Reklama s pôrodom - vianočná reklama
Aký je Váš názor na tú vianočnú reklamu Slovenskej sporiteľne, kde je zobrazený pôrod v sanitke?
Nie je to vianočná reklama, patrí ku kampani s posolstvom Budúcnosť je vaša, z dielne reklamky Zaraguza. (Takže marketingové oddelenie si môže nechať prémie 😅) Tá má za cieľ "inšpirovať k optimizmu aj napriek ťažkostiam" cez tieto emotívne príbehy (ako aj Žofia). Zároveň tým chcú celkovo zmeniť vnímanie značky, akože sa s nimi môže klient tešiť aj na budúcnosť. 🙃
Podľa mňa sú reklamy odvážne, no vydarené. Nenapadlo mi, že "čo to má spoločné zo SLSP". U mňa to vyvoláva taký mini smútok, že sa mi nepodarilo rodiť prirodzene, ale inak nemám problém. Neznášam reklamy kde sa trápne spieva (červená stolička, lieky na hnačku) alebo kričí zelený mužík.
Mne vadi že cely čas je ta žena nohami k dveram a keď otvoria sanitku už je otočena k dveram hlavou. V mraze snehu a fujavici ma na sebe dieťa ktore je zabalene len v plachte. Neznašam taketo chyby🤣
Môj 3 r syn ked to zazrie tak fuuj,bee a 5r dcéra aké je to bábätko omastičkované a čím ju mastili no predsa fenistil gélom .
@dominika_sk to niesu chyby ale realita,kazdeho koho nakladaju do sanitky- nakladaju hlavou napred.pri vykladani ju naschval otocili aby to pre ludi nebolo uz "too much".a bohuzial,v sanitke vam nik neda fusak ani nic podobne maximalne prehodia deku..mna tak brali z domu len v papuciach a nocnej koseli v zime a nic som v sanitke nedostala,este mi dali do ruky dotaznik vyplnat...
A mna ta reklama furt dojima 🤷♀️😅 ale teda videla som ju asi tak 5x, inak sa moc k telke nedostanem
Mne ta reklama pride velmi amatersky spracovana. A ciastocne negustiozna (to narodene dieta s tym vsetkym mazom naokolo...).
@simona92101 mňa nezaujima či je to “too much” keď sa otvoria dvere je hlavou von a takisto keď porodiš v zime v sanitke minimalne dieťa prikryju Izotermickou foliou.
@dominika_sk bolo by lepsie keby bola nohami von krvava?
@simona92101 ano, to by sa mi už pačilo🤩
@simona92101 ona odkazuje na tu logiku. Že do sanitky ide hlavou vpred a za chvíľku už je otočená. Reálne ta v sanitke asi nebudú na tej posteli točiť jak na ringišpíri.
@sim_simonka realne nie,ale kedze sa ludia pohorsuju nad upotenou rodiacou zenou v sanitke,co by potom hovorili na zakrvavenu zenu...koniec koncov,je to len reklama,netreba to takto vazne brat
Baby a čo táto reklama 🙈😬 akože 🤢
Mne idú na nervy dedoles reklamy....
Viac mi vadia reklamy typu:darčeky nakúpené a pod.nepozerame telku síce často ale vždy keď ju zaplnem a je tam ten hnusný alzak rovno ju aj vypnem.hlavne keď to beží keď sú doma aj deti
My so synom si už asi 4 dni spievame: "Jó, jó, Floppy pes, Tvůj bláznivý veselý pes!" Neviem tú blbosť dostať z hlavy. 🤪
Síce nie vianočná ale tie na erekciu 🤮🤮 akože starého hnusneho páprdu tam dajú a všetky hneď po ňom lebo erekcia a naj je to keď to dajú počas rozprávky 🤢🤮
Vy ste asi väčšina nevideli staršiu reklamu na LAMISIL, pamätám sa na ňu len z maďarských kanálov, ale pripnem link v angličtine:
https://www.youtube.com/watch?v=3h1O7-r7WrwTak táto bola brutálna, myslím, že mám z nej doteraz traumu.. Po tejto budete považovať ten pôrod v sanitke a Žofiu za milú reklamu, verte mi :D
@oblecenie99 Pre Boha živého, to je hnusné! 🤢
@h2 Ja som ju ani teraz nedopozerala, iba pohľadala, v podstate som ju nikdy nevidela celú, asi si vieš predstaviť, pri ktorej časti som utekala od telky s krikom preč :D
@oblecenie99 Tipujem pri nadvihnutí toho nechta. 😳

Baby, staci nemat telku :D netusim o jedinej reklame, co tu spominate :D