icon

Reklama s pôrodom - vianočná reklama

2. dec 2021

Aký je Váš názor na tú vianočnú reklamu Slovenskej sporiteľne, kde je zobrazený pôrod v sanitke?

Strana
z2
evkamotka
3. dec 2021

Baby, staci nemat telku :D netusim o jedinej reklame, co tu spominate :D

de_zi
3. dec 2021

Nie je to vianočná reklama, patrí ku kampani s posolstvom Budúcnosť je vaša, z dielne reklamky Zaraguza. (Takže marketingové oddelenie si môže nechať prémie 😅) Tá má za cieľ "inšpirovať k optimizmu aj napriek ťažkostiam" cez tieto emotívne príbehy (ako aj Žofia). Zároveň tým chcú celkovo zmeniť vnímanie značky, akože sa s nimi môže klient tešiť aj na budúcnosť. 🙃

Podľa mňa sú reklamy odvážne, no vydarené. Nenapadlo mi, že "čo to má spoločné zo SLSP". U mňa to vyvoláva taký mini smútok, že sa mi nepodarilo rodiť prirodzene, ale inak nemám problém. Neznášam reklamy kde sa trápne spieva (červená stolička, lieky na hnačku) alebo kričí zelený mužík.

tomikejt
3. dec 2021

@evkamotka tiež netuším, telku nepozeráme 🤭

dominika_sk
3. dec 2021

Mne vadi že cely čas je ta žena nohami k dveram a keď otvoria sanitku už je otočena k dveram hlavou. V mraze snehu a fujavici ma na sebe dieťa ktore je zabalene len v plachte. Neznašam taketo chyby🤣

tomasko27
3. dec 2021

Môj 3 r syn ked to zazrie tak fuuj,bee a 5r dcéra aké je to bábätko omastičkované a čím ju mastili no predsa fenistil gélom .

lululucy
Autor odpoveď zmazal
simona92101
3. dec 2021

@dominika_sk to niesu chyby ale realita,kazdeho koho nakladaju do sanitky- nakladaju hlavou napred.pri vykladani ju naschval otocili aby to pre ludi nebolo uz "too much".a bohuzial,v sanitke vam nik neda fusak ani nic podobne maximalne prehodia deku..mna tak brali z domu len v papuciach a nocnej koseli v zime a nic som v sanitke nedostala,este mi dali do ruky dotaznik vyplnat...

elenita
3. dec 2021

A mna ta reklama furt dojima 🤷‍♀️😅 ale teda videla som ju asi tak 5x, inak sa moc k telke nedostanem

number19
3. dec 2021

Mne ta reklama pride velmi amatersky spracovana. A ciastocne negustiozna (to narodene dieta s tym vsetkym mazom naokolo...).

dominika_sk
3. dec 2021

@simona92101 mňa nezaujima či je to “too much” keď sa otvoria dvere je hlavou von a takisto keď porodiš v zime v sanitke minimalne dieťa prikryju Izotermickou foliou.

simona92101
3. dec 2021

@dominika_sk bolo by lepsie keby bola nohami von krvava?

viestta
Odpoveď bola odstránená
dominika_sk
3. dec 2021

@simona92101 ano, to by sa mi už pačilo🤩

sim_simonka
3. dec 2021

@simona92101 ona odkazuje na tu logiku. Že do sanitky ide hlavou vpred a za chvíľku už je otočená. Reálne ta v sanitke asi nebudú na tej posteli točiť jak na ringišpíri.

simona92101
3. dec 2021

@sim_simonka realne nie,ale kedze sa ludia pohorsuju nad upotenou rodiacou zenou v sanitke,co by potom hovorili na zakrvavenu zenu...koniec koncov,je to len reklama,netreba to takto vazne brat

number19
3. dec 2021

@viestta Ano, naturalna v realnom zivote (vsetky sme si tym presli), ale nie v reklame.
Zivot v tej svojej surovej podstate je dobre si niekedy idealizovat nie? A reklamy su presne na to. Este to mohli ponat aj humorne...

viestta
Odpoveď bola odstránená
number19
3. dec 2021

@viestta Suhlasim.

evaachesa
3. dec 2021

Prvý krát počujem že je to vianočná reklama 😅👍
Ja mám zase psycho stavy keď vidím túto reklamu...toto musel vymýšľať buď niekto dobre trafený, alebo si predtým niečo šľahol 😱🤦😅

gubcikova
3. dec 2021

Baby a čo táto reklama 🙈😬 akože 🤢

https://www.youtube.com/watch?v=5ucb5-z7PCg
evaachesa
3. dec 2021

@gubcikova 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

zuziiiii
3. dec 2021

Mne idú na nervy dedoles reklamy....

nikha2809
3. dec 2021

Viac mi vadia reklamy typu:darčeky nakúpené a pod.nepozerame telku síce často ale vždy keď ju zaplnem a je tam ten hnusný alzak rovno ju aj vypnem.hlavne keď to beží keď sú doma aj deti

h2
3. dec 2021

My so synom si už asi 4 dni spievame: "Jó, jó, Floppy pes, Tvůj bláznivý veselý pes!" Neviem tú blbosť dostať z hlavy. 🤪

gubcikova
3. dec 2021

Síce nie vianočná ale tie na erekciu 🤮🤮 akože starého hnusneho páprdu tam dajú a všetky hneď po ňom lebo erekcia a naj je to keď to dajú počas rozprávky 🤢🤮

oblecenie99
3. dec 2021

Vy ste asi väčšina nevideli staršiu reklamu na LAMISIL, pamätám sa na ňu len z maďarských kanálov, ale pripnem link v angličtine:

https://www.youtube.com/watch?v=3h1O7-r7Wrw

Tak táto bola brutálna, myslím, že mám z nej doteraz traumu.. Po tejto budete považovať ten pôrod v sanitke a Žofiu za milú reklamu, verte mi :D

h2
3. dec 2021

@oblecenie99 Pre Boha živého, to je hnusné! 🤢

oblecenie99
3. dec 2021

@h2 Ja som ju ani teraz nedopozerala, iba pohľadala, v podstate som ju nikdy nevidela celú, asi si vieš predstaviť, pri ktorej časti som utekala od telky s krikom preč :D

de_zi
Autor odpoveď zmazal
h2
3. dec 2021

@oblecenie99 Tipujem pri nadvihnutí toho nechta. 😳

Strana
z2