icon

Riaditeľka školy udala svojich žiakov za to, že sú za mier na Ukrajine. Teraz majú 18 rokov a idú do väzenia

Strana
z5
maciatkolulu
23. apr 2025
@dadis

@vroni
@maciatkolulu Mhd nechodite, no cesty sa vam zdaju plne, nadavate na malo parkovacich miest, no platenie zatracujete..mesto sa nenafukne, ani cesty, ani parkoviska, je cas zdvihnut lenivy zadok a nechat auto aspon obcas doma.. s tymto vam ziadny primator nepomoze...

@dadis by si sa cudovala,ako chodím MHD,ale žiaľ,predtým musím poďakovať to auto a aj to zaplatiť. Absolútne nezatracujem platenie keď to mám priniesť výhody. No v niektorých štvrtiach to neprinieslo ani ho... Akurát si niekto namastil vrecká.
A cyklotrasa je proste hanbou,to ti môžem napísať úprimne. Každý jeden trochu zmýšľajúci to vidí,ako pokus pre najnebezpečnejší a najdebilnejsi kúsok v centre hlavného mesta.

maciatkolulu
23. apr 2025
@dadis

@vroni No a kolko ti to trvalo autom na tie Nivy, moja? V rannej spicke myslim aj viac..ked prestupis na patronke, mozes nastupit aj na akykolvek medzimestsky autobus...bus pruhy su skoro v celej dlzke trasy..ale zabudla som, ty tu mas len byt, tak netusis, aky tu je kazdodenny zivot..

@dadis vieš čo je sranda,že byvam niekedy rýchlejšie z at napríklad na železnej studničke,ako kamarátka z ruzinova MHD. MHD v Bratislave je katastrofa. A aký medzimestský bus myslís? To ma zaujalo. Lebo si pridaj k tomu ceny,keď teda nie čas a samozrejme aj zastávky po decko atď. Poviem šoférovi prosím ,tu zastavte,lebo ja bývam tam a tam a decko je v škole tam a tam. Alebo tam má mať bicykel odstavený,ja neviem.... A vieš o Tom,že Rakúsko,nie je len Hainburg,Schwechat Viedeň? Proste,verím tomu,že tam,kde sa dá presunúť pohodlné a bez nervov MHD,by to využilo veľa ľudí. Aj keď teda ceny sú tiež slušne za listok. Ono,niekomu,kto nežije v ba sa elektricenka neoplati.Bicykle....to je za mňa víkendový relax a nie plachtenie a deťmi po cestách do škol a práce ...

maciatkolulu
23. apr 2025
@dadis

@vroni
@maciatkolulu Mhd nechodite, no cesty sa vam zdaju plne, nadavate na malo parkovacich miest, no platenie zatracujete..mesto sa nenafukne, ani cesty, ani parkoviska, je cas zdvihnut lenivy zadok a nechat auto aspon obcas doma.. s tymto vam ziadny primator nepomoze...

@dadis a k téme teda trošku,bola som nadšená,naozaj,úprimne keď som videla auto s ue ŠPZ s papučou....v rezidentskej zóne. to je čistý fakt,že na to sú tie kontroly fajn. Že učia dodržiavať nariadenia. Niektorým to trvá. Niektorí skúšaju finty. Zial,niektorým štvrtiam to nepomohlo,ale aspoň dozerajú na platenie.

danielahamar
23. apr 2025
@inaemre

@danielahamar a takyto clovek ktory sa o nic nezaujima ma volebne pravo...bravo

@natalka13
@inaemre
Keby išiel voliť PS, alebo Smer a prispieva na Ukrajinu, alebo verejne odsudzuje Rusko, bolo by to ok?

Ženy ženy, počkám si na Vaše deti, kt. uz od narodenia vedia, kto je ten naj z politikov na tomto svete. Každy má právo, či voliť, alebo aj nevoliť, aj také hlupane ako sú na MK, pre každú slnko svieti, vítam Vás v klube.

maciatkolulu
23. apr 2025
@dadis

@vroni No a kolko ti to trvalo autom na tie Nivy, moja? V rannej spicke myslim aj viac..ked prestupis na patronke, mozes nastupit aj na akykolvek medzimestsky autobus...bus pruhy su skoro v celej dlzke trasy..ale zabudla som, ty tu mas len byt, tak netusis, aky tu je kazdodenny zivot..

@dadis toľko k spokojnosti....

maciatkolulu
23. apr 2025
@dadis

@dadis https://dennikn.sk/blog/4000643/skodliva-cyklot...
Aj tu je to tak opísané,ťa spokojnosť a bezpečnosť je top

beronsche
23. apr 2025
@danielahamar

@natalka13
@inaemre
Keby išiel voliť PS, alebo Smer a prispieva na Ukrajinu, alebo verejne odsudzuje Rusko, bolo by to ok?

