icon

Reštauračné zážitky - najhoršie skúsenosti

16. júl 2025

Dnes v reštaurácii. Priniesli polievku a plávala mi tam miniatúrna húsenica. Zavolala som si čašníčku a poprosila polievku vymeniť. Priniesla mi druhú položila a utekala obslúžiť ďalej. Pozerám a plával mi tam mini chrobáčik. Akože rovno chuť ma prešla.
Medzitým priniesli hlavné jedlo a doobjednala som si k tomu cesnakový dip. Ochutnám a ako živica tak to bolo slané a ja milovník slaného toto už bolo veľa aj na mňa.
Pri platení čašníčka vraví. Ten dip vám nebudem teda účtovať a za polievku sa ospravedlňujem. 🙈
Máte aj vy nejaké zážitky z reštaurácií?

anonym_eca87f
16. júl 2025

My, ked sme boli v restauracii, ked syncek bol este male babatko v kociku ozaj sme dlho cakali. Manzel sa bol aj spytat, ze kolko este budeme cakat. Velmi sa ospravedlnili, ze na nasu objednavku zabudli. Potom nam uz vsetko doniesli. A ked sme isli platit, povedal casnik, ze to mame zadarmo, ze sa velmi ospravedlnuju, ze sme tak dlho s babatkom museli cakat. Do dnes na to pamatam. Krasne od danej restauracie.

maca1984
16. júl 2025

V Caesar šaláte sa mi plazila taká húsenica, že mi skoro oči vypadli.
V tej sekunde som dojedla ( stihla som len 2 sústa ).
Chceli mi ho vymeniť, alebo že niečo iné si môžem v tej sume vybrať.
Ani nápad 🙈
A nie, nezaplatila som ten šalát.

autor
16. júl 2025
@maca1984

V Caesar šaláte sa mi plazila taká húsenica, že mi skoro oči vypadli.
V tej sekunde som dojedla ( stihla som len 2 sústa ).
Chceli mi ho vymeniť, alebo že niečo iné si môžem v tej sume vybrať.
Ani nápad 🙈
A nie, nezaplatila som ten šalát.

@maca1984 🫣🤮

ajka10000
16. júl 2025

My sme boli v podniku ktory bol nasledne v telke NA NOZE . No co ti tam mali za humus v kuchyni to bol otras. Od vtedy nechodim sa stavovat von.

maca1984
16. júl 2025
@anonym_autor

@maca1984 🫣🤮

@anonym_autor asi tak nejak.
Vlasy a háveď..v žiadnom prípade.
To ma nadrapí a dojedla som.
A caesar šalát kým si zasa niekde dám, to potrvá.
🤮

brrunetkaa
16. júl 2025

2x po sebe ti doniesli polievku, v ktorej plával hmyz a ty si sa odvážila ešte aj na druhé jedlo? 😀

autor
16. júl 2025
@brrunetkaa

2x po sebe ti doniesli polievku, v ktorej plával hmyz a ty si sa odvážila ešte aj na druhé jedlo? 😀

@brrunetkaa čo druhé,ale že chcela za polievku zaplatiť 😃

alenka58
16. júl 2025

ja by som v tej reštaurácii nezostala už po tej prvej polievke

liv1
16. júl 2025

Mam. Mala som slimaka v salate v bratislavskej restauracii, velmi drahej a casnik mi na to hovori namiesto hlbokeho ospravedlnenia, ze “aspon vidite ze je bio” a chceli mi dat 50% zlavu. Nie ze vymenit za ine jedlo, alebo nove to iste, alebo mat ho zadarmo ak si nic neobjednam ine… kks tak som spucovala prevadzku v smske majitelovi, ze nas celu rodinu pozval na veceru ako ospravedlnenie. Podakovala som mu za ochotu a ze si to vazim, ale neprijala som to. Povedala som, ze mu to nepisem kvoli tomu ale preto, aby sa jeho zamestnanci naucili moresom 😁

