Ako zistiť pohlavie bábätka v 13. týždni?
Ahojte žienky 🙂 prosim vie mi niekto pomoct? Vie mi niekto povedat pohlavie? Ja hovorim ja v strede je pipík muž hovorí ze to je malé nato 😅 gyn. mi povedal ze neni jeho povinostou mi povedat pohlavie a ze mam byt rada ze budem mat dieta .....ano sme velmi radi cakali sme vyse 3 roky na tento maly zazrak 😊 som 13+3tt..
@anonym_autor takýto pipik v 13tt. Môj ty kvet, teraz neviem či ti uškodilo teplo, alebo čo
@anonym_d14d98 užitočna informacia, dakujem 🫡😃
@anonym_d14d98 užitočna informacia, dakujem 🫡😃
@anonym_autor napiste mi súkromnú správu
Akoze sorry, ale cakam piate dieta a ja tu ani neviem, kde co je, nie este pohlavie z tohto vycitat 🫣.
Ked doktor bude vediet, dozvies sa, dokonceny vyvin vonkajsich pohlavnych znakov je okolo 20.tt., ale podla pohlavneho vybezku je mozne urcit pohlavie aj skor, mne pri jednom dietati povedal lekar v 13+4, ale len na 80%, nie naisto. A to musi mat dobre sono a schopnosti, skusenosti. Ked tu citam pribehy, ze aj po 20 tt. sa sekli, to uz nechapem v dnesnej dobe...
Takze urcite tu nebudeme vediet viac ako doktor.
V 13tt z takej snimky je nerealne ziatit pohlavie da sa jedine z 3d/4d alebo az neskor tak neviem ako tam na 2d snimke mozes nieco vidiet
Ahoj, ano, je to pekne zachyteny zaber zdola, a ano, v 13tt uz sa da podla pohlavneho vybezku pekne a spolahlivo zistit pohlavie. Idealna pozicia dietata je ale (laicky povedane) zboku, nie zospodu, v tomto gestacnom tyzdni. Tam sa sleduje sklon a uhol pohlavneho vybezku.

@anonym_autor takýto pipik v 13tt. Môj ty kvet, teraz neviem či ti uškodilo teplo, alebo čo