Reklamovanie obuvi v CCC - upozornenie
Topánky kupované 29.11.2013, reklamované presne 29.12.2013 v CCC , nakoľko mi z nich schádza farba, reklamácia zamietnutá, nakoľko sa reklamovaná vada nepotvrdila, fotky čižiem a bieleho mokrého kapesníka, ktorým som skúšku oteru urobila pre ich očami v predajni, som dala na ich facebookovskú stránku, odpísali mi presne ako všetkým, čo sa sťažovali, že sa mám ohlásiť na ich mail, a ony to preveria, tak som im odpísala nasledovné:
choďte do prdele aj s Vaším mailom, to tu píšete každému, a potom na nich kašlete, nie som nejaký zasran alebo humusák, čo sa nevie starať o topánky, do roboty chodím, že nasadnem do auta pred domom, vystúpim pred vchodom do budovy, takže žiadne cesty autobusom alebo vlakom, ošetrovať topánky viem, neumývam ich bežne acetónom, tak blbá nie som, a keďže sa asi s Vami nebude dať komunikovať podobrotky, nakoľko priamy tel. kontakt na Vás nie je, a adresa v Bratislave, trúfnem si povedať, je tiež asi fiktívna, v prípade kladného posudku od Vipotestu budem svoju sťažnosť riešiť súdnou cestou v mieste príslušného súdu, kde budem žiadať náhradu všetkých nákladov. Okrem toho mobilizujem zákazníkov /podľa vašej stránky ich nie je málo/, ktorí boli rovnako odpálkovaní ako ja, stretnutie s redaktorom tv JOJ máme dohodnuté na budúci týždeň
hneď mi stopli prispievanie na stránku, zmazali fotky a všetky moje komentáre, tak ke´d boj tak boj.....prosím zdieľajte aj na facebooku, ´dakujem (10 fotiek)

Čo k tomu dodať? ja napr. nemám dobrú skúsenosť ani s Deichmanom,čo topánka, to reklamácia,ale tam to aspoň zoberú.Pokiaľ dnes človek nekúpi topánky V kvalitnom obchode minimálne za 70 eur, nemá šancu vydržať sezónu len s jedným druhom topánok.
jednoducho oslov prislusnu obchodnu inspekciu...budu sa musiet Tvojou reklamaciou zapodievat, inak, dobra rada, nikdy si u nich nic nekupim....
najlepsie je ist na obchodnu inspekciu s riadne vyplnenym listkom,kt.samozrejme vyplnia v danom obchode -aj s dovodom,preco reklamaciu odmietli....kazdy obchodnik je pobinny reklamacny formular vypisat
obchodný inšpekcia nič nevyrieši podľa zákona všetko dodržali, je to len na tom, aký budem mať posudok z Vipotestu, a potom len súdne, pokiaľ nebudú, chcieť dohodu......len chcem upozorniť, aby sa ľudia s podobnou skúsenosťou nestiahli a nenechali to len tak, lebo v poslednej dobe majú veľmi veľa reklamácií, treba sa spojiť proti nim...syrik tie topánky stáli 80 EUR !!!!!!!!preto zúrim
sú mesačné, takže je do roka, viem, čo sú povinní, posudok dal znalec, bohužiaľ, keď nebudú ochotní, nemám inú šancu len ombudspot alebo súd....nenechám to len tak, robia problémy, lebo toho majú veľa, keby každému dali peniaze, mali by riadny problém
dikes za info a na oplatku poskytujem zasa ja varovanie pred obchodom DANEA. Drzost, arogancia na urovni mafianskych praktik, neferovost a pod. Sice sme uspeli, ale po dlhych tahaniciach, vyhrazkach ako kdesi u Pitovcov a spol. Peniaze nevratili ani bohovi, po natahovackach nam vnutili ine cizmy. Total na houno. 😠 Ostatne aj ten ich vacsinovy sortiment vyzera ako pre urcity druh klientely a jednanie tomu len zodpovedalo. Nikdy viac. Roky ich uz obchadzam aj keby som bosa mala behat.
zo zakona je ze ti reklamaciu musia vziat, ani predavac ani veduci nema papier nato aby mohol reklamaciu zamietnut, to musi urobit znalec, volala by som na SOI
@jankatrnka1 znalec zamietol....
obratit sa na druheho znalca, s tym ze reklamaciu podate vy, ak ju znalec uzna predajca je povinny vam náklady preplatit, stoji to 25 e
@nunus11 Ja som mala tiez tu cest reklamovat v tejto predajni topanky. Po tyzdni sa synovi cele rozpadli!!!!
