icon

Raper Rytmus chce byť ministrom kultúry

fido69
14. apr 2024

Raper Rytmus prekvapil fanúšikov: Chcem sa stať ministrom kultúry, rozumiem tomu ako nikdo iný...

"v kultúre/šoubiznise som dosiahol všetko. Dlhujem tejto krajine veľa, a preto viem, že je povinnosť starať sa o našu kultúru ako minister,"
OMG 😳

Možno ľudia teraz prestanú protestovať proti "len" hlúpej ministerke.

Zdroj:
https://www.cas.sk/clanok/2917203/rytmus-to-mys...

tykat
15. apr 2024

@fido69 vzdelanie je dobra investicia do buducej kariery. Co vlastne robila 2012-2024?
Lebo ked sa povie Veronika Ostrihonova Cifrova tak mne napadne
- manzelka Sajfu
- ma s nim 2 deti
- influencerka
- asi niekto z telky
Inak nic.

viestta
15. apr 2024

@tykat a kto je Pellegrini? Niekto z politiky. Co robil pred tym ako sa zacal stverat po politickom rebriku? Kto je Simkovicova? Nejaka baba co citala spravy v telke, potom sla sirit "mudra" do alternativneho media... Kto je Rasi? Doktor, ktory do mediciny velku dieru nenarobil, zato stihol spravit velku dieru v rozpocte Kosic, ked sa tam uz neudrzal siel do vlady. Traumatolog ma ake vzdelanie na to aby riadil ministerstvo pre elektornizaciu statu?
V konecnom dosledku, kazdy kto sa dostal do politiky bol pred tym dokopy nic. Ked si zoberiem parlament, vladu, tak tam najdem kopu takych "nic".

bloger
15. apr 2024

Ktokoľvek má právo vstúpiť do politiky. Však aj syn Joža Ráža je myslím ministrom dopravy. A nevidím nikde, že by boli petície na jeho odvolanie.

savasava
Autor odpoveď zmazal
tykat
15. apr 2024

@viestta cize na otazku co robila Ostrihonova s tak dobrym zakladom vo vzdelani je odpoved A kto je Pelle/Simkovicova/Rasi...? To asi nebude jej kariera 2012-2024. Mna to naozaj zaujimalo lebo o nej neviem nic. Popravde som velmi prekvapena kde studovala a ze to nejako moc v doterajsom zamestnani nevyuzila.
PS: MIRRI riadila aj vystudovana babkoherecka Remisova. Cize latka na podlezenie nie je ziadna

larinka552
15. apr 2024

@miriam11 Rytmus nema ani jedno z toho 👍
Popri nom vyzera (skoro) kazdy ako vysoko vzdelany, slusny intelektual. Tam je takmer nemozne podliezt latku.

viestta
15. apr 2024

@tykat este v casoch ked bola redaktorkou som ju zachytila, venovala sa zdravotnickym temam. Teraz je viac na IG a na rozdiel od tisicok influencerov, ktori maju ovela vyssiu sledovanost tato zena nema v hlave piliny ako napriklad pani ministerka kultury. Myslim si, ze ona by v tom europarlamente mohla spravit viac ako Benova, ktora tam oxiduje uz neviem ktore volebne obdobie.
Na druhej strane, povedzme si pravdu, kolkych z tych, ktorych sme svojimi hlasmi dostali do akejkolvek politickej pozicie pozname dostatocne? U mnohych nam ani len meno nic nehovori

sevrin
15. apr 2024

Keď Šimkovičová môže byť, prečo nie aj Riťmus.

miriam11
15. apr 2024

@larinka552 áno, ma primitívne vystupovanie a slovník piatej cenovej.

