Rigo - vrah
Pekný večer, občas pred spaním pocuvam podcasty s témou kriminalistiky a dnes to bolo o rigovi. zevraj nedávno umrel aj pred rokom. nebolo to tak dávno keď vraždil, muselo to byt veľmi ťažké žiť v ba ked ho nevedeli najst a chytit. pamätá si to niekto? bralo sa to vtedy tak vážne ? neviem si predstavut že teraz v tv a rádiu povedia o takom vrahovi a ze zeny nemajú spávať s pootvorením oknom. inak ked sa tam toto spomínalo, ako môže dospelý chlap vkĺznuť cez vetračku? myslite ze cele toto jeho vrazdenie malo začiatky kvôli jeho rodine? lebo nemal úplnú rodinu? celkom ma zaujíma ako môže byt jeden človek tqky chorý… nerozumiem tomu
@mamelka u nas si pred dvoma týždňami za bieleho dňa odomkol branicku zvnútra, uja zamkol v komore a znásilnil 74 ročnú susedu… kto chce, sposob si najde
@gemmadimare88 to je strašné 😖
@river_song ja som si raz na prizemi vymkla byt. Mala som v kuchyni Okno na vetracku a normalne mi to Okno deinstaloval Dole 😀
@mamelka Velmi, tetuska chudera uz nacisto je mimo😓cigan, spinavy humusak,som zabudla dopisat. Nie Rom. 22 rocny, 8x sudne trestany🤦♀️
@gemmadimare88 chod už kdesi 🙈😂 ja asi idem zháňať mreze🙈
@gemmadimare88 8x a beha si🤦♀️ naozaj chúďatko, u nás po dedine majú ľudia kamery. Ale to biela bielej zle robila. Nasypala cukor do nádrže🤦♀️aj my uvažujeme nad týmto lebo ja keď som tam sama s detmi tak nespim.
@mamelka musite byt opatrne,ked ste na SK same! My v Rakusku mame Kamery z kazdej strany 😂 ked sme na SK nonstop Pipaju upozornenia, ked musky preletia, dazd prsi, kurier balik Prehodi 😂😂😂
@mamelka posedi trosku teraz v teplucku 🤷♀️
Ja tiez mam strach. Dva domy nizsie Mama byva 🤦♀️ Na nocne chodi🫣
@gemmadimare88 och tie nočné ... to by som ja zakázala pre ženy kvôli tomu cestovaniu, nehovorím,že počas dňa sa nestane, ale ... prázdna ulica, len ja a nočné lampy... nie ďakujem. Ja som aj behavala, panecku aj 20km, jeda žena v mojom veku kúsok od Mníchova isla v sobotu rano behať, už sa nevratila. Odvtedy sú botasky odložené. A to som behala aj keď lialo, mrzlo, ráno o5tej som vybehla a isla, aj o 8mej, proste 1-2h beh ...
@gemmadimare88 a u nas ešte jeden nafetovany zaťal babke do hlavy sekeru😪 5domov od nás.
@mamelka 🫣 6 metrove betonove ploty a navrch Este ostnaty s elektrinou 😃
@maribell ďakujem 🙂

@babulkomale áno dobrovoľne, aj kriminálky čítam.. vždy ma táto téma zaujímala už od detstva.. a samozrejme robievam aj iné veci, ako každý bežný človek.. niekoho zaujímajú napríklad nechty a make Up a mňa krimi..