icon

Reklamácia v Lídli

siusinocka
24. jún 2012

Ahojte. kupovalal som výrobok v lidli a pokazil sa do mesiaca od zakúpenia. bola som ho reklamovať, vypísali mi papiere. v piatok prišla sms že reklamácia je vybavená a mam sa zastaviť na predajni. v sobotu som tam zašla a pani mi povedala že žiaľ, ale ona to tam ešte nema a mam prísť v pondelok.... podotýkam že už vo štvrtok ubehlo 30 dní od podania reklamácie. ked tam dnes pojdem mam nárok na vrátenie penazí ihned? alebo musím aj tak čakať do pondelku? dik z

Strana
z2
lenka311
25. jún 2012

@zuzkat1 Pôjdem tam isto, len si pripadám už teraz ako keby som si len chcela vymieňať topánky za nové i keď to tak nie je - kamarátka robila predavačku a často jej tam chodili chudobnejší ľudia ktorý mali deti - kúpili im topánky, dieťa ich väčšinou rozbije, noha mu podrastie no a na konci sezóny ich prišli reklamovať, vymenili za čižmy alebo si dali vrátiť peniaze... Napr. si spomínam ako pretáčala očami vždy keď videla jednu podarenú rodinku s dvoma deťmi - on pijan a gamblér, ona nezamestnaná no a pravidelne toto robili s topánkami svojich synov a nemohla nič, len reklamovať....
Nechcem takto vyzerať... 😉 😉 😉 😉 - ale pôjdem. Posledný raz... už nikdy viac Deichman... teda okrem malej, tá z nich vyrastie kým ich dolikviduje... 😉 😉 😉

zuzkat1
25. jún 2012

@lenka311 inak ja nemam az take zle skusenosti ... len vzdy ked nieco kupim tak to v predajni poriadne popozeram ako je to site a ci je to vobec site atd... uz boli take modely co sa mi v predajni dobreze nerozpadli v ruke... takze kupim len take co vidim ze su akotak dobre usite... ratam s tym ze kvalita nic moc ...malej tak kupujem fakt len na ihrisko boty ale sebe hocico ...malej inak radsej potom v inom obchode...

nibiru
25. jún 2012

@molka ja ked som reklamovala kocik tak mi poslali doporuceny list.

molka
26. jún 2012

@nibiru ale obchodník predsa nemôže každému posielať doporučený list. Ak ide o veľké megaobchody, tak sa to dá, ale ak ide o malý obchodík, kde je tržba na hranici prežitia, tak si to neviem predstaviť. Myslela som, že zákazník si má na 30.ty deň prísť pre vybavenú reklamáciu, žiadne oznámenia alebo smsky.

nibiru
26. jún 2012

@molka no ja som bola v brendone list sa na poste stratil tak sme to riesili nakolko ja som trvalka na vrateni penazi a prave koli tomu aby mali aj oni dokaz to šlo ako doporucena zasielka. neviem ako je to u malych predajcou

lenka311
27. jún 2012

@zuzkat1 Včera som tam bola, úspešne mi vrátili bez problémov peniaze... Chvalabohu. Takže odteraz do Deichmana len kvôli topánkam malej, prípadne tam kúpiť aj značku, nie nejaké že VTY 😀 😀 😀 😀

buballa
18. sep 2013

Ahoj, pripájam sa, lebo som bezradná.
Minulý rok sme si kúpili sprchovú hlavicu na vianoce v Lidl-i, že si budeme prerábať kupelku. k tomu došlo až teraz. tak som v piatok rozbalila krabičku a začala montovať, resp začali by sme, keby že nechýbajú vložky skrutky a iný drobný materiál. predpokladám, že boli v malom sáčiku, ktorý zabudli pribaliť. mno čert to ber. tak skladám ďalej, a všímam si že kovová matička spájajúca hlavicu s hadicou je doškrabaná- a trocha náznak korózie, eventuálne, keď to dáme do kúpelky, hneď to začne viac pracovať. Podotýkam, mali sme krabicu v spálni schovanú. Tak som v sobotu došla do Lidl-u, že idem neúplný a vadný tovar reklamovať. Neuspela som, chýbajúce prvky mi neuznali, priam sa mi pán vysmial, na druhú vadu mi povedal, že neberie za to zodpovednosť, mali sme to ošetriť. Akože, mali sme to počas nepoužívania ošetrovať?! na to sa mi tiež pousmial.
hm...

ultra
19. sep 2013

Mala si mu tou sprchovou hlavicou poklepat po gebulke.

