Ranné vstávanie
Ahojte. Asi by som vas prosila len take zdielanie.. nastupujem po mnoohych rokoch do prace , budem musiet vstavat uz o 5h rano. Slak ma ide trafit. Sice mam deti co v noci buntosia a rano su pred siedmou hore,ale vstavat o 5 bude masaker. Co myslite zvyknem?? Kedy vstavate vy,nech sa utešim a len nelutujem 😅
ja to beriem tak, ze radsej si rano privstanem a som potom skor doma. aj tak mam pocit, ze na nic nemam cas 😀 keby nepracujem pre niekoho pevnych 8 hodin, ze som si sama sebe panom a urcujem si sama co v dany den budem robit, tak by som asi nevstavala tak skoro. ale s mojim vzdelanim a mojou neodvahou ist robit nieco uplne ine neviem, ci niekedy budem pracovat sama na seba.
Tak človek keď musí, tak musí. Najhoršie je to cez zimu keď je skoro tma. Ja som chodila na 3 smeny tri roky a nezvykla som si. Autobus mi išiel o 5tej a bol to masaker a to som bola mladá bezdetná. Teraz vstávam 5.45 a niekedy idem spať o 19.30, alebo si trošku zdriemnem poobede 🤭
@beronsche toto je tá veta: Ale zvyknes si na to, ze proste musis.... nemusí, ak nechce, treba nájsť prácu čo časovo vyhovuje každému, niekto rád vstáva o 5.00, niekto až o 7
@marcellka32 zase sa nechytajme za slovicka.. myslela som, ze si zvykne na tu rutinu.. 🙂
A su situacie, ze to ani inak nejde, ze?
Vstavam 4:30 a syna budim o 5:45.
Fungujeme tak ako nastupil do skolky a ja do prace po materskej. Vsetko sa da, ked si vies zorganizovat vecer, ziadne ponocovanie a pevny rezim. Ja som niekedy taka mrtva ze o 21:00 spime obaja.
Ale paradox je, ze aj bez budika sa budim cez vikendy o 4:00-4:30:slight_smile:
Ja som nočná sova, vydržím byť hore do polnoci, no ranné vstávanie je pre mňa každodenné trápenie celý život odkedy si pamätám. Skúšala som ísť spať skôr, o nejakej desiatej, nemalo to význam.. Jednoducho ráno o šiestej vstávam vždy ako za trest. Mne by vyhovovalo začať deň okolo 9ej 🤦🏻♀️
@katuskamala1 zvykneš si. Ja vstávam o piatej každý jeden deň, odkedy sa narodilo prvé dieťa. O ôsmej sme sa už vracali z kocikovania 😀 teraz zas vstávam skoro, aby som si v kľude vypila ráno čaj, nachystala desiatu a tak 🙂

@katuskamala1 ak nie si ranne vtaca, nezvyknes si. Ale zvyknes si na to, ze proste musis..
Odporucam si uplne vsetko pripravit vecer, to ti rano ulahci..
Ja vstavam medzi 6-6:30 a aj tak pri tom trpim...🤪