danieli
16. júl 2025
@liv1

Mam. Mala som slimaka v salate v bratislavskej restauracii, velmi drahej a casnik mi na to hovori namiesto hlbokeho ospravedlnenia, ze “aspon vidite ze je bio” a chceli mi dat 50% zlavu. Nie ze vymenit za ine jedlo, alebo nove to iste, alebo mat ho zadarmo ak si nic neobjednam ine… kks tak som spucovala prevadzku v smske majitelovi, ze nas celu rodinu pozval na veceru ako ospravedlnenie. Podakovala som mu za ochotu a ze si to vazim, ale neprijala som to. Povedala som, ze mu to nepisem kvoli tomu ale preto, aby sa jeho zamestnanci naucili moresom 😁

@liv1 joj bio😂inde treba za slimaky platit a tuto hla zadarmo🙈

bagerka
16. júl 2025

@anonym_autor casto objednali sme si domou tatarák z nasej oblubenej restauracie, kde sme vzdy vsetky návstevy hostili (nebolo ich málo) a na asi tretej hrianke sme si vsimli ze je plesnivá. Malý asi 3 rocný mal tiez kúsok z jednej. V tom momente sme dojedli a hned som napisala recenziu ktoru majitel ihned riesil-dal nám 80 eur kupón moznost prejest/prepivovať u nich. Vyscetlila som mu, ze kvoli tomu to nerobime, ze nas sklamala nasa oblubena restauracia. kupón sme dali kamaratom ,ti si dali pivo a my sme tam uz nikdy viac nesli

liv1
16. júl 2025
@danieli

@liv1 joj bio😂inde treba za slimaky platit a tuto hla zadarmo🙈

@danieli akurat toto bol taky bezulitny 🙈

ivik4
16. júl 2025

Mrtva mucha v činskych rezancoch

biba_18
16. júl 2025

ja som si objednala cviklový šalát s feta syrom - a doniesli mi cviklu s troškou parmazánu na vrchu. začala som jesť že ok, tá feta bude niekde dole - no, nebola. na moju otázku čo to má znamenať - no že feta im došla 🤦‍♀️ a samozrejme chceli zaplatiť plnú sumu. odmietla som, prišla druhá že ok, že za to jedlo nemusím platiť - ale žiadne prepáčte alebo dačo a normálne na drzovku kebyže sa neozvem, tak mi to nechajú zaplatiť…

oceanahory
16. júl 2025

Ja som raz bola na obede s kolegami z prace, objednala som si menucko, no a v polievke som si nasla cerveny plastovy vrchnak od niecoho (tipovala som na sojovku alebo nieco, cim polievku dochucovali...) 🥴😅. Casnikovi som to ukazala, ze co som mala v polievke, tak sam nechapal...obed som mala zadarmo, ale nikdy som tam znovu nebola.

anonym_c184fc
16. júl 2025

@anonym_autor objednával som z jednej znamej thajskej reštaurácie v Bratislave. Fu ten vecer a nasledujúci den ma strašne bolelo brucho, čo som pozeral recenzie tak som zďaleka nebol sám takže urcite som to mal z jedla odtial. A taký bonus že som kusok vylial na podlahu čo som si všimol neskôr a daná žltá omáčka nešla úplne umyť ani chemikáliami, myslím že dozeraz tam mam menší fľak.

gregik66
16. júl 2025

Kamoska skoncila s campylobacterom po cestovinach s kuracim masom, mama mala zuvacku z bryndzovych haluskach, manzel skysnuty vyvar, na mna zabudli pri rodinnom obede (mali sme vela objednavok, ale aj tak, uz tam asi nepojdem)

jaskolka
16. júl 2025

Manžel mal raz v jednom podniku úplne surový bravčový rezeň, nie že nedopečeny,proste obalené surové mäso 🙈😆Nechápem,ako sa to vôbec stalo v kuchyni,a ako je to možné ,keď obal bol upečený,ale dostal novú (už upečenú) porciu a jedlo neúčtovali 😀

dankavass
16. júl 2025

Ja som mala nedávno voľný večer, po veľmi dlhej dobe sama doma, tak som si objednala svoj "guilty pleasure" z veľmi známej Košickej čínskej reštaurácie - kačica na sečuánsky spôsob.
Dostala som otravu jedlom, ráno som sa dopravila z posledných síl do nemocnice a strávila najbližších 24 hodín v triaške na infúziách.
A to sme danú reštauráciu navštevovali roky, na rodinné obedy, výročné večere... bez akýchkoľvek problémov. Už nikdy viac.

