icon

Raper Rytmus chce byť ministrom kultúry

fido69
14. apr 2024

Raper Rytmus prekvapil fanúšikov: Chcem sa stať ministrom kultúry, rozumiem tomu ako nikdo iný...

"v kultúre/šoubiznise som dosiahol všetko. Dlhujem tejto krajine veľa, a preto viem, že je povinnosť starať sa o našu kultúru ako minister,"
OMG 😳

Možno ľudia teraz prestanú protestovať proti "len" hlúpej ministerke.

Zdroj:
https://www.cas.sk/clanok/2917203/rytmus-to-mys...

helen_167
15. apr 2024

Zaujímalo by ma, keby Rytmus chytil stranu Korčkovi, tiež by ste na neho nadávali?
Alebo vlastne je primitívny a vulgárny zato, že volil Pelleho🤔

rusalinka
15. apr 2024

@tehotna40 A ja sa chcem stať kráľovnou Británie... a čo teraz?// to teraz, že ty sa kráľovnou Británie nestaneš, ani keď sa na hlavu postavíš. Rytmus sa však ministrom kultúry v našej krajine úplne pokojne stať môže a ešte mu k tomu aj zatlieskajú :-/

rusalinka
15. apr 2024

@helen_167 Rytmus je primitívny a vulgárny bez ohľadu na to, koho stranu drží.

viestta
15. apr 2024

@helen_167 nie, on je primitivny a vulgarny od prirodzenia, bez ohladu na jeho volebne preferencie

gab1sol
15. apr 2024

@helen_167 a ty si myslíš, že vulgárnym a primitívnym sa stal teraz, keď podporil PP? Nie, on takým je už niekoľko rokov bez ohľadu na jeho politické presvedčsnie…

julish
15. apr 2024

@fido69 ktokoľvek je lepší ako ľudia, čo ma v ponuke SNS. Pár hlasov získali a taký smrad po nich

hefo
15. apr 2024

Už to, že Kňažko ako niekdajší minister kultúry (a dokonca kedysi zahraničných vecí) hral v Hosteli 2 mi pripadalo pod úroveň tejto pozície, a prejav nekultúrnosti.

Ale medzitým tá úroveň zjavne klesla ešte nižšie...

larinka552
15. apr 2024

@helen_167 Rytmus je jedna primitivna drza opica. To jeho pseudo ,,umenie" nikdy nestalo ani za staru backoru, ale ani to nedokazal sam vymysliet a musel skopirovat od zahranicnych pseudoumelcov podobneho rangu.
A to jeho mentalne nizkokapacitne publikum to zerie ako seno. Najhorsie na tom celom je, ze pri tomto skorumpovanom panoptiku, ktore je nanestastie pri moci je ta moznost, ze by patril medzi nich celkom realna.
A keby chytil stranu Korcokovi, tak by som ostala v šoku, ze prvykrat vidim, ze ma normalny nazor aj ked si to neviem vysvetlit 😃
Ale to, ze sa rozhodol, ze sa ide pchat Pellemu do zadnice... tak tym znova dokazal ,,zaujat" a dostat sa na prve stranky do medii, aj ked v soubiznise pomaly zapadal prachom. A o to mu ide, aby sa o nom rozpravalo, aby ho ludia riesili, bol popularny. Aj zla reklama je reklama 😉 Ruka v ruke s tym idu prachy. A v politike ide o co? No presne- o prachy a popularitu 👍🤑💵

helen_167
15. apr 2024

@gab1sol ja si nemyslim nič, len sledujem túto diskusiu a len oči otváram za tie nadávky,a ako rychlo viete zhodnotiť človeka 🤔😀

helen_167
15. apr 2024

@larinka552 ja Rytmusa ozaj nesledujem, a či sa,, ide pchať Pellemu do zadnice,,ťažko povedať,ale keď v politike môže byť Pročko😆, pani Kolikova a pani Remišová...

gab1sol
15. apr 2024

@helen_167 rýchlo zhodnotiť človeka? On už je na scéne pár rokov, nesledujem ho, ale vždy, keď pri nejakej príležitosti na mňa vyskočil, tak som sa pýtala, ako práve on môže byť idolom mladých. Cíti sa ako niekto nadriadený, niekto viac, pritom nemá za čo… A primitívny a vulgárny sú nádavky?

