icon

Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky

safriana
21. jan 2014

Ahojte, nechystá sa niektorá z Vás doplniť si vysokoškolské vzdelanie v odbore vychovávateľstvo o špeciálnu pedagogiku (konkrétne špecializáciu pedagogika mentálne postihnutých) na UK v Bratislave? http://www.fedu.uniba.sk/fileadmin/user_upload/... Alebo je tu nejaká mamička, ktorá to má úspešne za sebou a vedela mi poskytnúť nejaké info. Štúdium je finančne náročné, tak zvažujem či áno alebo nie. Začínam pracovať ako vychovávateľka v detskom domove. Ďakujem za odpovede.

belkare
13. máj 2017

@silvijak píšem ti ip 😉

safriana
autor
6. júl 2017

@mravvcek Ahoj, iba teraz som si našla odpoveď. Chodím na špeciálnu pedagogiku do Ružomberku a som veľmi spokojná. Rok mám za sebou, čiže ešte jeden rok ma čaká, sme super kolektív, je nás len 13.

mravvcek
6. júl 2017

@safriana a ako to tam funguje? Chodite cez vikendy?

safriana
autor
10. júl 2017

@mravvcek Ahoj, myslela som si, ze budeme chodit soboty, ale ani jednu sme neboli. Mali sme tyzdnovy blok prvy semester a tyzdnovy blok druhy semester. Este nas caka tyzden plus dva pracovne dni v septembri. Som tam spokojna. Neviem, ci ti je blizsie Ruzomberok alebo Levoca. Lebo aj v Levoci je toto rozsirujuce studium, detasovane.

700bloncka007
16. aug 2017

ahojte, nenajde sa tu niekto, kto ide studovat tento rok spec. pg mentalne postihnutych v Ziline alebo v BA? pripadne niekto kto ide do druheho rocnika? potrebujem nejake info 🙂

kredog
6. nov 2017

@silvijak ahoj, našla si niekde na ich stránkach, že sa dá dorobiť štátnica? ja som volala na študijné a tam mi tvrdili, že nič sa nedá, musím absolvovať celé štúdium.

silvijak
6. nov 2017

@kredog ahoj z čoho statnica?

kredog
15. nov 2017

Z poradenstva

danmag
1. jan 2018

chcem sa opytat v tom ruzomberku je to tazke,chcu vela ,da sa daco opisat,alebo je drsne prisne,dakujem,a plati sa voprd a da sa na splatky?

danmag
1. jan 2018

@danmag dokedy sa da dat prihlaska

dedoo
14. máj 2018

Ahojte, nechystá sa niekto na kvalifikačné štúdium špeciálnej pedagogiky mentálne postihnutých v Košiciach (detašované pracovisko UNIVERZITY KOMENSKEHO)? Prípadne niekto kto tam študuje a má nejaké skúsenosti? Ďakujem

jan70
24. jún 2018

Ja sa chystám, ale do Bratislavy, lebo Žilina neotvára. Ide tam niekto študovať kvalifikačné štúdium špeciálnej pedagogiky v tomto šk. roku 2018/19?

pjana
18. sep 2018

Ahojte, ja som si davala prihlasku na rozsirujuce specialna pedagogika do Ruzomberku a nezobrali ma. Mam Mgr. Vychovavatelstvo. Neviete o tom, ze by este niekde brali? Pripadne zvazujem studium na UJAK v Prahe, tam je tiez rozsirujuce specialnej pedagogiky. Nechodi tam niekto z vas? Pripadne nepridate sa niekto? Som zo Ziliny.

vlucifuk
28. okt 2018

@katy2 ahoj,náhodou som našla Tvoj príspevok o ukončení špecky v PO.Ja som teraz v prvom ročníku.Prosím,mohla by si mi dať nejaké praktické info?Hlavne k skúšajúcim a tak.Vyzerá to husté☺Ďakujem

jahodka1155
20. dec 2018

@pjana ahojky chceš chodiť do Prahy? Ja som tiež od Žiliny a chcela by som ísť na pedagogika detí s narušenou komunikačnou schopnosťou.

pjana
20. dec 2018

@jahodka1155 ahoj,ja som tento rok začala rozširujúce specky v Prahe🙂

katka10111
15. jan 2019

Proim Vás nema niekto vypracovane statnicove otazky z logopedickej intervecie? Popripade nejake info, ake to bolo? Ci to nebolo velmi tazke? Studujem poradenstvo a uvazujem nad doplnujucou statnicou z intervencie. Dakujem

dididi
1. feb 2019

Ahojte. Prosim vas, ako dlho vlastne trva studium specialnej pedagogiky - poradenstvo, ked som Mgr. ucitelka pre 2. stupen? Chcela by som si to dorobit ale akosi sa neviem dopatrat kolko to trva. Ci musim robit klasicky 3 roky bakalara a potom 2 roky magistra alebo je to len nejake 2-rocne rozsirenie kvalifikacie. Chcem studovat externe. Velmi pekne dakujem za odpovede 🙂

katka10111
1. feb 2019

Je to 2,5 roka oficialne, ale realne to trva 3 roky. A ked mas Mgr. pre druhy stupen, tak ti staci len toto kvalifikacne

dididi
1. feb 2019

@katka10111 Ďakujem za odpoveď 😊

karo149
1. feb 2019

@dididi ja chodim do rk na rozsirujuce a bude to trvat 2 roky

katka10111
2. feb 2019

@karo149 ale mas poradenstvo?

karo149
2. feb 2019

@katka10111 aha som nedocitala,nemam poradenstvo

maca283
25. mar 2019

Ahojte prosim Podala som si prihlasku na specialnu pedagogiku do ba externe robia sa aj usky Pisane su Dakujem

emmany
14. máj 2019

Ahojte ,chodí niekto na špeciálnu pedagogiku do Po? Alebo ak ste si niekto poslali prihlášku,potrebovala by som info,ďakujem

maca283
14. máj 2019

@maca283 zajtra idem na ustne skúšky 🤔

vlucifuk
14. máj 2019

@emmany Ja chodim do PO na rozsirujuce,koncim 1.rocnik...

dididi
14. máj 2019

@maca283 Ty si si dala prihlášku na rozširujúce štúdium?

emmany
14. máj 2019

@vlucifuk mohla by som poprosiť o nejaké info,také z praxe ako to funguje,ako často sú prednášky do kolkej,kolko skusok ste mali ci su statnice a kolko stran praca,ci ste spokojná,a ci sa to dá stihat popri rodine...práci,dakujem...zvazujem podať si prihlásku,len mám obavy ako to zvladnem..

emmany
14. máj 2019

@maca283 ako ste spokojna so studiom..je to náročné alebo sa to dá popri práci zvládnut?