Ženy ženy, počkám si na Vaše deti, kt. uz od narodenia vedia, kto je ten naj z politikov na tomto svete. Každy má právo, či voliť, alebo aj nevoliť, aj také hlupane ako sú na MK, pre každú slnko svieti, vítam Vás v klube.

@danielahamar asi si prehliadla príspevok, kde sa pýtam, čo znamená slovné spojenie "byť za Ukrajinu".
Čo to teda, prosím ťa, znamená?
Napísala si to viackrát..

natalka13
23. apr 2025
@danielahamar

@natalka13
@inaemre

@danielahamar
Nepisem to po anglicky, takze by si mala moj prispevok pochopit.
Ale nevydalo, no co uz.

danielahamar
23. apr 2025
@natalka13

@danielahamar
Nepisem to po anglicky, takze by si mala moj prispevok pochopit.
Ale nevydalo, no co uz.

@natalka13 prihlásim ťa nato doučovanie s ním, bude sa veľmi tešiť spoločnosti. Či ešte som niečo nepochopila?

dadis
23. apr 2025
@maciatkolulu

@dadis vieš čo je sranda,že byvam niekedy rýchlejšie z at napríklad na železnej studničke,ako kamarátka z ruzinova MHD. MHD v Bratislave je katastrofa. A aký medzimestský bus myslís? To ma zaujalo. Lebo si pridaj k tomu ceny,keď teda nie čas a samozrejme aj zastávky po decko atď. Poviem šoférovi prosím ,tu zastavte,lebo ja bývam tam a tam a decko je v škole tam a tam. Alebo tam má mať bicykel odstavený,ja neviem.... A vieš o Tom,že Rakúsko,nie je len Hainburg,Schwechat Viedeň? Proste,verím tomu,že tam,kde sa dá presunúť pohodlné a bez nervov MHD,by to využilo veľa ľudí. Aj keď teda ceny sú tiež slušne za listok. Ono,niekomu,kto nežije v ba sa elektricenka neoplati.Bicykle....to je za mňa víkendový relax a nie plachtenie a deťmi po cestách do škol a práce ...

@maciatkolulu Daj si prosim nejake lieky, fakt mi potrebujes odpovedat 5 prispevkami? Precitala som len 2, ale pracujem a nemam cas to ani citat, nieto odpovedat..

natalka13
23. apr 2025
@danielahamar

@natalka13 prihlásim ťa nato doučovanie s ním, bude sa veľmi tešiť spoločnosti. Či ešte som niečo nepochopila?

@danielahamar ja doucko z AJ nepotrebujem, dakujem. Ale ty asi z citania s porozumenim ano.

vakatko
23. apr 2025
@elz1920

Aká ruská škola? To nemyslíte vážne!

Ak by ste si poriadne pozreli úvodný príspevok, zistili by ste, že sa nachádza v článku po kliknutí na link.

Dúfam, že tento praktický návod, fungujúci nielen na tento konkrétny príspevok, zas niekto označí za blud a konšpiráciu.

Keď to zvládnem otvoriť a prečítať ja, hrozná konšpirátorka a klišéistka, verím, že to zvládne aj ktokoľvek iný. Stačia na to prsty a vzápätí treba použiť oči na čítanie a rozum na pochopenie.

Len začínam mať pocit, že toto fórum je nezlučiteľné s rozumom, lebo myslenie extrémne bolí.

@elz1920 keby to boli "len konšpirácie" tak by nešiel na Markíze Dunaj a Sľub 🙂

lion777
23. apr 2025
@elz1920

Aká ruská škola? To nemyslíte vážne!

Ak by ste si poriadne pozreli úvodný príspevok, zistili by ste, že sa nachádza v článku po kliknutí na link.

Dúfam, že tento praktický návod, fungujúci nielen na tento konkrétny príspevok, zas niekto označí za blud a konšpiráciu.

Keď to zvládnem otvoriť a prečítať ja, hrozná konšpirátorka a klišéistka, verím, že to zvládne aj ktokoľvek iný. Stačia na to prsty a vzápätí treba použiť oči na čítanie a rozum na pochopenie.

Len začínam mať pocit, že toto fórum je nezlučiteľné s rozumom, lebo myslenie extrémne bolí.

@elz1920 máš naj komenty, rozdeluj a panuj, 👍 a galakticke myslienky 🤣. Má to hlavu aj pätu, si čitatelná. ❤️

Strana
z5