icon

Remix clean out

abcdefgh666
24. máj 2025

Ahojte,predošlé diskusie som prečítala všetky,ale zaujíma ma skúsenosť niekoho z posledných týždňov Max mesiacov. Čo sa týka nacenenia a predaju kúskov. Aké máte skúsenosti atď. Ďakujem

agnes28
Odpoveď bola odstránená
agnes28
Odpoveď bola odstránená
agnes28
24. máj 2025

@abcdefgh666 tak modrý koník mi nedovolí sa k tomu vyjadriť 😅

grace55
24. máj 2025

@abcdefgh666 nedávna skusenost- absolútne sa to neoplatí

abcdefgh666
autor
25. máj 2025

Môžem vedieť prosím detailné?koľko eur za cca kolko veci?

grace55
25. máj 2025
@abcdefgh666

Môžem vedieť prosím detailné?koľko eur za cca kolko veci?

@abcdefgh666 neviem presne koľko veci už, ale veľmi veľa a zarobila som cca 12 eur. Naštvalo ma ale to, že keď som si chcela dat poslať nepredane, stalo by ma to 7 eur. Navyše, nezaradili do toho par peknych veci, napr. vyšívaný kabat, ten z neznamych dôvodov vyradili hneď na začiatku. Podľa mňa si ho niekto proste vzal, bol fakt pekný.

grace55
25. máj 2025

Na druhej strane, ak sa ti nechce tie veci fotiť atď, zbavis sa ich naraz.

mamutka
25. máj 2025

@abcdefgh666 ja som to skúsila len raz, uz dávno. Poslala som ten ich veľký sacik úplne plný veci, v super stave. Bola som tehotná a rozhodla som sa zbaviť mnohých veci čo som pred tehu nakúpila a potom usúdila, že už mi nikdy nebudú dobre. Niektoré boli úplne nové. Z tých možno 25 veci sa akože nakoniec predali dve. Obyčajne rifle a jedna košeľa, ktorú som ako jednu z mala tých veci fakt intenzívne a dlho nosila 😅 gól bol, že ešte aj nohavice, ktoré som od nich kúpila ako nové a ja už nestihla obliecť a ďalšie ktore som im poslala nové ešte z vysackou posúdili ako nevhodne na predaj 🤣 no iste… čistý odrb.

abcdefgh666
autor
25. máj 2025
@grace55

Na druhej strane, ak sa ti nechce tie veci fotiť atď, zbavis sa ich naraz.

@grace55 riešim sťahovanie takže ano hodilo by sa mi viac keby to naraz niekde dám
..ale ja mám prevažne značky ako Zara,Calvin Klein, Hilfiger atď..proste niektoré veci boli fakt veľmi drahé tak skúsim mozno len tu Zaru a detské veci poslat

abcdefgh666
autor
25. máj 2025
@mamutka

@abcdefgh666 ja som to skúsila len raz, uz dávno. Poslala som ten ich veľký sacik úplne plný veci, v super stave. Bola som tehotná a rozhodla som sa zbaviť mnohých veci čo som pred tehu nakúpila a potom usúdila, že už mi nikdy nebudú dobre. Niektoré boli úplne nové. Z tých možno 25 veci sa akože nakoniec predali dve. Obyčajne rifle a jedna košeľa, ktorú som ako jednu z mala tých veci fakt intenzívne a dlho nosila 😅 gól bol, že ešte aj nohavice, ktoré som od nich kúpila ako nové a ja už nestihla obliecť a ďalšie ktore som im poslala nové ešte z vysackou posúdili ako nevhodne na predaj 🤣 no iste… čistý odrb.

@mamutka ok tak asi nič nepošlem radšej🙈🤣