začne premýšľať nad tým, či sa to vôbec oplatí. A čím viac nad tým premýšľa, tým viac sa z toho stáva obchod. Keď má pocit, že len platí a investuje, ale jeho potreby, alebo sexuálne očakávania sa nenapĺňajú, prichádza frustrácia. Potom sa stiahne, prestane sa snažiť, alebo to celé ukončí. Najhoršie je, že do ďalšieho vzťahu už ide s touto skúsenosťou. Už nie je taký dôverčivý, už nechce všetko financovať a viac si všíma, či sa aj druhá strana snaží rovnako. Preto si myslím, že veľa vzťahov nekončí kvôli nedostatku citov, ale kvôli tomu, že jeden človek má pocit, že stále dáva viac než dostáva, a skôr či neskôr ho to prestane baviť.

Strana
z3
anonym_0087c7
Dnes o 10:23

Nerodis, tak si to musis nejako odmakat. Zvykni si. 🙂

autor
Dnes o 10:25
@anonym_0087c7

Nerodis, tak si to musis nejako odmakat. Zvykni si. 🙂

@anonym_0087c7 a preto ženy chcú aby im niekto "platil za sex" často veľmi nekvalitný?

anonym_0087c7
Dnes o 10:27
@anonym_autor

@anonym_0087c7 a preto ženy chcú aby im niekto "platil za sex" často veľmi nekvalitný?

@anonym_autor Ako vyzera kvalitny sex? 🙂 Za 50 eur necakaj zazraky. Keby si mal pipinu a idioti by ti chceli platit dovolenky, tak ta vidim, ze by si si nechal ruku vytrhnut a nesiel. 🙂

autor
Dnes o 10:30
@anonym_0087c7

@anonym_autor Ako vyzera kvalitny sex? 🙂 Za 50 eur necakaj zazraky. Keby si mal pipinu a idioti by ti chceli platit dovolenky, tak ta vidim, ze by si si nechal ruku vytrhnut a nesiel. 🙂

@anonym_0087c7 Máme im všetko platiť, máme všetko organizovať či sponzorovať, a dostaneme za to čo? Väčšinou veľmi málo a nekvalitný sex, ktorý vôbec nenapĺňa naše potreby. Namiesto toho dostávame len ich komplikácie prenesené na naše ramená. A ešte k tomu štvrtinu mesiaca odstávku?

anonym_f070a7
Dnes o 10:30

@anonym_autor pohlad muza. My sme pozerali rozpravky o princovi a tam to klamstvo zacalo. Ziadny neexistuje. Ex si tiez myslel ze staci ak bude za vsetko platit a tak sa vykupi zo vsetkych povinnosti.

anonym_335d99
Dnes o 10:42
@anonym_autor

@anonym_0087c7 Máme im všetko platiť, máme všetko organizovať či sponzorovať, a dostaneme za to čo? Väčšinou veľmi málo a nekvalitný sex, ktorý vôbec nenapĺňa naše potreby. Namiesto toho dostávame len ich komplikácie prenesené na naše ramená. A ešte k tomu štvrtinu mesiaca odstávku?

@anonym_autor reklamuj u prirody
uprimne bez vetru sa ani listok nepohne, ako vieš že ty dokonale vieš osuložit ? ked chlap vie tak vie a ak má niečo v hlave vie tu babu viest v posteli alebo ako sa vraví naučí, zauči si k svojim potrebam

zuzana76
Dnes o 10:44

Pozri, netreba nic platit a netreba ani ocakavat sex, pekne by mali dvaja spolu chodit, spoznavat sa, poziadat o ruku a potom svadba a potom vsetko spolocne, v dobrom aj v zlom. Ani chlap nema byt skodny pozyvanim dievcat a ani dievca spavanim s chlapom, co nie je jej manzel. Takto je to v poriadku.

anonym_0087c7
Dnes o 10:44
@zuzana76

Pozri, netreba nic platit a netreba ani ocakavat sex, pekne by mali dvaja spolu chodit, spoznavat sa, poziadat o ruku a potom svadba a potom vsetko spolocne, v dobrom aj v zlom. Ani chlap nema byt skodny pozyvanim dievcat a ani dievca spavanim s chlapom, co nie je jej manzel. Takto je to v poriadku.

