Ranné vstávanie
Ahojte. Asi by som vas prosila len take zdielanie.. nastupujem po mnoohych rokoch do prace , budem musiet vstavat uz o 5h rano. Slak ma ide trafit. Sice mam deti co v noci buntosia a rano su pred siedmou hore,ale vstavat o 5 bude masaker. Co myslite zvyknem?? Kedy vstavate vy,nech sa utešim a len nelutujem 😅
ja to beriem tak, ze radsej si rano privstanem a som potom skor doma. aj tak mam pocit, ze na nic nemam cas 😀 keby nepracujem pre niekoho pevnych 8 hodin, ze som si sama sebe panom a urcujem si sama co v dany den budem robit, tak by som asi nevstavala tak skoro. ale s mojim vzdelanim a mojou neodvahou ist robit nieco uplne ine neviem, ci niekedy budem pracovat sama na seba.
Babule dakujem za vase zdielanie 🙂
Tak človek keď musí, tak musí. Najhoršie je to cez zimu keď je skoro tma. Ja som chodila na 3 smeny tri roky a nezvykla som si. Autobus mi išiel o 5tej a bol to masaker a to som bola mladá bezdetná. Teraz vstávam 5.45 a niekedy idem spať o 19.30, alebo si trošku zdriemnem poobede 🤭
@mimikarol vsak.. ta zima.. tma cestou do prace..zima,zamrznute auto..
@beronsche toto je tá veta: Ale zvyknes si na to, ze proste musis.... nemusí, ak nechce, treba nájsť prácu čo časovo vyhovuje každému, niekto rád vstáva o 5.00, niekto až o 7
@marcellka32 zase sa nechytajme za slovicka.. myslela som, ze si zvykne na tu rutinu.. 🙂
A su situacie, ze to ani inak nejde, ze?
@mamula20 ten pristresok mame tiez v plane
Ja chodím do práce na 4.. Vstávam o 2. Nuž da sa to ale po týždni som mŕtva
Vstavam 4:30 a syna budim o 5:45.
Fungujeme tak ako nastupil do skolky a ja do prace po materskej. Vsetko sa da, ked si vies zorganizovat vecer, ziadne ponocovanie a pevny rezim. Ja som niekedy taka mrtva ze o 21:00 spime obaja.
Ale paradox je, ze aj bez budika sa budim cez vikendy o 4:00-4:30:slight_smile:
Ja som nočná sova, vydržím byť hore do polnoci, no ranné vstávanie je pre mňa každodenné trápenie celý život odkedy si pamätám. Skúšala som ísť spať skôr, o nejakej desiatej, nemalo to význam.. Jednoducho ráno o šiestej vstávam vždy ako za trest. Mne by vyhovovalo začať deň okolo 9ej 🤦🏻♀️
@katuskamala1 zvykneš si. Ja vstávam o piatej každý jeden deň, odkedy sa narodilo prvé dieťa. O ôsmej sme sa už vracali z kocikovania 😀 teraz zas vstávam skoro, aby som si v kľude vypila ráno čaj, nachystala desiatu a tak 🙂

@katuskamala1 ak nie si ranne vtaca, nezvyknes si. Ale zvyknes si na to, ze proste musis..
Odporucam si uplne vsetko pripravit vecer, to ti rano ulahci..
Ja vstavam medzi 6-6:30 a aj tak pri tom trpim...🤪