Randenie od mladého veku a veľký vekový rozdiel
Ahojte.
Chcem sa opýtať na názor. Mám kamarátku, o ktorej som sa dozvedela niečo, čo nedokážem “stráviť”. Už je vydatá, obaja sú študovaní, úplne super ľudia. No dozvedela som sa ako sa spoznali. Chválila sa mi, že sa prvý krát stretli na dedinskej akcii, aký bol skvelý, proste bežné prvé rande a on ju pobozkal na rozlúčku. Všetko ok... Ale ona mala vtedy 12 rokov a jej manžel asi o 7 viac 😳 je to podľa vás normálne? 😳 mne príde nechutné ako mohol vtedy bozkávať dieťa. Príde mi slizký a nechutný 🤮 a to sme spolu dobre vychádzali, teraz na neho nemôžem pozrieť.
Teraz im to klape. Neriešim prečo, ako... len som to potrebovala niekomu povedať... čo vy na to? Boli by ste v pohode s takouto info? Mne je z toho totál nechutne, potrebujem sa na to vyspať...
Toto je skutočne, alebo vymyslená téma? Zjavne sa niekto nudí. Však čo je teba do toho? Pobozkal ju... Nemal s nou styk... A nikde nie je napísané že hej dal nejaký vášnivý Francúzak jazyckový až do hrtana.Mozno to bolo romantické a ak vyzerala ta tvoja kamoška vyspelo, tak no co už. Dali si bozk. Je skôr zaujímavé, že sa vzali a klape im to. Je to krásne,ze im to vydržalo. Sa spamätaj a nerieš niečo, čo sa ta netýka. A ak je to vymyslené, tak chvalabohu že začína už čoskoro škola.
Biologicky vek je nieco ine ako ten mentalny 🙂 tak nerieste sracky prosim vas. Keby to bol nejaky idiot tak sa asi nezoberu.
nooo.tak keby ste zistili,ze vasu dceru,12 rocnu,bozkaval dospely chalan,tak tiez by ste to tu rozdychavali a zakladali temu,ci to treba nahlasit...v 12 tich ju bozkaval,ale neboli ste pri tom,ked ich obhajujete,kedy zacali sexualne zit...z pohladu zakona,keby sa to riesilo,mozno by to bolo aj zneuzivanie...povedat autorke,ze teba je do toho h*vno?prosim?tak potom treba zrusit zakon o hranici 15 rokov a vypustit chlapov co si zacali s detmi so zakladnej skoly,nie?mala 12 rokov,nie 14-15-v takom mladom veku hra kazdy rok ulohu...je fajn ze sa lubia,ale autorkine rozpaky chapem..tiez mam jednu znamu,zacala si v 15,mozno ani tolko nemala,s 40rocnym chlapom-a su spolu doteraz,ona uz je dospela-a poviem vam,nikto sa k sebe viac nehodi ako oni dvaja...takze tato tema ma viac rovin...netreba hned odsudzovat.ale ani povazovat to za banalitu...vekove prekazky podla mna neexistuju-ale 12 rocne decko bolo decko...
Že sa pobozkali, nerieš. Neviem z čoho premeniť svoj pocit slizkého. nepíšem si že by spolu začali pohlavne žiť pred jej 15 rokmi. Predpokladám že mladý mal teda rozumu dosť.
Je to divne, ale tvoja reakcia bola tiez trochu prehnana. Oznacovat ho za nechutneho, slizkeho,....v skratke priseru, ktora zneuziva deti....ach jaj... Tie pribehy su rozne. Vela zalezi aj na detailoch. V tomto pripade to zjavne dopadlo dobre. Kamaratka je stastna, spokojna... Chcela sa ti pochvalit, nie najst dovod, aby si ich odsudzovala. Jednym uchom dnu, druhym von. Je to ich problem. Ak sa zacnes z nicoho nic spravat k jej manzelovi nevrle, moze sa to obratit proti tebe a nabuduce ti uz radsej nic nepovie.