Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky
Ahojte, nechystá sa niektorá z Vás doplniť si vysokoškolské vzdelanie v odbore vychovávateľstvo o špeciálnu pedagogiku (konkrétne špecializáciu pedagogika mentálne postihnutých) na UK v Bratislave? http://www.fedu.uniba.sk/fileadmin/user_upload/... Alebo je tu nejaká mamička, ktorá to má úspešne za sebou a vedela mi poskytnúť nejaké info. Štúdium je finančne náročné, tak zvažujem či áno alebo nie. Začínam pracovať ako vychovávateľka v detskom domove. Ďakujem za odpovede.
@mravvcek Ahoj, myslela som si, ze budeme chodit soboty, ale ani jednu sme neboli. Mali sme tyzdnovy blok prvy semester a tyzdnovy blok druhy semester. Este nas caka tyzden plus dva pracovne dni v septembri. Som tam spokojna. Neviem, ci ti je blizsie Ruzomberok alebo Levoca. Lebo aj v Levoci je toto rozsirujuce studium, detasovane.
ahojte, nenajde sa tu niekto, kto ide studovat tento rok spec. pg mentalne postihnutych v Ziline alebo v BA? pripadne niekto kto ide do druheho rocnika? potrebujem nejake info 🙂
Z poradenstva
chcem sa opytat v tom ruzomberku je to tazke,chcu vela ,da sa daco opisat,alebo je drsne prisne,dakujem,a plati sa voprd a da sa na splatky?
Ahojte, nechystá sa niekto na kvalifikačné štúdium špeciálnej pedagogiky mentálne postihnutých v Košiciach (detašované pracovisko UNIVERZITY KOMENSKEHO)? Prípadne niekto kto tam študuje a má nejaké skúsenosti? Ďakujem
Ja sa chystám, ale do Bratislavy, lebo Žilina neotvára. Ide tam niekto študovať kvalifikačné štúdium špeciálnej pedagogiky v tomto šk. roku 2018/19?
Ahojte, ja som si davala prihlasku na rozsirujuce specialna pedagogika do Ruzomberku a nezobrali ma. Mam Mgr. Vychovavatelstvo. Neviete o tom, ze by este niekde brali? Pripadne zvazujem studium na UJAK v Prahe, tam je tiez rozsirujuce specialnej pedagogiky. Nechodi tam niekto z vas? Pripadne nepridate sa niekto? Som zo Ziliny.
@pjana ahojky chceš chodiť do Prahy? Ja som tiež od Žiliny a chcela by som ísť na pedagogika detí s narušenou komunikačnou schopnosťou.
@jahodka1155 ahoj,ja som tento rok začala rozširujúce specky v Prahe🙂
Proim Vás nema niekto vypracovane statnicove otazky z logopedickej intervecie? Popripade nejake info, ake to bolo? Ci to nebolo velmi tazke? Studujem poradenstvo a uvazujem nad doplnujucou statnicou z intervencie. Dakujem
Ahojte. Prosim vas, ako dlho vlastne trva studium specialnej pedagogiky - poradenstvo, ked som Mgr. ucitelka pre 2. stupen? Chcela by som si to dorobit ale akosi sa neviem dopatrat kolko to trva. Ci musim robit klasicky 3 roky bakalara a potom 2 roky magistra alebo je to len nejake 2-rocne rozsirenie kvalifikacie. Chcem studovat externe. Velmi pekne dakujem za odpovede 🙂
Je to 2,5 roka oficialne, ale realne to trva 3 roky. A ked mas Mgr. pre druhy stupen, tak ti staci len toto kvalifikacne
@katka10111 Ďakujem za odpoveď 😊
@karo149 ale mas poradenstvo?
@katka10111 aha som nedocitala,nemam poradenstvo
Ahojte prosim Podala som si prihlasku na specialnu pedagogiku do ba externe robia sa aj usky Pisane su Dakujem
Ahojte ,chodí niekto na špeciálnu pedagogiku do Po? Alebo ak ste si niekto poslali prihlášku,potrebovala by som info,ďakujem
@vlucifuk mohla by som poprosiť o nejaké info,také z praxe ako to funguje,ako často sú prednášky do kolkej,kolko skusok ste mali ci su statnice a kolko stran praca,ci ste spokojná,a ci sa to dá stihat popri rodine...práci,dakujem...zvazujem podať si prihlásku,len mám obavy ako to zvladnem..

@silvijak píšem ti ip 😉