Relácia Farma - páčia sa vám súťažiaci?
iinac,duel-finale ešte len bude,takže naozaj sa neviemkto vyhra.čo mam info,finale bude verejne,zrejme hlasovacie
Bulvaru to teda dnes nevyslo.Jarova neodhalena.Snad v pondelok 😕
@mamartinka a co malo byt odhalene? 😕 alebo kto 😀
@nikinka008 http://www.topky.sk/cl/100313/1284683/Jarovej-s... Inak chvalabohu ze ten Riki vypadol.Ved tam nic nerobil.
@mamartinka ahaa mozno v pondelok to daju 😀 .....tak tak dobre ze obaja odisli,aj ked kazdy vie kto to vyhra 😖
ahojte. nesledujem túto reláciu, no včera som čítala na nástenke pohoršené komentáre na nejakú tehotnú učasničku. čo vyvádzala?
@lussy23 kravu nahanala....
@lussy23 nosila klietky s tazkymi prasatami s ostatnymi... bila sa s jednym chalanom tam normalne sa valali po zemi.. chcela ist do sutaze takej ze sa lano uviaze okolo brucha... to som zachytila ja... rozhodne je to velmi nestandarne chovanie na tehotnu ... 😒
@maznacik007 Suhlasim s tebou.A inak neviem ci ste vcera vsimli niektora ale Lenka tehotka ako rozpravala v tom videu ze aj zavidi tej Monike.Tusim sa tak volala.Ze uz ide za detmi domov a sa rozplakala aj ked to moc vidno nebolo.Naco tam teda fakt isla neviem ked jej je strasne dlho uz za detmi.A v ktorejsi casti aj povedali preco tam nesiel manzel,preco si to teda nevymenili.
No ako podla mna to ta Lenka ozaj prehana,akoby ani tehotna nebola 😕 😕 😕 😕 a to nemusi chodit ani do poradne ani nikde??? 😨 😨 😨 😨 😨 No a vrcholne mi na nervy lezie Pista je hrozny intrigan,ktory stale nejaky konflikt vyvola a potom on sa tvari,ze nech sa nik nehada a nie je ani na jednej a ani na druhej strane,bleee hrozne nesympaticky mi je 😝 😝 😝 😝 😝
@mamartinka ta co vypadla sa nevola Monika ale Lenka 😅 😅 😅 😅
@maznacik007 to je hrozné =( chuda dieťa.
tiez miestami pochybujem, ze ci je vobec lenka tehotna...na zaciatku mi bola velmi symaticka, ale teraz ma uz uplne vytaca...a tiez mi pride ako pretvarka, co chce byt s kazdym za dobre...
ahojte, a co poviete na toho steva,pripada mi ako prihriaty,a ze vraj je uz aj rozvedeny. je to tiez kus pretvarky ten stevo! nesympatycky...a ta lenka,tej neviem o co ide...asi chce prist o to male
@handulkahana ja som si uz svoj nazor na Steva (Pistu) vyjadrila par prispevkov vyssie je mi vrcholne nesympaticke a intrigan a este sa tym ani netaji a vykrikuje to akoby to bolo neviem ake zabavne 😒 😒 😒 😒
@cipsinka suhlas
mne je tam asi fakt najsympatickejsia andrea, cakala som, ze to bude uplna pipinka, ale prekvapila ma 🙂
ta lena fakt nie je kompletna 😠 najskor sa hrabe do studenej spinavej vody a potom slope domacu slivku??? chuda dietatko ☹ a kuba by som tak prefackala...
tvorcovia tejto sou to dobre vedia, co im chybalo...poriadne ich vyhladovali, a ako sa ukazalo, ze jedlo nebolo to naj, ale ta slivovica, a hlavne pre tehotnu mamicku, to ma teda dost sokovalo ☹
kubo je taky blbecek, robi tam sou, ale vacsinou je trapny 😅
aspon nieje nuda, uvidime co bude zajtra po ,,opici,,
@zivika ta lenka je divna, na zaciatku som jej fandila, ale to co predvadza je coraz horsie. i ked sa hovori, ze tehotenstvo nieje choroba, budem prekvapena, ked pri tom zivotnom style tam na farme, to dieta donosi... 😒
no tiez to nechapem ze ta Lenka nemusi chodit na poradnu a to co tam predvadza je trapne....je ona vazne tehotna? ved to je strasne, jej zalezi viac na peniazoch ako na vlastnom dietati?no a tu slivovicu ked chytila pohar do ruky normalne sa mi rozum zastavil ked si odpila...nechapem.... 😲
@vilki ta Lenka je jedna nezodpovedna osoba, na poradne nechodi, doma necha deti, je tehotna, sice sa tak nesprava, najviac ma dojalo, ked povedala, ze na by si vybrala superenie lanom, to ako okolo brucha, ona nie je normalna, pije, vlaci tazke veci, bila sa s jakubom, fakt je to od nej nezodpovedne a poprave mi tam lezie na nervy, keby tak konecne vypadla, kvoli 50000 eur je schopna obetovat svoje deti a najma zdravie toho dietata co caka
lenka fakt perlí,že 😀
ja mam stale teoriu svoju tu,že robila možne aj nemožne , a chcela robiť nasilu možne aj nemožne - aby sa možno aj niečo zle stalo,kedže sa pisalo,že na farmu jej došli pozitivne triple testy , ja neviem,mne to tak rpide-lebo chciet skočit do 3stupnovej špinavej žaburiny ,tak toto ma už dostalo,ešte som tolerovala to nosenie svine,nahananie kravy,kufor .... ešte by som preglgla aj to okoštovanie slivovice,ved ju potom vymenila za pašteku ...

@wewerka000 jaj,hej fotili,ale to ako profifotky . nahodou,sranda.keby tam však bola tehotna lenka,potom by to bolo už nahlavu.