helen_167
15. apr 2024

@gab1sol tak zrovna lichôtky sú to neni😀možno Rytmus keby velebil Korčoka možno sa ani táto téma nezaloží 🤗 ktovie🤔

tykat
15. apr 2024

@gab1sol hm tak to je zaujimave lebo u mna je RTVS 1 aj 2 na prvom mieste. Potom CT 1 a 2 a TA3, aj spravy na Markize a Joj..inak len film si obcas pozriem.
Silna zostava, to bola myslim aj Adela a Lujza? Ak to je ono tak par x som to zahliadla ale nepozerala som to.
Ono to je asi tak ze kandidat musi zaujat a presvedcit, inak ten hlas neziska. Ak by napr. kandidoval Tribula tak toho registrujem a velmi pozitivne.

larinka552
15. apr 2024

@helen_167 ani mna Rytmus nezaujima a vobec ho neriesim, keby sa nechce stat ministrom 😄🫣😭 Tak videli ho, ze bol s nim dohadovat spolupracu v parlamente a nasledne vyhlasil, ze pojde do politiky. A ked sa ho na to opytal novinar bol agresivny a pomstil sa mu. Takze tym sa nepriamo priznal 😉🤑
Tito traja maju aspon VŠ vzdelanie a mali pracu. A toto az bohate staci na to, ze Rytmus im nesiaha ani po kotniky 😃 Latka v jeho pripade sa neda podplazit, ani podliezt nic...

judar
15. apr 2024

Tak to potom mozme ist bez servitky do riti akurat tak....pri normalnych ludoch je uz skoro vsade treba v praci min/max VS a este aj na ministra je treba nejaky vzdelanostny zaklad a tu hla vagabund s ucnovkou za casnika ci coto ma a s par rokmi odrobenymi dakde v baroch a krcmach bez VS vlastne bez nicoho len s primitivnou karierov postavenou na hudbe plnej nadavok a oblbovani mladych ludi a deciek...aby sa takyto sedlak stal ministrom kultury ... Tak to by bolo dalsie dno po Korcekovi...on tak kulture rozumie cez ten svoj primitivny biznis....

annm81
15. apr 2024

@helen_167 Rýchlo?? Ja si ho pamätám ešte z 90. rokov, kedy bol medzi niektorými kognitívne menej obdarenými spolužiakmi veľmi populárny, pretože repovanie vulgarizmov im dávalo pocit kompenzácie ich intelektu.

gab1sol
15. apr 2024

@helen_167 je vulgárny? Je. Je jeho vyjadrovanie povýšenecké a primitívne? Je. Tak aké nadávky, či lichôtky? Či treba písať, že je super, slušný, vzdelaný, vyjadruje sa na úrovni, keď to tak nie je?

gab1sol
15. apr 2024

@tykat presne ako píšeš, musí zaujať. A ona sa snaží zaujať vecami a témami, na ktorých jej záleží… Ak by napríklad taký Tribula kandidoval, aj on by musel zaujať. Žiaľ, pre mňa by prechádzky Tatrami neboli dostatočné, aby Slovensko mohol v EÚ zastupovať, nech mi je akokoľvek sympatický.

viestta
15. apr 2024

@helen_167 rychlo hodnotime? Ty si o Rytmusovi nikdy pred tym nepocula, nedostala sa ti do usi ziadna jeho odrhovacka? Ty si fakt myslis, ze sme zaujate lebo nepodporil Korcoka? To fakt ti tymto smerom odbehli myslienky?
Teneto mentalny atlet si na vulgarnosti vybudoval karieru a neverim, ze by toto mal premyslene a je to vysoko sofistikovany socialny experiment realizovany vzdelanym a inteligentnym clovekom, ktory este vedecky spracuje a bude za velky prinos pre cele ludstvo raz nominovany na Nobelovku. Rytmus bol pre mna vulgarny primitiv uz davno. To, ze by sa snad chcel dostat do politiky je len dokazom toho, ze na Slovensku je mozne naozaj vsetko. Aj klamar v prezidentskom palaci, aj Taraba na ministerstve zivotneho prostredia, aj Rasi ako minister infomatizacie a zial aj to, ze Simkovicovu raz vymeni Rytmus. My sme proste krajina neobmedzenych moznosti, kde niektori nemaju ziadne zabrany.

kp7333
15. apr 2024

@helen_167 tak si pusti nieco z jeho tvorby a potom uvidis, co su to nadavky a vulgarizmy.

kp7333
15. apr 2024

@helen_167 a je mi uplne jedno, koho podporuje, aj tak to robi len pre prachy.

