Rozpoznajú ľudia pohlavie vašich detí správne?
Dnes, ked sme boli na ihrisku, tak tam bolo okrem nasho dietatka este jedno dieta, ktore malo dlhe vlasy v gumicke. Aj nase aj to druhe dieta malo 3 roky. A zrazu hovori matka toho dietatka s dlhymi vlasmi v gumicke na nasho synceka, - Martinko, pust aj dievcatko 😃. Nas chlapcek je teda uplne chlapcek s kratkymi vlasmi. S muzom sme len ocami prevratili, ze pani to ma nejako pomylene. Aj vase dieta, si mylia s inym pohlavim, ked je do oci jasne, ze to je chlapcek?
to máš dobré , že už 3 ročného. Ja som mala asi 12. Išla som niekde s otcom. Chudá, krátke vlasy, kraťasy, tričko a jeho známy, a ty máš tiež syna? Skoro ma dr..lo. 😂 Hlavne, že som mala náušnice. Potom sa to našťastie začalo meniť 😂. Ja som bola vyslovene chlapčenský typ - postavou a ešte tie krátke vlasy do toho.
Keď bola dcérka menšia, sa nám neraz stalo - mala na sebe napr. ružové legínky, tričko s obrázkom také echt dievčenské, ružové tenisky, kričala som na ňu menom - Hanka a jeden chlap, aký pekný chlapček 😅 ja som sa len pousmiala - to je dievčatko a on - hej? no kto sa v tom má vyznať keď nemá náušnice 🙈 A syn má zas jemnejšie črty, drobnejší tak o ňom si zas myslia že je dievča, pritom má chlapčenský účes, rád chodí v maskáčových nohaviciach/teplákoch a tričká s autami musia byť 😀, ale niekedy mi fakt príde, že to tí ľudia povedia aj naschvál a tým pádom akoby začnú konverzáciu, prehodia pár slov a tak.

Pani zlata sú to len farby a dĺžka vlasov a bižutéria nič viac ... Dieťaťu to nejako neublíži... Mnoho ľudí aj v dospelosti črty tváre majú také ze aj mužské aj ženské alebo vyzerajú ako opačne pohlavie kedy cudzo nevie urcit je to normalne ze cudzi nevie ... A tiež len to len genetika... Riešite úplne hlúposti... budte viac v pohode už len kvôli vášmu dieťaťu.