Reakcia anketára
Je to v poriadku reakcia ak:
-anketar oslovi niekoho na ulici
-niekto povie, ze nema zaujem
-anketar dalej dobiedza
-niekto povie anketarovi aby si nasiel normalnu pracu
-anketar zacne vykrikovat na celu ulicu Ja mam vyssi plat ako vy.
Aky mate nazor na situaciu?
@skeblicka77 anketár mal dať pokoj, keď oslovený nejavil záujem a oslovený nemá útočiť na to, kde kto pracuje, je to zamestnanie ako každé iné
Rozhodne by som povedala, že anketár mal dať pokoj. Je to proste taká pracovná pozícia, pri ktorej musí byť človek obrnený a pripravený na to, že nie každý si na niečo také bude chcieť nájsť čas. Bohužiaľ, túto situáciu zjavne nezvládol
Keby firmy čo ankety robia neboli lakome a za vyplnenie ankety ponúkli 5-10 eur takéto situácie by sa nestavali. Čas sú peniaze a kto je už v dnešnej uponáhľanej ochotný venovať polhodinu cudziemu človeku čo ho osloví na ulici.

Ze anketar dalej dobiedza - no ktovie ako to bolo, mame to len z tvojho podania a podla tvojej reakcie, aby si nasiel normalnu pracu - si viem asi predstavit aj reakciu na tej ulici - a zo strany anketara bohuzial aj opravnenu.
Ono sa to da odmietnut aj slusne, mna stretavaju anketari denne, chodim okolo nakup. centra kde ich je ako maku a neprenasledoval ma ani jeden ale urcite im nebudem vykrikovat aby si nasli “normalnu pracu”, to bolo absolutne nevhodne