icon

Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?

denisocka
12. aug 2011

@wewerka000 jaj,hej fotili,ale to ako profifotky . nahodou,sranda.keby tam však bola tehotna lenka,potom by to bolo už nahlavu.

denisocka
12. aug 2011

@traktor ta pesnička je bohova ,jasne je tam,že lenka-mamina bude vo finale 🙂 aj s ... andejkou

traktor
12. aug 2011

@denisocka tam pod tym pise, ze to vyhra monika..uvidime, ci je to pravda

denisocka
12. aug 2011

@traktor teda,zaujimave informacie,tak ma to zas začalo bavit 🙂

denisocka
12. aug 2011

iinac,duel-finale ešte len bude,takže naozaj sa neviemkto vyhra.čo mam info,finale bude verejne,zrejme hlasovacie

mamartinka
autor
12. aug 2011

Bulvaru to teda dnes nevyslo.Jarova neodhalena.Snad v pondelok 😕

nikinka008
12. aug 2011

@mamartinka a co malo byt odhalene? 😕 alebo kto 😀

mamartinka
autor
12. aug 2011

@nikinka008 http://www.topky.sk/cl/100313/1284683/Jarovej-s... Inak chvalabohu ze ten Riki vypadol.Ved tam nic nerobil.

nikinka008
12. aug 2011

@mamartinka ahaa mozno v pondelok to daju 😀 .....tak tak dobre ze obaja odisli,aj ked kazdy vie kto to vyhra 😖

lussy23
13. aug 2011

ahojte. nesledujem túto reláciu, no včera som čítala na nástenke pohoršené komentáre na nejakú tehotnú učasničku. čo vyvádzala?

wewerka000
13. aug 2011

@lussy23 kravu nahanala....

maznacik007
13. aug 2011

@lussy23 nosila klietky s tazkymi prasatami s ostatnymi... bila sa s jednym chalanom tam normalne sa valali po zemi.. chcela ist do sutaze takej ze sa lano uviaze okolo brucha... to som zachytila ja... rozhodne je to velmi nestandarne chovanie na tehotnu ... 😒

mamartinka
autor
13. aug 2011

@maznacik007 Suhlasim s tebou.A inak neviem ci ste vcera vsimli niektora ale Lenka tehotka ako rozpravala v tom videu ze aj zavidi tej Monike.Tusim sa tak volala.Ze uz ide za detmi domov a sa rozplakala aj ked to moc vidno nebolo.Naco tam teda fakt isla neviem ked jej je strasne dlho uz za detmi.A v ktorejsi casti aj povedali preco tam nesiel manzel,preco si to teda nevymenili.

cipsinka
13. aug 2011

No ako podla mna to ta Lenka ozaj prehana,akoby ani tehotna nebola 😕 😕 😕 😕 a to nemusi chodit ani do poradne ani nikde??? 😨 😨 😨 😨 😨 No a vrcholne mi na nervy lezie Pista je hrozny intrigan,ktory stale nejaky konflikt vyvola a potom on sa tvari,ze nech sa nik nehada a nie je ani na jednej a ani na druhej strane,bleee hrozne nesympaticky mi je 😝 😝 😝 😝 😝

cipsinka
13. aug 2011

@mamartinka ta co vypadla sa nevola Monika ale Lenka 😅 😅 😅 😅

lussy23
13. aug 2011

@maznacik007 to je hrozné =( chuda dieťa.

zivika
15. aug 2011

tiez miestami pochybujem, ze ci je vobec lenka tehotna...na zaciatku mi bola velmi symaticka, ale teraz ma uz uplne vytaca...a tiez mi pride ako pretvarka, co chce byt s kazdym za dobre...

handulkahana
15. aug 2011

ahojte, a co poviete na toho steva,pripada mi ako prihriaty,a ze vraj je uz aj rozvedeny. je to tiez kus pretvarky ten stevo! nesympatycky...a ta lenka,tej neviem o co ide...asi chce prist o to male

cipsinka
15. aug 2011

@handulkahana ja som si uz svoj nazor na Steva (Pistu) vyjadrila par prispevkov vyssie je mi vrcholne nesympaticke a intrigan a este sa tym ani netaji a vykrikuje to akoby to bolo neviem ake zabavne 😒 😒 😒 😒

handulkahana
15. aug 2011

@cipsinka suhlas

zivika
15. aug 2011

mne je tam asi fakt najsympatickejsia andrea, cakala som, ze to bude uplna pipinka, ale prekvapila ma 🙂

zivika
15. aug 2011

ta lena fakt nie je kompletna 😠 najskor sa hrabe do studenej spinavej vody a potom slope domacu slivku??? chuda dietatko ☹ a kuba by som tak prefackala...

handulkahana
15. aug 2011

tvorcovia tejto sou to dobre vedia, co im chybalo...poriadne ich vyhladovali, a ako sa ukazalo, ze jedlo nebolo to naj, ale ta slivovica, a hlavne pre tehotnu mamicku, to ma teda dost sokovalo ☹
kubo je taky blbecek, robi tam sou, ale vacsinou je trapny 😅
aspon nieje nuda, uvidime co bude zajtra po ,,opici,,

handulkahana
15. aug 2011

@zivika ta lenka je divna, na zaciatku som jej fandila, ale to co predvadza je coraz horsie. i ked sa hovori, ze tehotenstvo nieje choroba, budem prekvapena, ked pri tom zivotnom style tam na farme, to dieta donosi... 😒

vilki
16. aug 2011

no tiez to nechapem ze ta Lenka nemusi chodit na poradnu a to co tam predvadza je trapne....je ona vazne tehotna? ved to je strasne, jej zalezi viac na peniazoch ako na vlastnom dietati?no a tu slivovicu ked chytila pohar do ruky normalne sa mi rozum zastavil ked si odpila...nechapem.... 😲

ela2710
16. aug 2011

@vilki ta Lenka je jedna nezodpovedna osoba, na poradne nechodi, doma necha deti, je tehotna, sice sa tak nesprava, najviac ma dojalo, ked povedala, ze na by si vybrala superenie lanom, to ako okolo brucha, ona nie je normalna, pije, vlaci tazke veci, bila sa s jakubom, fakt je to od nej nezodpovedne a poprave mi tam lezie na nervy, keby tak konecne vypadla, kvoli 50000 eur je schopna obetovat svoje deti a najma zdravie toho dietata co caka

denisocka
16. aug 2011

lenka fakt perlí,že 😀

ja mam stale teoriu svoju tu,že robila možne aj nemožne , a chcela robiť nasilu možne aj nemožne - aby sa možno aj niečo zle stalo,kedže sa pisalo,že na farmu jej došli pozitivne triple testy , ja neviem,mne to tak rpide-lebo chciet skočit do 3stupnovej špinavej žaburiny ,tak toto ma už dostalo,ešte som tolerovala to nosenie svine,nahananie kravy,kufor .... ešte by som preglgla aj to okoštovanie slivovice,ved ju potom vymenila za pašteku ...