Tak mi ich poslali na reklamaciu, Po troch tyzdnoch mi prislo vyrozumenie, ze reklamaciu uznali, ale nevratia mi peniaze, ale mam si vybrat ine topanky, kedze tie , ktore mal syn uz nemali.ä
Tak som sa nastvala, ze ja ine topanky nepotrebujem.
Dali mi tyzden!!!! nato, aby som si ine topanky vybrala, inak mi prepadne reklamacia a ja nebudem mat ani peniaze ani topanky.
Nanevalo ma to, hned som si pytala peniaze. Zamietli m, ze oni peniaze nevracaju.
V ten den som si volala na obchodnu inspekciu, a tam mi povedali, ze mam narok na vratenie penazi a ked mi to znova odmietnu vyplatit mam im povedat, ze podavam podnet na obchodnu inspekciu.
Ked som prisla do CCC obuvy na dalsi den a povedala im , ze som sa o vsetko informovala na inspekcii, hned mi vratili peniaze
Zaujimava vsak? Uz to islo. zrazu som mala narok aj na vratenie penazi.
Obrat sa na obchodnu inspekciu.
Drzim palce 🙂
pridavam sa k nespokojnym zakaznickam obuvi CCC - kupila som synovi topanky, zvnutra farbili, hned po prvom obuti mal uplne cervene ponozky (inak boli biele) tak sme isli reklamovat, resp. vratit. peniaze mi vratit odmietli, vraj to nerobia, vymena je mozna iba pokial by ich nebol mal obute ani raz. navrhli mi dokupit si sprej na fixaciu farby za 7 eur (!) co som odmietla tak sme spisali reklamaciu. s komentarom ze ved to aj tak dopadne tak ze to daju obuvnikovi ktory to prestrieka spominanym sprejom a vratia mi to. po 30 dnoch sa mi ozvali ze mozem prist, reklamacia uznana ale je mozne iba vymenit za inu obuv, peniaze nevracaju.
@cherry1981 super ze si to tu napisala, ja uz k nim sice nikdy nic kupovat nepojdem ale pre ostatnych dobre vediet. ja som sa od nich nechala oblbnut a vybrala som ine topanky, za trest im robim negativnu reklamu kde sa len da.
@beboo Ano to aj mne povedali, ze peniaze nevracaju, nech si vyberiem ine, ale s tym som nesuhlasila, tak mi bolo poradene sa ist informovat na obchodnu inspekciu, a tam mi povedali , ze je to blbost a zo zakona mam narok na vratenie penazi, ked som im to povedala v obuve zrazu peniaze sa vratit dali 😠 😠 😠
Ja som si teraz kupovala čižmy v CCC za 30 € presne pred 3 mesiacmi a celí opätok sa mi zošúchal a pretekajú mi a farma mi s nich zlieza.. Myslíte že mi ich vymenia ?
@kikussa585 skús a daj vedieť, ako si dopadla
hrozne co to tu citam...a ja,ze len ja mam s nimi skusenost... kupila som si cizmy,nosila asi mesiac,dva,pritom este ani nebol sneh,zacali sa akoby oduvat a odlepovat povrchova vrstva textilu,ci co to bolo.... no hned pri reklamacii mi v obchode navrhli vyber inych,bolo to asi pred rokom.... takze som si zobrala ine,nosila som ich asi dalsie 3 mesiace a odlepili sa
podrazky v pätach... tak som sla reklamovat a samozrejme reklamacia zamietnuta z dovodu zleho vyzuvania topanok... myslela som,z em aporazi,ale nemala som chut sa s nimi natahovat,tak som si ich dala zalepit obuvnikovi,no teraz sa pre zmenu na nich pokazil zips :( pochybujem,ze na zips by mi uznali reklamaciu.....takze nikdy viac u nich nic nekupim.....
Rovnako neodporucam ani A3 sport
Topanky kupujem jedine v humanicu a u batu
Ani reno nie, tam nevracaju peniaze ( v H&M tiez nie ) proste radost nakupovat.
ja som dnes bola dat reklamovat cizmy v CCC, mala som ich 3mesiace...asi o hodinu mi volali, ze si mozem prist vymenit za iny tovar...pytala som sa ci mi nevratia peniaze, ze nie...ale ako tu citam mam sa obratit na obchod.inspekciu? kedze ja iny tovar nepotrebujem...

@nunus11 rozlep podrazku a chod ich reklamovat s tym. Opravia ti ich raz, druhy krat, treti krat a potom ti vratia peniaze. Bohuzial spravodlivosti sa inak nedovolas....