76california
15. apr 2024

...dievčatá, niekedy som sa aspoň nad tým zasmiala,
teraz mi začína byť fakt do plaču 😢

kp7333
15. apr 2024

@miriam11 zial primitivne vystupovanie ma dnes hociktory clen vlady, vid Blaha, Taraba... z tohto hladiska by Rytmo zapadol.

kp7333
15. apr 2024

@fido69 hlupost a primitivizmus sa zial u nas stali hlavnymi kriteriami na uspech v politike

viestta
15. apr 2024

@larinka552 @miriam11 v nasej politike je obrovsky problem preskocit latku primitivizmu, ktoru nastavil napriklad predseda vlady. Takze Rytmus to bude mat obzvlast zlozite aby ho tromfol

"Ten politik, ktorý sa smutne preslávil tak svojimi verbálnymi útokmi na politických oponentov – hlavu štátu i poslancov Európskeho parlamentu nazval potkanmi, iných označoval za prasce, asistoval pri hanebnom vulgárnom hejtovaní prezidentky Čaputovej v Nitre – ako aj priamymi vyhrážkami fyzickým násilím.
Ten politik, ktorý pred voľbami na adresu demokraticky zvolených vládnucich politikov vykrikoval: „Boha, my ich vyženieme, ani mastný fľak po nich nezostane.“ Ten politik, ktorý svoje volebné víťazstvo dosiahol vyhľadávaním nepriateľov a ich prehadzovaním svojim rozhnevaným sympatizantom, a ktorý v tejto populistickej politike verbálneho násilia pokračoval aj po zostavení vlády po parlamentných voľbách.
Politik, ktorý z používania vulgarizmov a dehumanizujúcich vyjadrení na adresu politických oponentov, nepohodlných novinárov a ľudí z mimovládnych organizácií urobil efektívnu marketingovú stratégiu na oslovovanie zradikalizovaných voličov a priťahovanie krajnej pravice k akože sociálnodemokratickému Smeru."

veklipo
15. apr 2024

@aurelia2000 tento argument neobstojí. Je jedno, co človek vyštudoval. Ide o to, čo sa v živote naučil. Ľudia ako Ty sú brzdou tejto krajiny.
P.S. ja som učiteľka MŠ a robím IT architektku na vysokej managerskej pozícii. Nikde okrem Slovenska moje vzdelanie neriešili.

victoriab
15. apr 2024

@tykat je velmi smutne, ze o nej vies len tieto informacie ala novy cas. Ja ju sledujem uz dlho - ig vyuziva ako prostriedok na poukazanie dolezitych spolocenskych tem, je velkou zastankynou ziena ich prav, rovnako minoritnych skupin, vie niekolko jazykov a precitala tolko knih, ze komukolvek sa o tom moze len snivat, ano, okrem ineho ma dve deti, bola redaktorkou v tn markizy, kde sa venovala zdravotnictvu, v rtvs mala relaciu silna zostava, kde sa znova venovala dolezitym temam, ak chces hejtit, tak si najprv o cloveku zisti aj nieco ine ako to, ze je manzelkou sajfu.

tykat
15. apr 2024

@viestta tak ja, ak sa voli priamo osoba, nikdy nevolim toho koho meno mi nic nehovori, chcem vediet kto to je.
Mne v podstate najviac na tom celom vadi ze kazda zo stran ci vladnuca ci opozicia sa vzdy ohradi "tak ved aj oni kradli/dosadzovali/nezvladli/prenasledovali/zatvarali/vulgarne nadavali..." a vzdy sa vyberaju kauzy a nominanti tej druhej strany. Napise sa Rasi, Pelle, Simkovicova ale uz sa nenapise Remisova, Kollar, Grohling, Matovic...

Mna by jedna vec zaujimala, bola tu niekedy vlada s ktorou bola spokojna vacsina volicov? Ja si na taku nepamatam. Vzdy dva nenavistne tabory. A vzdy je to podpora volicov tak 50:50 obcas % hore-dolu. Potom pridu volby, pozliepa sa nejaka vacsina ktora preto aby nejako fungovali musia zapriet pomaly vsetko co mali v programoch a opozicia ide total hejt kym nie su dalsie volby. Mne uz to pride ze slovaci ani inak zit nevedia. Len "oni a my". A pomedzi to veselo kradnu ti co su pri moci.

sense
15. apr 2024

Tak keď môže byť Procko a Simkovicova vo vláde, tak prečo by nemohol Rytmus.... Jeden šašo viac alebo menej....

