icon

Recenzia na horský bicykel

22. mar 2023

Ahojte, od dedka mám k narodeninám dostať bicykel, ktorý si vyberiem. On to berie tak, že keď je bicykel od 900€ hore tak to je veľmi zbytočné, ale vozila som sa na priateľových bicykloch, tak viem, že za cenu vyššiu 1000€ je to veľmi kvalitné. Ale riadim sa mojim dedkom, keďže ešte študujem na výške a nemám ešte na vyhadzovanie penazí. Priateľ by bol samozrejme radšej keby mám kvalitnejší bicykel a nie nejaký šmejd z decathlonu, ale čo už. Chcela by som len vašu úprimnú recenziu na tento bicykel z decathlonu, či sa oplatí vôbec investovať do neho aj tých vyše 300€.

Recenzia na horský bicykel
autor
•
22. mar 2023

Píšem preto, lebo s priateľom chodíme do lesov po rôznych hrbolatých cestách a ja som nala ešte z detstva bucykel bez odpruženia a veľmi ma to bolelo, tak mi priateľ požičiaval jeho starší. A nechcem na dedka vybehnúť s bicyklom za 600€ lebo viem, že má na to taký názor, ale viem, že by mi doprial aj modré z neba, už len za maturitu mi dal celkom drahý dar, čo som nečakala.

petruldo
•
22. mar 2023

neviem či si si všimla, ale tento je odporúčaný IBA pre vaše prvé cyklotúry v suchom počasí v trvaní do 1,5 h.
ja mám zálusk na tento model Dámsky horský bicykel ST 530 MDB 27,5" tyrkysový na vaše cyklotúry v trvaní 2 až 3 hod. po celý rok, iba že ho majú už iba vo veľkosti S

petruldo
•
22. mar 2023

skús sa pozrieť na tento https://www.decathlon.sk/p/325317-121216_damsky... je aj vo veľkosti M

autor
•
22. mar 2023

Ďakujem 🫶🏼

luccija
•
22. mar 2023

Ako často budeš bicyklovať?ja mám z Decathlonu odpruženy chodíme aj do lesa veľa bicyklujem a stal Max 350 eur už neviem..nech Ti priateľ doplatí, alebo sa viacerí zložte, ale ani lacnejší nie je smejd

gemerka17
•
22. mar 2023

Na bicykli ide vždy o komponenty. Rámy sú všetky ako cez kopirak od každej značky, vyrobené made in taiwan. V danej cenovej hladine sa geometria nerieši. Čiže je dôležité, čo ma bicykel osadené. A to najmä vidlica, brzdy a pohon. Pravdou je, že bicykle z decatlonu majú široko ďaleko najlepší pomer ceny a výkonu. Určite by som sa ich nebála. Ak ťa limituje cena, je to najlepšia voľba.

autor
•
22. mar 2023

@gemerka17 🙏🏼

autor
•
22. mar 2023

@luccija no v zime vobec ale na jar a leto, a ked je trochu teplo este aj na jesen, dosť často

liljana
•
22. mar 2023

Ved chod na brigadu, doloz si a kup si taky, aky chces.

autor
•
22. mar 2023

@liljana brigádu mám, má to byt darcek od dedka nie odomna

annm81
•
22. mar 2023

Povedz dedkovi, že za tri stovky z jeho dôchodku je to šmejd, nech si radšej odloží na kúpele - s tvojim prístupom to bude najférovejšie, čo môžeš urobiť. Na dobrý bicykel začni šetriť, nech niečo prihodí aj priateľ ako narodeninový a vianočný darček. Jednu sezónu prežiješ aj s bicyklom z detstva, hoci ťa to fakt musí strašne bolieť...

autor
•
22. mar 2023

@annm81 dalo sa čakať, že tu bude aj takýto komentár

annm81
•
22. mar 2023

Samozrejme, že sa to dalo čakať. Skús tieto svoje príspevky ukázať dedkovi a on ti vysvetlí, prečo si ich očakávať mala.

euka210
•
22. mar 2023

300e je za mna akurat na bicykel. Skoncis vysku, zacnes robit a kupis si drahsi ak budes chciet. Tych par rokov tento vydrzi.

jaga18
•
22. mar 2023

Syn má z decatlonu, tiež stal cca 350e. Chodil na ňom do mesta celé leto, keďže v noci po smene mu nešiel žiaden spoj. Chodil po poľných cestách, cez lesík a nesťažoval sa.

avicii18
•
Odpoveď bola odstránená
•
avanka
•
22. mar 2023

Neviem,jazdíme veľa,MTB,po lesoch a toto by som určite nekupovala. Ja mám CTM za 700€ a po 2 rokochi dával manžel meniť vidlicu za vzduchovú,zamykanie pruženia za 330€. A to nehovorím o každoročných prehliadkach
Ja by som si na tvojom mieste kúpila niečo lepšie na splátky,ak si schopná si zabezpečiť si nejakú brigádu.

tinqua
•
22. mar 2023

Toto nie, to potom ani predat nebudes vedieť....ja by som išla aspon tych 600e ...tam vies kúpiť trek marlin napriklad a to uz je na take rekreacne jazdenie ako chodis ty...akoze mozno mam skreslenu optiku, lebo jazdim traily, ale pre mna sa dobry horsky bicykel pohybuje v inych cenach ako tu pisu baby...v kazdom pripade velke setrenie si odnasa telo

autor
•
22. mar 2023

@tinqua
@avanka
ved prave toto, rozmýšľam, že teraz ten bike radšej nie, lebo by ma to trápilo, že vyhodené peniaze za niečo, čo neni kvalitné. Najlepšie bude si na to našporiť🙏🏼čakala som na takéto odpovede, čo ma istým spôsobom potešili a vidím, že mám na to s priateľom rovnaký názor❤️