Rozdielne ceny v letáku a v obchode
Dobré ránko,
bola som pred chvíľou v lidli a neviem pochopiť, prečo v letáku píše, že toto merci stojí 4.99, keď realne stoji 2.99... a takých podobných veci som našla dnes viac. Že uplne ina cena ako na cenovke.
Ďakujem keď bude mi vedieť niekto odpovedať na tuto minutkovu dilemu. 😀

@sweet20 chceli ťa milo prekvapiť v obchode 😂🤷🏼♀️.. majú asi chybu tlače, stáva sa
@denkabemommy aj ja si myslim 😀😀😀
@katkaseiner ale ja som nemala aktivovany kupon, ani taky nemam na merci v app.. taze akoze akcia za 5 eur a na pokladni 3 😀😀 sranda
@sweet20 jaaaj ze opacne akcia... no nic, tes sa... mozno maju len chybu... stava sa... (aj ked zial stava sa skor opacne)
@gab1sol
@katkaseiner ved ma to potesilo len som nechapala ako je to mozne... keby bola vyssia tak viem, ze je to odrb ale takto , ze nizsia cena na pokladni sa mi este nestalo 😀😀
A nemas nahodou ine merci? 😀
@klarissa25 😀😀 nieee
Aspon mozno pomozem niekomu kto si to chcel kupit, ze to nestoji 5 eur 😀😀
ahoj a to kde stojí to merci 2,99? už väčšinou stojí okolo 6 ...u nás v Lidli sa napríklad stáva, že nemajú to čo má byť v letáku na predajni vôbec.
No schvalne sa na to pozriem dnes u nas, nezda sa mi to… merci po 2,99 nebyva casto, ak aj vobec
@klarissa25 tak pise aj na listku
@klarissa25 a je to limitka.
Este mi napadlo, ze mohli sa pomylit ked tie stitky nahadzovali do systemu
Mne sa už viackrát stala opačná ,,akcia". Nie len v Lidl. Kaufland u nás je na to naj.
No a mozno je este chyba v letaku a dodatocne ju opravia
@anketkarka toto mne bezne, ze pise, ze stoji menej a zaplatis viac.. preto vzdy kontrolujem blocky... minule sa mi stalo, ze pani mi nablokovala 3.5 € sampon , ktory som mala 1 , tak dala 3.. sa mi to zdalo divne tak som tam pozrela.. potom mi vratila peniaze.. predsa o 7 eur viac.. a priblizne clovek vie kolko plati
No urcite je chyba bud v letaku alebo na tej predajni
@sweet20 Minuly tyzden mal Lidl chyby v letáku až na pokladni som si to všimla...Keď som brala Rajo bezlaktozove malo byť 3+3 na letaku to tak bolo tym padom kus za 0,99 Eur ale na pokladni ho normalne zauctovali 6x 1,97 tak som sa na to opytala a hovorili ze chyba v letaku..este zopar veci tam bolo tak sa treba vzdy pri pokladni opytat lebo mavaju tieto chyby casto
Dakujem baby..
@klara1205 to nebola chyba v letaku, od stvrtka platila tato akcia na rajo mlieko
Inak, mne sa raz stalo, ze som dostala v Tescu v samoobsluznej pokladni kupon niekedy v aprili, ktory bol vyuzitelny do konca februara daneho roka. Takze uz bol dva mesiace po exspiracii 😳
@gubcikova ale toto je nejake ine cocolino ci? Nekupujem cocolino tak vobec neviem kolko stoji
@klarissa25 bežne ho tam majú, ale iba to biele a modré. Čo som si všimla cena bola vždy nejak 3,80€ . Ale tak povedzme si kde v pôvodnej cene je coccolino za vyše 8€? Neviem možno nepozerám v iných obchodoch
@klarissa25 a aj ten domestos keď majú akciu že xxl stojí 1,99€
Lidl máva velmi často rôzne ceny u totoznych výrobkov. Nielen leták vs.eshop. Dokonca na eshope viackrát som našla úplne rovnaký produkt v 3 rôznych cenách. A tiež som už zažila, že mali "opačnu" akciu. Ale vymakla som aj super cenu, len to bolo treba dlhodobo odsledovat. Buď tam majú strašný bordel, alebo tak odrbavaju.
@klarissa25 mne bolo jasne povedane na pokladni ze to bola chyba v letaku a to sa stalo este minuly tyzden pondelok

mne sa zda ze akcie neplatia na uplne vsetky obchody... (aspon teda tie kupony v aplikacii ti pise ze v ktorej predajni to je)