icon

Rozmýšľam, že skončím s autoškolou

pupetko263
7. okt 2022
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

Ahojte robím si autoškolu a už mám aj jazdy a už sa mi stalo po 2 krát na Tom istom mieste že som mala smerovku do prava a išla som do ľava som z toho nešťastná rozmýšľam že to radšej nechám tak a skončím lebo aj inštruktor nadával a bol nervózny čo by ste urobili vy? A stalo sa Vám niečo podobné?☹️

Strana
z2
tatisna
15. okt 2022

@pupetko263 Keby si vedela aké kraviny robia ľudia už s vodičákom...bežne ani nedajú smerovku. A aj s opačnou smerovkou som sa stretla. Mysicky robia po meste. Ty len začínaš a máš na to v podstate právo...Určite sa nevzdávaj...Aj tak sa naozaj naučíš jazdiť až keď pôjdeš úplne sama v aute...Mňa inštruktori dosť znervóznovali a zneistovali. Naučil ma potom jazdiť môj muž...ale aj tak to chce len prax..

cicuca
15. okt 2022

@pupetko263 asi ťa to veľmi stresuje. Viac sa skús sústrediť, ale ešte to nevzdávaj. Začiatky nie sú nikdy v ničom jednoduché. Držím palce, a myslím, že keď opadne trošku stres z teba, pôjde ti to lepšie ako si myslíš. A autoškola je na to, aby si sa naučila aspoň základy šoférovania, tam sme viacerí urobili kiksy 😉

Strana
z2