icon

Rodina sa z mojej svadby neteší.

8. mar 2020

Mam uzasneho priatela ktory je sikovny, rozumny, vie zarobit peniaze lenze urobil chybu,ze mi navrhol byvanie skor ako svadbu. Sme spolu 3,5 roka a stanovili sme si buduci rok magicky datum v kostole. Velmi sa tesim lebo ho moc milujem lenze mojej rodine je moja svadba ukradnuta. Neriesia somnou nic. Pre nich to je nic. Chcela som aby bola pri tom moja rodina no z ich strany zaujem nie je. Boli ma to kedze neprejavilj ani zaujem o mojho partnera. Mamka mi davala nezmyselne podmienky ako mali sme ist na tyzdenny pobyt do lazni v cechach bolo to zaplatene lenze mojmu ndedali ten tyzden volno ale az ten dalsi a termin sa nedal presunut a ona mi povedala,ze ak uvidi ze ma zaujem ist bude premyslat o tom,ze ho k nam pozvu. Bohuzial stalo sa co sa stalo a ona to zobrala,ze ma odrbava a nema zaujem a ja som tu ga hlupa co mu vsetko len veri. Jeho rodicia ma mali zo zaciatku radi ale ked zistili ako sa k tomu postavili nasi uz mu zenenie vyhovaraju. Nastastie ma svoju hlavu a vie,ze lepsiu babu by nenasiel pretoze si vazi vsetko co som pre neho robila a berie ma ako seberovnu.
Mrzi ma to,ze nemam sa s kym poradit co treba na svadbu vybavit atd. a musim sa pytat cudzich ludi :(

Strana
z2
jaskolka
9. mar 2020

@veronikaszabova bieluvlcicu si nepamätám, ale čokoláda 876 nemali chybu jej príspevky 😅😅😅

lucks6
9. mar 2020

ak to je pravda, tak mas svoju hlavu proste tvoj zivot tvoje rozhodnutie. kolki takto ziju a su ako par stastni a nepotrebuju k tomu rozkazujucu rodinu. vobec by som ich na svadbu nepozyvala

laguna28
9. mar 2020

Ja poviem len svoj názor. Keď sa máte radi tak robte tak ako vám srdce káže. Máte v sebe vzájomnú oporu tak sa nemáte čoho báť. A rodina sa s tým časom vysporiada. Čo sa svadby týka, je plno agentúr ktoré ti vedia poradiť ako by mala svadba vyzerať. Chápem že vám nie sú vzťahy vašich rodín ľahostajné, ale oni vaše životy žiť nebudú. Je to váš život, vaše rozhodnutie a vaša budúcnosť. Držím palce nech ste šťastní.

h2
9. mar 2020

@liz_lemon
@mondolina
Baby, vážne si myslíte, že každá, čo sa vydáva v kostole, je panna nedotknutá? To by ste sa divili...

mondolina
9. mar 2020

@h2
Pravdaže si to nemyslím.

nefertiti5843
9. mar 2020

Ty si presne typ ženy, čo neustále niečo rieši a vyhľadáva konflikty...Aby ti nezdupkal ešte pred tou svadbou, lebo keď ho budeš neustále otravovať stupiditami, tak sa to veľmi rýchlo stane. Vôbec nerozumiem, prečo riešiš rodičov? Nechcú ho vidieť, tak nechcú...uzavriem to a hotovo....Hľadáš problémy aj tam, kde nie sú☹ Ako malé decko...

mimca77
9. mar 2020

@veronikaszabova Nieee, cokoladu nie... Co tu budem bez nej robit, ako zistim, ci ostala vo fabrike kdesi na Gemeri alebo isla k tomu do Bratislavy alebo dokonca k tomu na Cesku Oravu? Mam jednu kamosku, co ma 46 rokov, tak aspon tu poprosim, nech mi to parkrat do dna obije o hlavu...ze ma 46 rokov!!! RIP cokolada <3

liz_lemon
9. mar 2020

@h2 ja som to myslela ironicky, lebo viem, ze katolici su najvacsi farizeji

cukricek4
10. mar 2020

bozinku, tak toto ziram, nerozumiem, podla mna su toto take nezmysly, neviem si predstavit, ze by som sa trapila takymito vecami, ved by som sa asi zblaznila 😀

23121974
10. mar 2020

@mimca77 Tomu sa vraví,nuda bez čokolády 😂 😂

katpox
10. mar 2020

Ahoj. Rob tak ako chcete vy dvaja. Moja svadba prebehla asi tak,ze okrem tety a ija d detmi, babky a mojrj tedajsej naj.kamky nik nebol,ako z mojej strany,od manzela rodicia boli,babka a teta s detmi. Na mna sa vykaslali.svadbu som cvakala zo svojho,restiku,obed,kolace,saty som mala z druhej ruky ,rodina mi na byvanie neskor nedala ani cent. S manzelom sme 7rokov,mame 8mesacneho syna ,s ktorym nikto nam nepomaha ani len postrazit....takze zvladnut sa to da, netreba sa bat,sme tu aj my rodinou zavrhnuti ,ale spokojni.nam tipovali,ze dvoch rokoch sa rozvedieme a sme spolu a este so synkom.

autor
10. mar 2020

Som katolicka ale neveriaca partner je evanjelik ale svadbu budeme mat v evanjelickom kostole. Povodne sme mali mat na urade ale ja som chcela v kostole tak mi to splnil. Ja dufam ze svadbou sa to ich chovanie zmeni ale uvidime no

danielinaa
10. mar 2020

@veronikaszabova a hrajku nezrusili?
Nejak ju teraz nevidno. Ale zas necitam fora kazdy den, mozno som ju len prehliadla.

veronikaszabova
10. mar 2020

@danielinaa ta tu je 🙂
"Generator nahodnych otazok" 🤣🤣🤣

danielinaa
10. mar 2020

Podla mna tam je pes zakopany, ze svadba u evanjelikov bude. Keby si ju mala v rimokostole, asi by postoj zmenili. Pre katolikov nie je platna svadba ani na urade, ani inde. Cize ak to beru striktne, jasne ze tam nepojdu.

danielinaa
10. mar 2020

@veronikaszabova clovek sa niekedy tesi aka dobra tema vo fore, rozklikne a nic z toho, lebo hrajka sa hra. :D

Strana
z2