carduelis
16. júl 2025
@dankavass

Ja som mala nedávno voľný večer, po veľmi dlhej dobe sama doma, tak som si objednala svoj "guilty pleasure" z veľmi známej Košickej čínskej reštaurácie - kačica na sečuánsky spôsob.
Dostala som otravu jedlom, ráno som sa dopravila z posledných síl do nemocnice a strávila najbližších 24 hodín v triaške na infúziách.
A to sme danú reštauráciu navštevovali roky, na rodinné obedy, výročné večere... bez akýchkoľvek problémov. Už nikdy viac.

@dankavass och prosim ta napis mi do spravy odkial, manzel ma rad tieto kuchyne 😰

marianarem
16. júl 2025

@anonym_autor Ja som si ako tehotna dala cevapcici v jednej z nasich oblubenych restik. Doniesli a smrdelo to. Ale kedze mi v tehotenstve smrdelo vsetko mozne, tak som tomu nepripisovala vyznam. Zacala som jest a po par sustach som zistila, ze to je vnutri aj surove. Manzel sa teda podujal, ze to zje, no ako to zobral k sebe, tak zistil, ze to.naozaj dost smrdi. Proste surove skazene maso. Nastastie mi nic nebolo, hned som si hodila uhlie, ale restika u nas skoncila.
Na Cypre sme raz boli v restike a kamoska si objednala cerstvu rybu s hranolkami. Asi za minutu to mala na stole. Pytala sa, ako je to mozne, na co casnik bez minhutia brvou povedal, ze si to objednali nejaki ludia pred nami, ale nezjedli to, tak to doniesol nam 🙂

biba_18
16. júl 2025
@jaskolka

Manžel mal raz v jednom podniku úplne surový bravčový rezeň, nie že nedopečeny,proste obalené surové mäso 🙈😆Nechápem,ako sa to vôbec stalo v kuchyni,a ako je to možné ,keď obal bol upečený,ale dostal novú (už upečenú) porciu a jedlo neúčtovali 😀

@jaskolka dali to zmrazené do fritezy…

kristiii
16. júl 2025

@anonym_autor bože, ja keď toto čítam alebo vidím priamo v telke (Na nože a podobné relácie), tak si vždy poviem, že ja už nikam von jesť nejdem. Ale tak mám pubertálneho syna alebo ma priateľ zavolá a teda fakt nemôžem povedať, že by som mala v živote nejakú takúto zlú skúsenosť. Aj keď z počutia nie málo. Napríklad, kamoškyn muž pracoval vo vychýrenej reštike, kam chodia rôzni papaláši, ale domov odtiaľ doniesol jedlo len občas, aj to len psovi 🤷 Žene s dcérou zakázal si dať u nich niečo iné než kávu..

spongebob1
16. júl 2025
@jaskolka

@jaskolka Jednoducho, vyprazali zamrznuty.

liv1
16. júl 2025
@kristiii

@anonym_autor bože, ja keď toto čítam alebo vidím priamo v telke (Na nože a podobné relácie), tak si vždy poviem, že ja už nikam von jesť nejdem. Ale tak mám pubertálneho syna alebo ma priateľ zavolá a teda fakt nemôžem povedať, že by som mala v živote nejakú takúto zlú skúsenosť. Aj keď z počutia nie málo. Napríklad, kamoškyn muž pracoval vo vychýrenej reštike, kam chodia rôzni papaláši, ale domov odtiaľ doniesol jedlo len občas, aj to len psovi 🤷 Žene s dcérou zakázal si dať u nich niečo iné než kávu..

@kristiii prosim ta, napis mi to meno restiky 😁