Raper Rytmus chce byť ministrom kultúry
Raper Rytmus prekvapil fanúšikov: Chcem sa stať ministrom kultúry, rozumiem tomu ako nikdo iný...
"v kultúre/šoubiznise som dosiahol všetko. Dlhujem tejto krajine veľa, a preto viem, že je povinnosť starať sa o našu kultúru ako minister,"
OMG 😳
Možno ľudia teraz prestanú protestovať proti "len" hlúpej ministerke.
@tykat za premenou volicov nie je covid, ani vojna, ale tzv. alternativne media. takmer vsetci volici sucasnej vladnej koalicie su fanusikmi dezinfosceny. najma jednoduchsi ( ale aj niektori vzdelani, no naivni) ludia slepo veria klamstvam a prekrutenym polopravdam, ktore siria predstavitelia sucasnej vladnej moci a ich podporovatelia na internete. Zneuzivaju ich slaboduchost na dosiahnutie svojich cielov. Co na tom, ze po volbach otocili, ich volic im aj tak slepo veri, lebo tam chyba akekolvek racio a kriticke myslenie.
@kp7333 nemyslela som covid, vojna... ako nejaky dovod zmeny myslenia u volicov, ale ze to bolo narocne obdobie pre vladu (akukolvek) a ze to obdobie prislo v case ked sa to prave otocilo. Ja fakt lutujem ze PS sa vtedy nedostalo do vlady, aby som videla ako reaguju ked vladnu.
Ale ano kovid a vojna su dobre temy na ovladanie ludi. Nieco co tu nikdy alebo desatrocia nebolo. Nebolo to tak blizko a tak desivo nepoznane.
@tykat suhlasim, bolo to tazke pre akukolvek vladu kdekolvek na svete. A pre vsetkych ludi. Zial v zlych casoch sa zvacsa objavuje najvacsi hyenizmus, a tu sa hyeny rozhodli na nestasti ludi postavit svoju karieru a upevnit moc. Sirenie strachu a lzi sa stali ich hlavnymi pracovnymi nastrojmi.
@tykat Ak sa strana rozhodne postaviť svoju predvolebnú kampaň na bezbrehom populizme, s veľkou pravdepodobnosťou môj hlas nedostane. Ak sa rozhodne získavať voličov papagájovaním proruskej propagandy, môj hlas nedostane stopercentne. Predpokladám, že nie som jediná s takýmto uvažovaním. Takže sme, kde sme boli - časť voličov tým možno získa, ale oveľa viac ich stratí. Lebo toto nie sú voliči, ktorí akceptujú všetko- len si spomeňme ako odišla do histórie premiérska strana, ktorá dosiahla najväčšie ekonomické aj medzinárodnopolitické úspechy.
K tomu asi len toľko, že ako všetky Ficove bábky pekne hrajú divadlo, aby sa dav zabával a oni si zatiaľ upratuje svojich ľudí...
A čo sa týka rytmusa je taky vtip... Janko chytí zlatú rybku. Zlata rybka mu povie pusti ma a splním ti želanie. a Janko rybku pusti a povie chcel by som byť ministrom. A rybka zmizne pod hladinou a z Janka sa stane bonsaj. 😉

@gab1sol
@viestta
@annm81 pozrite ak chce PS resp. opozicia vladnut tak musi zmenit retoriku. Volicov nezmenia, vedia ich len presvedcit aby ich volili. Ani Fico nerobi uplne to co volicom sluboval, ale sluboval aby ich ziskal, hovoril co chceli pocut. Toto je slovensky volic, ak chces vladnut musis ziskat jeho hlas. Lebo opozicia si moze aj pluca vyhovorit ale rozhoduje ta ruka s obalkou a v nej volebny hlas. A ta ruka ma pana a ten pan ma hlavu ktora chce/nechce nieco pocut.
A kym bude opozicia rozhadana a budu riesit od nepotratov cez pohlavia az medvede x zaujimavych agend tak im fico s hlasom a sns uchmatnu vladu rovno pred nosom. Este aj tych madarov im uchmatli, kym v BA vica kerekes po madarsky dramaticky vzlykala na podiu (bola som tam) tak koalicia uz mala nachystane podavanie ruk s Forrom a zasadne vyhlasenie. Tato opozicia bude vzdy ta druha lebo nemyslia dopredu. A mozno aj ten Pelle im nakoniec po parlamentnych volbach takto pretiekol pomedzi prsty. Lebo neboli schopni jednotne sa postavit a dat mu ponuku. Pripustam ze Pelle bol s Ficom dohodnuty, ale ak aj bola nejaka minisanca tak ju premarnili. Simecka tam nema co robit, nie je lider opozicie ani nikdy nebude. Z toho mi je fakt smutno.