icon

Môže sa určenie pohlavia dieťaťa zmeniť?

baska1212
Včera o 15:34

Ahojte, v 13tt mi povedali že to vyzerá na chlapčeka, v 17tt mi pani doktorka povedala že si mysli že to bude dievčatko. Dosť ma zaujíma či ma niekto takúto skúsenosť, lebo hovorí sa že z dievčatka sa skôr stane chlapček ako naopak. Samozrejme je nam úplne jedno aké pohlavie bude, hlavne aby bolo maličké zdravé. 🤍 takže sa pýtam len zo zvedavosti. 😅

anonym_79ddf9
Včera o 15:37

U susedov sa vozilo dievčatko aj v tmavo modrom kočíku. Lekári videli chlapca.

baska1212
autor
Včera o 15:40
@anonym_79ddf9

U susedov sa vozilo dievčatko aj v tmavo modrom kočíku. Lekári videli chlapca.

@anonym_79ddf9 bolo to dávnejšie, či teraz niekedy? 🙂

anonym_79ddf9
Včera o 15:42

dávnejšie, chodí do školy.

kiki68
Včera o 15:46

Pockaj do 24 tt , ale v 17 pri dobrom uhle je to o dost lepsie vidiet ako 13 tt. V 13tt je to vacsinou na mozno 20% zo sono.

anonym_4de2ad
Včera o 15:47

mne nevedeli povedat do konca tehu. jedno sa im zdalo ze dievca a jedno chlapec, vedeli len ze su jednovajecny tak sme vedeli ze nemoze byt parik. su to chlapi nedavno mali rok

ludmilka2407
Včera o 16:41

Podla toho ake sono...ak to prve bolo 3D, pockala by som si na morfologicky utz v 20tt, vtedy by sa to malo potvrdit...mne zakazdym povedali v 12tt presne

weruska1311
Včera o 17:32

Mne pri treťom povedali v 20tt dievča a okolo 32tt sa ma pýtal dr, či mi hovorila pani doktorka pohlavie a ja že áno dievčatko a on že no vidím tu niečo, čo na dievčatko nevyzerá.. a bol to nakoniec chlapec 😀

adela2009
Včera o 17:44

@baska1212 pohlavie dieťatka je vyvinuté v 16 tt. V 13 týždni ti lekár povie len odhad podľa pohlavného hrbolčeka. Ten je u chlapca pod uhlom dohora, u dievčatka rovnobežne s chrbticou. Preto je to len odhad na 70%. V 13 týždni podľa ultrazvuku pohlavie nie je 100% .

patta89
Včera o 20:16

Ja som to tak mala...v 13 tt na NT screeningu mi Dr. povedal, ze to bude chlapec...v 16 tt moj lekar na beznej poradni, ze to bude dievca...a veruze to bolo dievca 🙂