icon

Robia si s Kočnerom srandu?

19. máj 2023

Som v šoku. Žijem v zahraničí. Nemám s kým zdieľať pohoršenie nad slovenským súdnictvom!

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
matabb73
20. máj 2023

@fireman666 prezidentka je to najlepšie čo slovenská politika má. Prezident má krajinu reprezentovať. Slušne a na určitej úrovni a to ona konečne spĺňa. Je vo svete uznávaná, len hlúpim Slovákom vadí, lebo nevedia pochopiť, že niekto môže byť inteligentný a slušný. A nezačni na mňa o tom, že je americká agentka. Všetci dobre vieme koho rétorika to je. Voči doterajšej vlade mám aj ja veľké vyhrady, ale to nič nemení na to, že najväčšie zlo tohto štátu je práve Fico. On to má všetko veľmi dobre premyslené a spraví všetko preto, aby zas vládol, lebo dobre vie čo mu inak hrozí. Ak budú ľudia veriť, že prezidentka je ovládaná Ufónmi, tak on to bude tvrdiť tiež, len aby mal čo najviac voličov.

stanulienkat
20. máj 2023

@annm81
@nini1978
@matabb73
Baby, neargumentujte, tomu oni neporozumeju, nie je kapacita... Iba sa dobre bavte, výživná téma.🤣🤣😅😁👍👍

fireman666
20. máj 2023

@stanulienkat

https://www.youtube.com/watch?v=RWdTwUoIzWk

Pozeraj a zamysli sa už konečne😘

matabb73
20. máj 2023

@stanulienkat výstižné.

matabb73
20. máj 2023

@stanulienkat mňa to niekedy baví, argumentovať. Vždy si poviem, že aj keď to neovplyvní názor človeka, ktorému to píšem, môže to dostať do obrazu iných ľudí čo to čítajú.

fireman666
20. máj 2023

@matabb73 ved stále ti to hovorím, je to vytvorený produkt presne pre takú skupinu ako ty,co jej to stačí... Ale skus pátrať, odkiaľ prišla, kto ju financoval, pospajaj si to trosku a prídeš nato neboj... 😉

fireman666
20. máj 2023

Ešte raz pre všetkých, Soros neexistuje.. Nevie ani kde je Slovensko..

https://www.youtube.com/watch?v=RWdTwUoIzWk
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
20. máj 2023

@matabb73 týchto ľudí nedostaneš nijako do obrazu. Oni maju svoju praudu, svoje nezavysle médijá.

fireman666
20. máj 2023

@stanulienkat nevyjadrila si sa mi k tomu videu..😘Je to hoax? 🙂

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
20. máj 2023

@fireman666 prepac, ale nic som nepozerala. Neviem, co za chujovi u si stiahol. Neplytvam casom na dezole scenu.

stanulienkat
20. máj 2023

@evamarek77 rozhodol Ficov a Harabinov sud. Vsetko kupena a skorumpovana banda na cele s 363.

fireman666
20. máj 2023
liljana
20. máj 2023

@evamarek77
Cisto statisticky ludia s slabo podpriemernou inteligenciou a urovnou inteligencie pod 90 (zvladnu zakladnu skolu a zakladne manualne prace) a nizsie tvoria 20% populacie. Pridaj cast, co robi v statnych uradoch a ich rodiny a profituju na populistickej vlade a dostanes 25% nechcem sa nikoho dotknut, ale najblbsej plus najvychcanejsej casti naroda, ktori volia ludi ako Meciar, Fico, Tiso, Luptak, Slota, Gottwald,... a spol. Rozmyslam, z ktorej casti si teraz ty a tebe podobni.
https://www.iq-tester.sk/clanky-o-iq/urovne-hod...

stanulienkat
20. máj 2023

@fireman666 bojim, bojim.... najviac ludskej hluposti. Esteze tu mame umelu inteligenciu. Trosku pozdvihne IQ tohto naroda.🤣😁😉

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
maialeo
20. máj 2023

Pohoršenie? Idú podľa dôkazov.... nie podľa toho, že si niekto myslí, že to tak je. Okrem toho... má plné skrine kompro na kdekoho tak snáď nikto nečakal, že ho odsúdia.... a ak vyhrá aj odvolačku na EU súde, ešte mu zacvaknáme odškodné...

Mimochodom, o výsledku sa vedelo vopred... tak načo to pohoršenie?
Včera mal vcelku slušné astro tranzity, iný výsledok som nečakala.

liljana
20. máj 2023

@evamarek77 Ty sa tu prave testujes svojimi prispevkami.

maialeo
20. máj 2023

@evamarek77 Fico? Ak vieš o nejakom trestnom čine, mala si to ohlásiť.... nie vypisovať tieto veci na MK.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
evamarek77
Autor odpoveď zmazal
liljana
20. máj 2023

@evamarek77 Vsimni si, ze tu ty a este mozno jedna, ci dve vediete marny boj vo vsetkych antisystem prispevkoch. Za Meciara, za Fica, proti pravicovym vladam, proti ockovaniu, za bolsevicku agresiu,... Nemate svoje specializovane "servery", kde posusky sprisahanecky preberate vsetky konspiracie sveta, ktore su skryte nam nevedomym "ovciam"? Chod tam, pokecaj si s tymi "geniami", alebo este lepsie, daj si vinko, chod sa prejst a kasli na to.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
matabb73
20. máj 2023

@stanulienkat viem, že dezolé scénu to neovplyvní, ale skôr takých čo nemajú prehlad a nevedia kde je pravda. Lebo keď budú čítať len dezinformacie, budú ich pokladať za pravdu. Ale keď si prečítajú protiargumenty, ktoré majú logiku, môžu sa otočiť správnym smerom.

maialeo
20. máj 2023

@evamarek77 no a hypotéky aj tak lacnejšie nie sú... takže nejaký súd s Kočnerom nám je na dve veci....

liljana
Autor odpoveď zmazal