Reklamaciu je povinny prijat - pracovnik s tebou je povinny spisat protokol o reklamacii a nie ta poslat prec.(Pracovnik riesiaci reklamacie musi byt na prevadze po celu dobu otvaracich hodin) Kludne tam chod znova a trvaj na vypisani reklamacneho listu (protokolu) - On ta nemoze jednoducho poslat prec. Musia ti reklamaciu aj pisomne odvodovnit a zamietnut.

woowka
17. okt 2013

mozem vratit tovar do predajne, ked som ho kupila v inej ich predajni ? nemate niekto nahodou skusenost?
dakujem

abecedae
6. júl 2014

PROSIM VAS O POMOC KUPILA SOM NAFUKOVACI HRAD A HNED PO PRVOM NAFUKNUTI NAM VYFUCAL A NA SPOJI KDE JE LEPENY JE DIERA...ALE NEMAM LISTOK VIE NIEKTO POMOCT?DAKUJEM ☹

timuska26
6. júl 2014

@abecedae ahoj, my sme tiez tak dopadli, ale nakoniec sme nesli vymenit sme zalepili a je dobre, takisto sa da pouzit.

abecedae
6. júl 2014

ALE NAS JE CELY V STREDE NA SPOJI NEZLEPENY NIEJE TO MALA DIERKA

timuska26
6. júl 2014

@abecedae tak skuste s nim ist do lidla a uvidis, mozno vymenia, my sme tam uz vela veci reklamovali, no mali sme doklad, ale podla neviem akeho cisla to vedia zistit ci ste to tam kupovali
skuste a uvidite

natuska87
7. júl 2014

@papuka V nasom Lidli obdobne, okamzite vracaju peniaze....

tanusenka
8. dec 2015

Dobry den prave sme sli vratit mixer neboli sme s nim spokojne ze ho uz viacej nechceme pani predavacka vypisuje reklamaciu s tym ze sa uvidi co povedia na reklamacnom ale my uz ten mixer nechceme ...ze nam nemoze vratit peniaze hned ...hmm co teraz ? Prosim o pomoc

worker_falcon
8. dec 2015

@tanusenka na akom základe by si chcela vrátiť peniaze hneď? po koľkých dňoch používania si ho vrátila? Bolo na ňom vidieť, že je používaný? Ani Lidl nie je požičovňa, ak by si niekto myslel.

tanusenka
8. dec 2015

Dobry den prave sme sli vratit mixer neboli sme s nim spokojne ze ho uz viacej nechceme pani predavacka vypisuje reklamaciu s tym ze sa uvidi co povedia na reklamacnom ale my uz ten mixer nechceme ...ze nam nemoze vratit peniaze hned ...hmm co teraz ? Prosim o pomoc

tanusenka
8. dec 2015

@worker_falcon Po 9 dnoch nebol pouzivany iba vyskusany original zabaleny nemali sme vsetko vybalene len sa nedalo skor ist do lidla ak je clovek nespokojny s tovarom moze ho do nejakej doby vratit ci?
@tanusenka

jana1202
21. okt 2016

@papuka ahoj,mas osobnu skusenost v ZH? Mne zacalo tiect do clenkovych topanok odtial,len kupene boli vlani a az teraz som ich zacala nosit a za 2 minuty je v nich mokro,ked prsi a to su neni latkove

vsetkounas
12. jún 2020

@abecedae reklamoval si ten hrad prosím ako si dopadla my sme kúpili tento rok štvrtok nafúkali a v spojí ráno pustený a vyfucany dnes som ho odniesla a že to je draha vec že to musí na reklamáciu tak trpnem či ho vymenia mala bola stastna prestastna že ho má a toto .

Strana
z2