tykat
15. apr 2024

@victoriab hejtim? Pytala som sa co robila lebo ju inak ako som pisala vobec neregistrujem. A pytala som sa preto ze ma pozitivne prekvapilo jej vzdelanie a pritom ju nevidim nielen v politike ale ani nijako inak. Ani v tej telke som ju velmi nezaregistrovala, pritom su mladi reporteri, ktorych registrujem ze sa nejakej teme venuju, napr. aj tomu zdravotnictvu ci socialne slabsim vrstvam, osibnostiam...maju o nom pravidelne prispevky a reportaze.

zuzulka558
15. apr 2024

Môj manžel hovorí ze je doba čím je to sprostejšie tým mu je lepšie 😅😅 a to naráža na všetky tieto naše,, celebrity,, na plesoch kobercoch atď,, som rada ze dcéra sa ešte toho nedrží a učí sa 😅

viestta
15. apr 2024

@tykat acohentizmus je pre iste politicke strany typicky. Ale zas na druhej strane, kde je dopyt, tam je aj ponuka. Vedia velmi dobre, ze na ich potencionalnych volicov viac zaberie acohentizmus ako nejaka perspektiva, ktoru by mohli ponuknut a nasledne presadit. Videli sme to v prezidentskych volbach, tentoraz vyhral kandidat, ktory na "acohenten" postavil svoju predvolebnu kampan.

larinka552
15. apr 2024

@miriam11 a najsmutnejsie na tom je kolko ma fanusikov, ktori jeho vystupovanie zeru ako seno 😕 Primitivizmus, vulagarnost a sprostota prekvita
@viestta Rytmus je kral primitivov, takze on by to dokazal a za peniaze vsetko 🤑
Ano presne to je ten pokoj co Slovensko potrebuje 😇

viestta
15. apr 2024

@larinka552 ja napato cakam na ten pokoj a mier, ktory na Slovensku nastane v tom momente az novy prezident zlozi slub. Nejak to do toho juna doklepeme a potom si tu uz budeme blazene uzivat. Raj na zemi nam zacne niekedy okolo obeda 15.6.2024. Tak sa treba zacat pripravovat

babulkomale
15. apr 2024

@fido69 vsak dobre, a co? Bavime sa o povodnych povolaniach, nie? Je herec? Je. Je Rytmus raper? Je.

gab1sol
15. apr 2024

@tykat ty ju registruješ ako Sajfovu manželku. Registruješ mladých redaktorov. Ona už minimálne 5 rokov v TN nepracuje. Mala reláciu Silná zostava na RTVS - žiaľ sledovanosť verejno-právnej televízie je nižšia a vyššiu sledovanosť dosahujú relácie ako Farma, Ruža pre nevestu a iné, inteligenciu udupávajúce programy. Na LinkedIn je možné si pozrieť jej životopis. A písať “ja ju nepoznám” ako písali mnohí aj pri p. Čaputovej, alebo aj pri p. Korčokovi, neznamená, že ich a ich pôsobenie nepoznajú iní…

viestta
15. apr 2024

@babulkomale Rytmus je povodnym povolanim hulvat, ktory to dotiahol do medii.

larinka552
15. apr 2024

@viestta to budeme len pozerat aky pokoj a klud nastane 🫣
Ja mam pocit, ze spolocnost este nikdy nebola viac rozdelena ako teraz 🤔

fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
fido69
autor
Autor odpoveď zmazal
larinka552
15. apr 2024

@fido69 to povedz takemu Rusku alebo Severnej Korey 😃 tam sa ta moc jednej strany udrziava uz pekne dlho a vsetci obcania su a tym ,,spokojni a stastni" 😊👍
A podla niektorych by sme mohli byt aj my tak. Ved nakoniec, zvolili sme si dobreho prezidenta, ktory nas k tomu povedie 😊😉😭

7miriam77
15. apr 2024

Táto vláda je jeden veľký prúser, takže ak sa v nej vyskytne aj Rytmus alebo Mickey mouse...to už je úplne jedno 🤔🤔🤔