icon

Riešite v obchode rozdiel v dekoch salámy?

5. okt 2024

Dnes som sa zamýšľala, keď mi dala predavačka namiesto 15 deka salámy 17. Riešite to?

Strana
z4
muchotrafka298
6. okt 2024

@canerko tak pri tychto syroch, to je jasne, ze ked odreze 12 a chcem 10 dkg tak je to v pohode, lebo tam sa proste presne na gramy netrafis. U nas v jednom velkom retazci uz nekrajaju po 20,00, maju vsetko schovane a musis si kupit bud to co je nakrajane k dispozicii alebo balene priemyselne od vyrobcu. Lebo ked nemoze ostat, tak potom to vyhodia.

petulda333
6. okt 2024

@dudos ano,ja rozumiem ale to je asi tak,ze zvyk? Lebo ludia vzdy povedia nechajte,to sa zje. Neviem,ale urcite to nie je schvalne
@bessie12 to by som sa sudila xy krat.

lalenka33
6. okt 2024

@lenka.25 neriešiš do 50 deka, niekde necháš aj 100? Nemyslíš gramy a nie dekagramy? Lebo 100 dkg je 1 kg salamy.

abcmajacba
6. okt 2024

@zuzulka558 🤣 fajne, tak inteligentne 💪👌

isis234
6. okt 2024

@bessie12 ono sa hovorí... kto si nemôže otvoriť ústa doma, otvorí si ich vonku. Lenže je to vulgárne a netaktné kričať a osočovať nevinných ľudí. Nech sa vykričí v prírode

lenka.25
6. okt 2024

@lalenka33 hej , hej 😂

lalenka33
6. okt 2024

@lenka.25 teby by predavačky milovali keby si im vzala kilo salamy 😁

lenka.25
6. okt 2024

@lalenka33 🤣

nika501
6. okt 2024

Ja som to nikdy neriešila, práve naopak, keď sa spýtali, že či majú odobrať, tak som povedala nie, že to je dobré.....dokonca keď dávala preč koniec, tak som povedala nech mi ho tam pribalí, ja to mám rada....ale už sa mi stalo, že zákazník predo mnou žiadal odobrať (cca 2-3 kolieska) a ja som sa cítila trápne za neho 🫣 ale tak ľudia sú rôzni 🤷

karolinakr
7. okt 2024

čo to znamena riešiť? ked sa spyta :" môže byť?" a nevyhovuje ti to, povieš, že menej a vybavené..ked už to zabalí a ideš k pokladni, je blbosť to riešiť

karolinakr
7. okt 2024

prečo by sa mal niekto cítiť trapne a všetci okolo neho, lebo chcel odobrat 2 kolieska? ked maš presne peňazí a da ti viac, ovela väčší trapas je pri kase, ked nemáš peniaze, ako ked ti odoberie
ja vždy poviem, že je to " dobre" ale fakt nechapem, prečo by sa mal citiť trapne niekto a mat pocit hanby a viny, lebo chcel menej..toto mi už príde zvláštne

tiezjedna
7. okt 2024

Ja to neriešim, ale stretla som pani, ktorá stála v rade predo mnou a tá to riešila. Nemyslím si, že to bolo o peniazoch, podľa mňa aj niektorí ľudia, ktorí majú napríklad OCD alebo nejakú takú dg, sú pintlich a musia mať všetko presne.

drago12587
7. okt 2024

20 centov :D o to tu ide ? :D ..za 20€ rozdiel by som sa zastavil, to maš flašu vina :D ..

adonish
7. okt 2024

Neriesim 😂 zje sa to tak či tak 😊 stane sa, ze miesto 20dkg dajú 30dkg. Vsetci sme len ludia.

margotka17
7. okt 2024

Hádam si chcela, aby z celého kruzka polovicu odrezala? Keď už toto niekto rieši 😏

petus998
12. okt 2024

To ako vážne? Mam toto riešiť je to trápne

janette2021
12. okt 2024

Nikdy by ma ani nenapadlo čakať, že sa predavačka trafí presne. Keďže mi nijako neublíži, že budem mať doma o pár koliesok viac, nebudem preto robiť nepríjemnosti inej osobe.

andulka1988
13. okt 2024

Osobne to neriešim ale moja kamarátka sa zvykne kôli koliesku na viac aj pohádať. Príde mi to trápne.

oblecenie99
13. okt 2024

Nikdy, ale náhodou som to minule riešila, lebo som chcela naozaj len pár vyratanych kusov do práce na raňajky medzi pečivo, a vedela som, že ten zvyšok nezjem a poprosila som ju teda, nech tie tri navyše odoberie 🫣

Strana
z4