tykat
15. apr 2024

@gab1sol add Tribula, ja ho skor casto vidim v romskych osadach a vnimam ze mu tato tema nie je lahostajna.
Cifrovu mozno "nevidim" lebo nepouzivam IG a ak tak velmi malo, zvykla som pozriet Kovesovu, mmch ju vnimam tiez velmi pozitivne v boji proti nasiliu a zneuzivaniu deti.
A je pravda ze Cifrova moze mat svoj okruh ludi ktori ju podporia. Len mam obavu ze PS ju bude propagovat len vo svojej bubline a nezachytia tych ostatnych. Oni robia tu istu chybu v parlam.volbach a aj prezidentskych. Uvidime ako k tomu pristupia pri eurovolbach. Ci pochopia ze vo volbach sa rataju len hlasy, nic ine. Fakt by som v europarlamente nerada videla napr. Danka.

tykat
15. apr 2024

@viestta keby chcel na Rytmusovi niekto robit socialny experiment tak podpori Korcoka 😁 ...fakt by ma potom zaujimali vysledky.

gab1sol
15. apr 2024

@tykat a Ostrihoňová sa počas pôsobenia v Markíze venovala zdravotníctvu, čo je na Slovensku tiež veľmi dôležitá téma. To, že Tribula robí reportáže v rómskych osadách? Nie je to preto, že v okolí Tatier a Popradu, kde žije, ich je veľmi veľa? Ale ako rieši rómsku problematiku? Aj Lechanová ide medzi žilinských rómov, ak si to vyžaduje reportáž, pretože robí reportáže v Žiline a v okolí. Ono, robiť reportáž a aktívne sa snažiť nájsť riešenie je rozdiel. A že Ostrihoňová kandiduje za PS? Tak sú jej blízke ich názory a hodnoty… Hádam nepôjde za Hlas, či Smer, alebo akúkoľvek inú stranu, s ktorou sa nestotožňuje.

victoriab
15. apr 2024

@gab1sol najhorsie na tom vsetkom je, ze odorovi, ostrihonovej ani simeckovi napriklad, nesiahame v intelekte ani po clenky (nadnesene povedane), ako nam.ukazuju volby, slovensky lud je prosty lud, jednoducheho slova, ani preto korcokovi nerozumeli, slovaci vlastne ani nerozumeju niekedy zakladnym pojmom, netusia, naco je vlada, co robi prezident, potom fakt clovek voli neikohoo len preto, ze rytmus povedal 🙄

tykat
15. apr 2024

@gab1sol ale mne nevadi ze niekto kandiduje za PS, mne vadi ze PS dookola opakuje rovnaku chybu. Ze sa doslova vzdy distancuje od tych "inych" (hlupych) volicov, ze nespaja ale rozdeluje. Ak chcu hlasy tak musia najst spolocnu rec aj s nimi inak tu bude Fico a spol.donekonecna a vystrieda ho napr.Taraba (uz v nom vidim ficove crty).
Osobne si myslim ze kym nevymenia Simecku ako lidra tak sa nikam neposunu. Mozno Caputova alebo Korcok by to vedeli uchopit inak. Lebo takto "prehraju" aj eurovolby. Fakt by som chcela vidiet silnu spojenu opoziciu, ktora vie co a preco robi.

gab1sol
15. apr 2024

@tykat ja stále nerozumiem, ako rozdeľujú? Ja neviem, ja ich vnímam tak, že všetci sme si rovní. ale stoja si za svojim. Spoločnosť tu svojimi výrokmi rozdeľuje niekto iný.

viestta
15. apr 2024

@tykat ale preco by sa mala PS znizovat v retorike na uroven tych jednoduchych volicov, ktorych svojim jednoduchym slovnikom oslovuje napriklad Smer? Preco?
Kdesi som citala, ze volicska zakladna sa zgrupuje bud v kaviarni alebo v krcme. Ti kaviarenski fakt nepotrebuju klesnut na krcmovu uroven. Ti krcmovi uverili tym svojim, ze ti z kaviarne su nepriatelia. Kto rozdeluje Slovensko nie je opozicia. Tym krcmovym ide hlavne o ovladnutie mas a nestitia sa hocioho, len aby tie masy ovladli.

annm81
15. apr 2024

@tykat Ak by mali nájsť spoločnú reč s významne veľkou časťou "druhej strany", museli by sa stať v najlepšom prípade len populistami, reálne skôr extrémistami. Čo je škatuľka, s ktorou veľká časť voličov súčasnej opozície nechce mať veľa spoločného.

Mimochodom,.ako inak by to uchopila Čaputová? Veď už zmierlivejšieho a bezúhonnejšieho človeka sme v úrade prezidenta mať ani nemohli - a aj tak ju polovica národa doslova nenávidí.

mondolina
15. apr 2024

to fakt sa tu niekto zastáva Rytmusa? 🤣 tak niektorým pomýleným čo sú tu sa nečudujem.