@zuzana76 Manzelsky sex je ten najdrahsi (BSM) 🙂 Touto radou si mu moc nepomohla.

marci9
Dnes o 10:47

A núti ťa niekto do vzťahu so ženou? Keď si lakomec, nájdi si chlapa a buďte spolu šťastní.

zuzana76
Dnes o 10:48
@anonym_0087c7

@zuzana76 Manzelsky sex je ten najdrahsi (BSM) 🙂 Touto radou si mu moc nepomohla.

@anonym_0087c7 ved ja viem, ale “co je doma, to se počíta, panove” , ved chodenim zisti, ci je dievca aj do roboty suce, ci mu bude napomocne v starostlivosti o rodinu. Ale preco by malo s chalanom spavat a ten jej nic nezaplati, nikam ju nepozve, nic nenaplanuje atd…, v tom pripade si aj zena ma chranit svoje

anonym_a8c9d0
Dnes o 10:50
@anonym_autor

@anonym_autor ale z tohto vyplyva, ze od zaciatku je to z tvojej strany o peniazoch. Platim, daj mi co chcem.
Takze, nie je to tak trochu naopak?

anonym_16a2ea
Dnes o 10:50

Neviem, prečo, ale som rada, že môj muž nemá takéto názory a je rád, že ma má a je nám spolu dobre. Tebe by som odporúčala ako bolo vyššie spomenuté chlapa.

anonym_09b968
Dnes o 10:55

Tak si zaplať štetku a investuj len do dobrého sexu. Budeš mať život bez starostí. Dokonca ti ešte aj dá, keď budeš chcieť.

anonym_f8b49a
Dnes o 10:57

Tak načo chlap plati, nechápem to
Na čo je vo vzťahu,kde to je obchod
Jeho blbosť
Take ženy poslať kopať kanale, keď nemajú peniaze😅co viac snimi

anonym_0087c7
Dnes o 10:59

Kazdy chvilku taha pilku. Kto sa smeje nakoniec, sa smeje najlepsie. Potom sa im mozes smiat zase ty, ked budu taketo baby po 40tke fnukat, kde su normalni muzi. A ti ich budu odpinkavat, ze su stare a tucne, nech si kupia macku. Raz sa smeje jeden, potom sa smeje druhy.

autor
Dnes o 11:00
@anonym_f8b49a

Tak načo chlap plati, nechápem to
Na čo je vo vzťahu,kde to je obchod
Jeho blbosť
Take ženy poslať kopať kanale, keď nemajú peniaze😅co viac snimi

@anonym_f8b49a s tebou súhlasím. Ale ako vidíš aj tu na Koníku je to akoby pravidlo, že chlap má platiť

januska12323
Dnes o 11:02
@anonym_autor

@anonym_autor pokiaľ za platenie chceš sex choď na privát. Normálny chlap takto nekalkuluje ale vie si to odkomunikovať. Inak ak by si vedel čo so ženou v posteli nemusel by si ani nič platiť a skočila by tam sama.

anonym_796009
Dnes o 11:05
@anonym_autor

@anonym_f8b49a s tebou súhlasím. Ale ako vidíš aj tu na Koníku je to akoby pravidlo, že chlap má platiť

@anonym_autor to nie je pravda. Nie vždy žena čaká, že muž bude platiť. Pokojne budú veci 50/50, lenže zo skúseností chlapi zvyčajne nevedia dodržať 50/50. Takto sa ťa opýtam riad umývaš, záchod vieš umyť, vysávať, atď? Lebo keď nechceš platiť, tak si zaplať len svoje, ale sa striedaj aj pri umývaní záchodov, môžeš ísť na rodičovskú dovolenku, žena pôjde do práce. Lenže to už vidím, že budeš pekný siamsky buk. Normálna žena by ťa ani nechcela. Preto sa ti to zdá čudné, lebo vrana k vrane sadá

zuzana76
Dnes o 11:06
@anonym_autor

@anonym_autor nie, nema platit, resp co myslis tym platit. Nepozvat dievca nikdy na veceru? Nezaplatit jej kavu atd….? Ja s tym suhlasim, ale ani dievca nie je povinne ti dat nic viac. A to ja som uz stara generacia a mam dvoch synov. Ale s hocikym ss nespava a nema sex. Nikto nema byt skodny, ani ty a ani ona.

