Robotický vysávač, skúsenosti?

guma6
6. nov 2018

Baby máte niektorá robotický vysávač? Ja ho tak veľmi chcem kúpiť. Tie čo ho máte, napíšete mi, či ste spokojné a aký máte? Či to stojí za tie peniaze alebo je to ďalšia predražená blbosť. Ďakujem 😊

marienka1989
7. nov 2018

Dievčatá, aj my zvažujeme kúpu robotického vysávača, preto sa chcem opýtať, ako zvláda prechody z miestnosti do miestnosti, nemáme prahy, len také klasické oblúčiky (neviem, ako to mám nazvať), v pohode cez to prejde???

yanni
7. nov 2018

@marienka1989 My tiez nemame prahl, len take kovove listy a uplna pohodicka. Este nikdy sa nezasekol. Tiez na schodoch. Rozpozna "priepast" a otoci sa. Mame Roomba 980.

6mia6
7. nov 2018

@marienka1989 už väčšina robotov prejde aj cez prah. Môj tu zápasí s dvojcentimetrovou dierou a uplne v pohode. Len keď sa chce zrovna na tom mieste otáčať tak spanikari ale nakoniec vyjde.

besnavila
7. nov 2018

@simca06022011 cez gearbest.com, cena sa tam hybe hore, dole, oplati sa to chvilu cekovat, treba zadat dopravu bez cla, na nete je k tomu pomerne vela clankov, ja mam iba ten co vysava, aby sa deti nepolamali ked sa stale okolo neho motaju...ale planujem neskor aj s mopovacom.

yanni
7. nov 2018

@simca06022011 A kto vari, ze na jedno nabitie? Ja som nikde nepisala, ze byvame na letisku. Ca. 300 m2 ma cely dom, rozlozene su na 3 poschodiach. Jedno poschodie povysava na jedno nabitie. Spodok vysava najcastejsie, 2-3 krat do tyzdna. 2x mam naprogramovane nastalo a ostatok podla potreby pustim. Stredne poschodie su len detske izby a spalen a velka kupelna. Toto poschodie raz do tyzdna a uplne hore podstrechou je moj office a izba a kupelna nasho najstarsieho. Tam chodi len spavat a ja v kancli bordel nenarobim. Takze tam nicked len raz za dva tyzdne.

Mne pekne povysava rohy, tak ani normalnym vysavacom enboli povysavane a hlavne super povysava pod gaucom v tvare L, ktory je v rohu. Nabytku nemame vela, cize nema vela prekazok. Hoy stoliciek maju dostatocny rozostup, zmesti sa aj medzi ne. Ako som uz pisala, koberce nemame. mame len behun pri gauci s vyssim chlpom a je krasny, ked po nom prebehne. Taktiez chalani maju len take mensie pri posteliach a mala ma zatial stale len peone puzzle v izbe a s tym uz vakt nie je ziadny problem. Co men naps. velum vyhovuje, ked zhltne lego pri cisteni nadobky ho najdem. Ked som vysavala normalnym, tak som mnozstvo lega vyhodila. V tom mnozstve "bordelu" vo velkej nadobe alebo vrecka/sacku by som sa nehrabala.

jasminam
7. nov 2018

aj mna zaujima aky ten vysavac mas tento?https://www.alza.sk/xiaomi-mi-robot-vacuum-clea...

simca06022011
7. nov 2018

@jasminam tento aj je s mokrym umyvanim

jasminam
7. nov 2018

no my chceme aj s mokrym lezn nevieme ci kupit na umyvanie robot zvlast ,ci 2 v 1..ci kvalitne aj umyje aj povysava

mmmmn
7. nov 2018

@janciqa prosím ťa, ktorý model máš konkrétne?

janciqa
7. nov 2018

@mmmmn Robzone Duoro Xclean Profi 😉

besnavila
8. nov 2018

@simca06022011 áno ten 😉

besnavila
8. nov 2018

No xiaomi splnil moje očakávania, pekne preskenuje byt, rozdelí si ho na menšie časti, najprv prejde obvod a potom systematicky vypĺňa obsah chodením hore dole, nás 3 izbový byt prejde za 32 min...cez aplikáciu ho môžeš pustiť aj na diaľku a presne vidíš kde je, čo robí, či aj napr.aký je opotrebovaný stav príslušenstva..dokonca som ho dala na matrac a normálne mi z neho vytiahol prach...tak z toho som skoro odpadla 🙂)))

