icon

Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky

safriana
21. jan 2014

Ahojte, nechystá sa niektorá z Vás doplniť si vysokoškolské vzdelanie v odbore vychovávateľstvo o špeciálnu pedagogiku (konkrétne špecializáciu pedagogika mentálne postihnutých) na UK v Bratislave? http://www.fedu.uniba.sk/fileadmin/user_upload/... Alebo je tu nejaká mamička, ktorá to má úspešne za sebou a vedela mi poskytnúť nejaké info. Štúdium je finančne náročné, tak zvažujem či áno alebo nie. Začínam pracovať ako vychovávateľka v detskom domove. Ďakujem za odpovede.

maca283
14. máj 2019

@emmany zajtra idem ešte len na skúšky tak ze ešte neviem

vlucifuk
15. máj 2019

@emmany Skolu mavame kazdu sobotu od 8.00 cely den.Oficialne do 17.30,ale nikdy nas tak dlho nedrzia.Skusok bolo v 1.semestri dost,teraz ich je menej.Konci sa statnicami a zav.pracou.Je to narocne,ale chodim do prace,mam dve deti a zatial to ide...S vyucujucimi sa da dohodnut.Niektori robia prezencku,ini nie,takze ak nejaku sobotu vynechate,nic sa nedeje...

emmany
15. máj 2019

@vlucifuk ďakujem,vedela som som, že sa chodí kazdú druhú sobotu...a na skúšky ste sa stihali učit,v práci vám vyšli v ústrety?

vlucifuk
15. máj 2019

@emmany Píšem IP...

emmany
16. máj 2019

@vlucifuk ďakujem za info

roselyn
7. jún 2019

@vlucifuk Ahojky, chcela by som Ta poprosit o informacie k rozsirujucemu studiu specialnej pedagogiky v Presove. Ako sa Ti tam studuje? Je to velmi narocne (ako to kazdy popisuje) ? Ako prebieha vyucba - co vsetko sa musite naucit na skusky a ake su skusky pisomne/ ustne? Testy s moznostami alebo rozpisovacky? Mozes mi kludne napisat do IP. Dakujem za info.

vlucifuk
8. jún 2019

@roselyn Ahoj, písala som IP.

dididi
5. sep 2019

Ahojte. Chcela by som sa opýtať čo musím mať vyštudované keď chcem robiť špeciálneho pedagóga na škole? Chcela som ísť na kvalifikačné štúdium Špeciálna pedagogika - poradenstvo ale tento rok sa v BA neotvára ročník. Tak mi ponúkli štúdium Špeciálna pedagogika - pedagogika jednotlivcov s poruchami učenia a správania. Bolo by možné dorobiť si ešte nejaké skúšky a zamestnať sa ako špeciálny pedagóg? Ďakujem za odpoved 🙂

teuska
7. sep 2019

Ahojte. Ja som sa prihlasila na studium specialnej pedagogiky-poradenstvo, rozsirujuce studium. Je tu niekto, kto to studoval? Chcela by som vediet ako casto su prednasky.

dididi
7. sep 2019

@teuska Ahoj. A kam si sa prihlásila, lebo BA tento rok Poradenstvo neotvara 🤔

teuska
7. sep 2019

Do Bratislavy. Ale mne poslali zmluvu a aj peniaze som uz posielala, niekedy v juli

teuska
7. sep 2019

@dididi Kedy ti to dali vediet?

dididi
7. sep 2019

@teuska Aj ja som platila a aj dostala zmluvu ale stale mi nechodili papiere na zapis tak som tam pisala tento tyzden dva maily. Vo stvrtok poobede mi odpisali, ze Poradenstvo sa neotvara lebo nie je dostatok uchadzacov. A vraj 10. budu posielat naspat zalohy.

bobka020
8. sep 2019

Ahojte 🙂 je tu niekto kto nastupuje na Specku do Ruzomberku ?

teuska
8. sep 2019

@dididi No to je skoda a co budes teraz robit? Da sa este ist niekde inde?

teuska
8. sep 2019

@dididi este ma napadlo a v Ziline sa tiez neotvara?

teuska
11. sep 2019

@dididi Mne povedala riaditelke, ze si mozem urobit aj to druhe, ze to staci.

dididi
11. sep 2019

@teuska Ahoj. Aj ja som už zisťovala a malo by to stačiť. Tak som sa prehlasila na ten druhý odbor. Ty si tam už písala alebo volala?

teuska
11. sep 2019

Idem akurát napísať. Vidíme sa.

dididi
11. sep 2019

@teuska Vidíme 😉

matka1992
4. okt 2019

Ahojte baby, ja som sa prihlásila do Žiliny na rozširujuce štúdium špeciálnej pedagogiky pre mentálne postihnutých a doteraz nemám žiadne papiere odtiaľ. Neviete náhodou niektora či sa to vôbec otvára alebo aké bývalo štúdium. Ďakujem 🙂

dididi
4. okt 2019

@teuska Ahoj 🙂 Už ti prišli papiere kedy začíname?

teuska
11. okt 2019

@dididi este zatial nic

teuska
19. okt 2019

@dididi ako? Ja ešte stále nič.

dididi
19. okt 2019

@teuska Ahoj. Ja som tam písala a vraj až v novembri začíname a že pošlú poštou presný termín v dostatočnom predstihu 😳 Tak uvidíme 🤔

istocka
19. okt 2019

@dididi ahoj didi, poprosím ta a kde by si mala nastúpiť.. Do akého mesta a na aký presne odbor. Ďakujem

dididi
19. okt 2019

@istocka Ahoj 🙂 Mám začať študovať Špeciálna pedagogika - pedagogika jednotlivcov s poruchami učenia a správania v BA.

istocka
19. okt 2019

@dididi ďakujem za odpoveď, odbor by bol super pre mňa ale mesto ďaleko.. Dúfala som ze tento odbor otvoria aj bližšie.. Napr. Žilina. (som zo Zuberca) Ďakujem

dididi
19. okt 2019

@istocka Myslím, že sa to otvára aj v Žiline. Radšej si to ale zisti 😉

teuska
20. okt 2019

Ďakujem, dúfam že naozaj dajú vedieť v dostatočnom predstihu.