icon

Rozdielne ceny v letáku a v obchode

sweet20
17. mar 2025

Dobré ránko,

bola som pred chvíľou v lidli a neviem pochopiť, prečo v letáku píše, že toto merci stojí 4.99, keď realne stoji 2.99... a takých podobných veci som našla dnes viac. Že uplne ina cena ako na cenovke.

Ďakujem keď bude mi vedieť niekto odpovedať na tuto minutkovu dilemu. 😀

Rozdielne ceny v letáku a v obchode
Strana
z2
katkaseiner
17. mar 2025

mne sa zda ze akcie neplatia na uplne vsetky obchody... (aspon teda tie kupony v aplikacii ti pise ze v ktorej predajni to je)

denkabemommy
17. mar 2025

@sweet20 chceli ťa milo prekvapiť v obchode 😂🤷🏼‍♀️.. majú asi chybu tlače, stáva sa

sweet20
autor
17. mar 2025

@denkabemommy aj ja si myslim 😀😀😀

sweet20
autor
17. mar 2025

@katkaseiner ale ja som nemala aktivovany kupon, ani taky nemam na merci v app.. taze akoze akcia za 5 eur a na pokladni 3 😀😀 sranda

gab1sol
17. mar 2025

@sweet20 a však to je ešte ten lepší prípad. 😉

katkaseiner
17. mar 2025

@sweet20 jaaaj ze opacne akcia... no nic, tes sa... mozno maju len chybu... stava sa... (aj ked zial stava sa skor opacne)

sweet20
autor
17. mar 2025

@gab1sol
@katkaseiner ved ma to potesilo len som nechapala ako je to mozne... keby bola vyssia tak viem, ze je to odrb ale takto , ze nizsia cena na pokladni sa mi este nestalo 😀😀

klarissa25
17. mar 2025

A nemas nahodou ine merci? 😀

sweet20
autor
17. mar 2025

@klarissa25 😀😀 nieee

sweet20
autor
17. mar 2025

Aspon mozno pomozem niekomu kto si to chcel kupit, ze to nestoji 5 eur 😀😀

1angelika
17. mar 2025

ahoj a to kde stojí to merci 2,99? už väčšinou stojí okolo 6 ...u nás v Lidli sa napríklad stáva, že nemajú to čo má byť v letáku na predajni vôbec.

klarissa25
17. mar 2025

No schvalne sa na to pozriem dnes u nas, nezda sa mi to… merci po 2,99 nebyva casto, ak aj vobec

sweet20
autor
17. mar 2025

@klarissa25 tak pise aj na listku

sweet20
autor
17. mar 2025

@klarissa25 a je to limitka.
Este mi napadlo, ze mohli sa pomylit ked tie stitky nahadzovali do systemu

sweet20
autor
17. mar 2025

@1angelika ja som ho kupovala v lidli na popradskej v KE

anketkarka
17. mar 2025

Mne sa už viackrát stala opačná ,,akcia". Nie len v Lidl. Kaufland u nás je na to naj.

klarissa25
17. mar 2025

No a mozno je este chyba v letaku a dodatocne ju opravia

sweet20
autor
17. mar 2025

@anketkarka toto mne bezne, ze pise, ze stoji menej a zaplatis viac.. preto vzdy kontrolujem blocky... minule sa mi stalo, ze pani mi nablokovala 3.5 € sampon , ktory som mala 1 , tak dala 3.. sa mi to zdalo divne tak som tam pozrela.. potom mi vratila peniaze.. predsa o 7 eur viac.. a priblizne clovek vie kolko plati

sweet20
autor
17. mar 2025

No urcite je chyba bud v letaku alebo na tej predajni

1angelika
17. mar 2025

@sweet20 zaujímavé, to asi preto , že je to limitka tak to vypredávajú. My sme radi chodili do Lidla, najčastejšie tam ale už sme prešli na Tesco lebo nejako zdvihli ceny a akcie nie sú vždy akcie..

klara1205
17. mar 2025

@sweet20 Minuly tyzden mal Lidl chyby v letáku až na pokladni som si to všimla...Keď som brala Rajo bezlaktozove malo byť 3+3 na letaku to tak bolo tym padom kus za 0,99 Eur ale na pokladni ho normalne zauctovali 6x 1,97 tak som sa na to opytala a hovorili ze chyba v letaku..este zopar veci tam bolo tak sa treba vzdy pri pokladni opytat lebo mavaju tieto chyby casto

sweet20
autor
17. mar 2025

Dakujem baby..

klarissa25
17. mar 2025

@klara1205 to nebola chyba v letaku, od stvrtka platila tato akcia na rajo mlieko

gubcikova
17. mar 2025

Ja som dnes zrovna pozerala že aké akcie dali. Tie veci bežné stoja tak bez akcie hlavne coccolino

diewcatqoo
17. mar 2025

Inak, mne sa raz stalo, ze som dostala v Tescu v samoobsluznej pokladni kupon niekedy v aprili, ktory bol vyuzitelny do konca februara daneho roka. Takze uz bol dva mesiace po exspiracii 😳

klarissa25
17. mar 2025

@gubcikova ale toto je nejake ine cocolino ci? Nekupujem cocolino tak vobec neviem kolko stoji

gubcikova
17. mar 2025

@klarissa25 bežne ho tam majú, ale iba to biele a modré. Čo som si všimla cena bola vždy nejak 3,80€ . Ale tak povedzme si kde v pôvodnej cene je coccolino za vyše 8€? Neviem možno nepozerám v iných obchodoch

gubcikova
17. mar 2025

@klarissa25 a aj ten domestos keď majú akciu že xxl stojí 1,99€

miriamzba
17. mar 2025

Lidl máva velmi často rôzne ceny u totoznych výrobkov. Nielen leták vs.eshop. Dokonca na eshope viackrát som našla úplne rovnaký produkt v 3 rôznych cenách. A tiež som už zažila, že mali "opačnu" akciu. Ale vymakla som aj super cenu, len to bolo treba dlhodobo odsledovat. Buď tam majú strašný bordel, alebo tak odrbavaju.

klara1205
17. mar 2025

@klarissa25 mne bolo jasne povedane na pokladni ze to bola chyba v letaku a to sa stalo este minuly tyzden pondelok

Strana
z2