Robotický vysávač, skúsenosti?
Baby máte niektorá robotický vysávač? Ja ho tak veľmi chcem kúpiť. Tie čo ho máte, napíšete mi, či ste spokojné a aký máte? Či to stojí za tie peniaze alebo je to ďalšia predražená blbosť. Ďakujem 😊
@pedro4444 jasné, vysávme telefónom 😆✌️✌️🙏to bolo dobré😆😉 https://vysavace.heureka.sk/xiaomi-mi-robot-vac...
@chovancova27 to uz je lepsi nazov 🙂 a co da sa ovladat aj cez aplikaciu a nastavovat mu zony atd?
@guma6 Ahoj, za nas vrelo odporucam. My sme kupili roboticky vysavac, krd som bola na rizikovom tehot. a nemohla som sa velmi namahat. Prozretelne sme poodkladali "nepotrebnosti zo zeme" na povalu, ratali sme s tym, ze ked lride babo, aj tak budu stale zhodene na zem. Teraz to mame tak, ze zapneme a vysava. Chodi u nas kazdy 2. den a aj prachu na nabytku je znatelne menej. ja aom este nadovazok alergicka na prach (ako kazdy asi ;), a ked vysavam klasickym vysavacom, kycham ako blazon. Tento roboticky neviri prach, takze pre mna uz len kvoli tomuto palrc hore. Mame dva, Roomba a Samsung, oba porovnatelne dobre. A teraz, kym sme so syncekom v zahrade alebo na prechadzke. robot vysava. Parada!
Zvazit treba "nedokonale" povysavanie kazdodenne za vasej nepritomnosti doma verzus ze sa mala na Teba bude 2x tyzdenne pozerat, ako pol hodinu vysavas.
Ja som spokojna. ze sa venujem malemu a mame aj cistucko.
Ak mozem este ejdnu vychytavku poradit, tak my sme kupili aj parny cistic podlah, krasne vydezinfikujr podlahy parou 🙂
@pedro4444 presne ako som písala, Xiaomi Mi. jasné, má všetko, aplikáciu, aj zóny.
@chovancova27 ale ten co si poslala neumyva vodou podlahu len vysava alebo?
@pedro4444 ano ja som nechcela umývanie. neverím že dokáže kvalitne obe veci, niekde je vždy zrada ked sú 2v1🙂 ja umývam raz za dva mesiace, takže pohoda
@chovancova27 ved preto uvazujem na umyvanie kupit bravo a ten by isiel raz za cas bo vsetkych co maju 2v1 pouzivaju aj tak len vysavanie tak preto ta nova verzia Nový Xiaomi Mijia 1S sa mi pozdava viac ako s6
Mam xiaomi vacuum mop pro a parada..
Vysava dlazbu parkety aj koberec.umyvanie no zalezi co od toho cakas.poatiera prach a nejake jemne flaky.v kuchyni musim umyvat mopom.a samozrejme nestrci sa do kazdej spary tak raz za tyzden to robim poriadne ze vytiahnem normalny vysavac povysavam luty poodtahujem co treba a poumyvam aj s mopom cely byt
Ale na bezne udrzanie poriadku pri malych detoch alebo zvieratkach je super.znizila sa.mi prasnost v byte.kym sa vratime z ihriska je doma cisto.v aplikacii si mozes nastavit zakazane zony aby neostal visiet na susiaku alebo nezozral malej lego dieliky ked ho ma postavene na zemi.nevbehol do domceku pre babiky nenamotal kvety... Pustam ho kazdy druhy den do nadobky nedavam saponat len nastriekam na handricku a dlazka voni krasne ani flaky sa nerobia.
Prosím vás, tie čo máte xiaomi vysávač,da sa spustiť aj vysávanie bez použitia mopovania?
@kacenocka2 jasne...
Mam a som spokojna.ale zazraky necakaj..
@kacenocka2 jasne vyberes si bud jedno alebo druhe alebo dokopy
@saxana000 potrebujem na omrvinky a prach..to dúfam že zvládne🙂.podľa recenzii sa mi najviac xiaomi vidí
@kacenocka2 urcite ano ...

@chovancova27 Xiaomi Mi je telefon takze to asi vysavac nebude 🙂