Rozdelenie upratovania v bytovom dome
Krasny den prajem❤️ idem si k vam po radu 😀 byvame v byte, v bytovom dome, kde na dvoch poschodiach byvaju 3 rodiny☝🏼 na samom vrchu byvaju 2 rodiny (2 byty, 3 a 3 clenovia) a pod nimi byvame my (4 clenovia) . Problem je, ze pod nami je este pivnica a spolocne priestory, ktore kazdy den vyuzivaju vsetci, teda vsetci chodia po schodoch z dola hore, okolo nasho vchodu, teda kazdy den ☝🏼☝🏼☝🏼 je vsade bordel, ktory si od nasich dveri az dole JA sama stale upratujem... Ked sme sa ale chceli dohodnut na upratovani, sused z hora povedal, ze oni budu umyvat schody iba hore svoje a az po spodok ich budu umyvat az vtedy, ked aj ja budem umyvat od uplneho vrchu az dole🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ je to tak prosim vas spravne??? Ja nechapem preco by som mala upratovat schody im 2 rodinam hore?!!! Dost, ze uz 4 roky upratujem sama vsetko dole, aj schody pred vchodom.. Co vy na to???
@lubicab393 veď sa teda dohodni že budeš umývať celý vchod, berie sa za to 2-3eurá za byt za 1umývanie, čiže mesačne 1byt 8-12eur, ak má mesiac 4týždne.....zametá a umýva sa 1x v týždni
@lubicab393 upratovacej sluzbe platime nasledovne:
vchod ma 4 podlazia po 2 bytoch a kazdy plati 10€ stvrtrocne. Ide o pivnicu (iba cast pod schodami), hl.vchod, vyvysene prizemie, 1., 2.a 3.poschodie. Takze je to vlasne 5 podlazi, z toho 4 podlazia su obyvane.

@lubicab393 a to sa neviete dohodnúť tri rodiny??