6mia6
8. nov 2018

@besnavila u nás 71stvorcov 89 minút

25daniela
8. nov 2018

Ako teraz vysávajú tie roboty, stále vyfukuje za sebou, alebo to už zmenili na iný systém?

jasminam
8. nov 2018

@besnavila no vynikajuco..a aky presne mas?a umyva aj?lebo uz som sa v nich stratila..

jasminam
8. nov 2018

jaj uz vidim ktoy mas
r

ester177
14. nov 2018

Ak nechcete pratat hracky v obyvacke, staci tam dat detsku ohradku, a vybavene...

kiwibibo
11. mar 2019

Zdravím, mohol by som poprosiť, keby ste mi niekto zmerali výšku vysavača Xiaomi v mieste toho "majáku"? Ide mi o to, či sa mi zmestí pod kuchynskú linku, ktorá je vo výške 9,5cm. Ďakujem 🙂

pedro4444
6. aug 2019

@jasminam ahoj pls tiez sa rozhodujem ze ci kupit robota co vie aj umyvat (to by som asi siel do xiami s alebo mam kupit radsej len xiami cleaner rovnake fukncie ma ako S ale len vysava) a na umyvanie by clovek kupil nieco ine?
je to lepsie teda zvlast alebo v jednom co myslite?

kiwibibo
6. aug 2019

@pedro4444 mám roborock s55, a nenazval by som to umývanie, ale skôr zotieranie, žeby to umylo nejake zaschnute fľaky neocakavaj 🙂

pedro4444
6. aug 2019

@kiwibibo presne tieto nazory som pocul preto uvazujem kupit len xiaomi cleaner ma to rovnake parametre ale len vysava a na umyvanie by som vybral nieco ine co ma aj vacsiu nadrzku ako len na 1 dc vody a cenovo by to vyslo cca rovnako len som chcel vediet ci sa dal niekto na takuto cestu...

janciqa
6. aug 2019

@guma6 ahoj, aky vysavac si nakoniec kupila? Mne sa vcera pokazil moj, oprava draha, tak zvazujem kupu noveho. A zatial vyhrava xiaomi s6. Nemas ho nahodou?

guma6
autor
6. aug 2019

@janciqa nakoniec som kupila v lidli, ze na skusku a uvidim aky bude. Celkom je fajn

pedro4444
6. aug 2019

Xiaomi Mijia 1s Robot Vacuum Cleaner s tymto mate niekto nejake skusesnosti je to tiez novinka ale je to lacnejsia verzia bez mopu

chovancova27
6. aug 2019

@pedro4444
@janciqa ja mám xiaomi Mi, ten čo vyhral produkt roka, a nenormálna spokojnosť. mala som ho už dávno kúpiť

janciqa
6. aug 2019

@chovancova27 super, tak je rozhodnute, kupim si xiaomi. Uz som citala vela pozitivnych ohlasov na tuto znacku. Vdaka za info 😉

zzkmetova
6. aug 2019

@guma6 presne na ten z Lidla som sa chcela spýtať? Ste spokojná?

guma6
autor
6. aug 2019

@zzkmetova ja som spokojna s tymto, ale vzdy predavaju iny. Ale povysava poriadne. Za 2-3 hodiny skonci a ja uz len umyjem dlazku. Mame jeden jediny koberec a teda nepaci sa mu 🤣 s kobercom by asi ani nemal problem len su na nom ciary a on si asi mysli, ze su to prekazky lebo vysava iba pomedzi tie ciary, takze sa do stredu koberca ani nedostane. Ale inak som spokojna. Pekne sa prebojuje aj pod stolicky, takze povysava vsade

zzkmetova
6. aug 2019

@guma6 kým ho kúpime prejde ďalší rok, budú nove... Ale tu sa mi pozdávala cena a výrobky Lidl chvália. Tak uvidíme. Ďakujem za odpoveď 🌞