anonym_f8b49a
Dnes o 11:08
@anonym_autor

@anonym_autor to,, že to je niekoho názor neznamená, že ten chlap ma aj reálne dotovat ženu 😁
Robí snáď niekomu problém takú, ženu poslat do p... alebo na brigádu? chlap má mať v pravom rade gule a hrdosť a nie peniaze

anonym_796009
Dnes o 11:10
@anonym_f8b49a

@anonym_autor to,, že to je niekoho názor neznamená, že ten chlap ma aj reálne dotovat ženu 😁
Robí snáď niekomu problém takú, ženu poslat do p... alebo na brigádu? chlap má mať v pravom rade gule a hrdosť a nie peniaze

@anonym_f8b49a nemusí ju dotovať, ale má mať aj gule sa o seba postarať, lebo mentálne tu máme chlapčekov, ktorím treba zadok utierať, ale veď oni majú svoju hrdosť... Kým to nie je zrelý chlap, tak je nevhodný do akéhokoľvek vzťahu.

anonym_f8b49a
Dnes o 11:11
@anonym_796009

@anonym_f8b49a nemusí ju dotovať, ale má mať aj gule sa o seba postarať, lebo mentálne tu máme chlapčekov, ktorím treba zadok utierať, ale veď oni majú svoju hrdosť... Kým to nie je zrelý chlap, tak je nevhodný do akéhokoľvek vzťahu.

@anonym_796009 a nuti ženy im ho utierať? veď snáď maju takú hrdosť aby to nerobili

sense
Dnes o 11:13
@anonym_autor

@anonym_autor najdi si chlapa ten nebude mať svet mesiaca odstávku . A možno tá nechce preto že ten sex s tebou za veľa nestojí.

autor
Dnes o 11:14

Ono nie je problém zbaviť sa tej prvej, ktorej platíte a platíte a nič za to nedostanete, alebo dostanete len veľmi málo či nekvalitne. Problém je potom nájsť motiváciu ísť do vzťahu s inou, keď sa už na začiatku opakuje to isté, musíte ju niekam pozvať a opäť máte pocit, že to bude ten istý scenár.. váš čas, vaše peniaze a opäť bez primeranej odozvy.

anonym_f8b49a
Dnes o 11:15
@anonym_autor

Ono nie je problém zbaviť sa tej prvej, ktorej platíte a platíte a nič za to nedostanete, alebo dostanete len veľmi málo či nekvalitne. Problém je potom nájsť motiváciu ísť do vzťahu s inou, keď sa už na začiatku opakuje to isté, musíte ju niekam pozvať a opäť máte pocit, že to bude ten istý scenár.. váš čas, vaše peniaze a opäť bez primeranej odozvy.

@anonym_autor pozvi na prechádzku,to nič nestojí a hotovo.. a čo

marci9
Dnes o 11:19
@anonym_f8b49a

@anonym_autor pozvi na prechádzku,to nič nestojí a hotovo.. a čo

@anonym_f8b49a Keď ma chlap pozve na rande na prechádzku, je to pre mňa jasný signál, že je to lakomec a tam môj záujem končí. Nech ide na prechádzku so psom.

anonym_2e9e94
Dnes o 11:19
@anonym_autor

@anonym_autor z tvojej strany je to vyslovene obchod. V podstate ani nemáš záujem dievča pozývať, robí ti to problém, no chces sa k nej dostať bližšie a myslíš si, že len toto je cesta. Ale NIE JE!!!!! Ak si dvaja ľudia naozaj "sadnú" nejde o to, koľko drinkov a večerí jej zaplatíš. No z teba asi tie ženy vyslovene cítia o čo ti ide. Veď tak pozvi kočku na turistiku, alebo prechádzka okolo jazera, piknik pri lese.....úprimne sa zoznamuj a nečakaj len na splnenie svojich sexuálnych chúťok

januska12323
Dnes o 11:20
@anonym_autor

@anonym_autor primeraná odozva nie je sex!

anonym_2e9e94
Dnes o 11:22
@marci9

@anonym_f8b49a Keď ma chlap pozve na rande na prechádzku, je to pre mňa jasný signál, že je to lakomec a tam môj záujem končí. Nech ide na prechádzku so psom.

@marci9 pre mňa je omnoho lepšie v začiatkoch vzťahu chodiť do prírody a turistiku, ako sedieť v reštike oproti sebe a prežuvať. Ale tak každá je inak nastavená ✌️

zuzana76
Dnes o 11:22
@anonym_autor

@anonym_autor nepozyvaj nikoho, nikto ta nenuti, mozes zostat sam

Strana
z3