Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky
Ahojte, nechystá sa niektorá z Vás doplniť si vysokoškolské vzdelanie v odbore vychovávateľstvo o špeciálnu pedagogiku (konkrétne špecializáciu pedagogika mentálne postihnutých) na UK v Bratislave? http://www.fedu.uniba.sk/fileadmin/user_upload/... Alebo je tu nejaká mamička, ktorá to má úspešne za sebou a vedela mi poskytnúť nejaké info. Štúdium je finančne náročné, tak zvažujem či áno alebo nie. Začínam pracovať ako vychovávateľka v detskom domove. Ďakujem za odpovede.
@emmany Skolu mavame kazdu sobotu od 8.00 cely den.Oficialne do 17.30,ale nikdy nas tak dlho nedrzia.Skusok bolo v 1.semestri dost,teraz ich je menej.Konci sa statnicami a zav.pracou.Je to narocne,ale chodim do prace,mam dve deti a zatial to ide...S vyucujucimi sa da dohodnut.Niektori robia prezencku,ini nie,takze ak nejaku sobotu vynechate,nic sa nedeje...
@vlucifuk Ahojky, chcela by som Ta poprosit o informacie k rozsirujucemu studiu specialnej pedagogiky v Presove. Ako sa Ti tam studuje? Je to velmi narocne (ako to kazdy popisuje) ? Ako prebieha vyucba - co vsetko sa musite naucit na skusky a ake su skusky pisomne/ ustne? Testy s moznostami alebo rozpisovacky? Mozes mi kludne napisat do IP. Dakujem za info.
Ahojte. Chcela by som sa opýtať čo musím mať vyštudované keď chcem robiť špeciálneho pedagóga na škole? Chcela som ísť na kvalifikačné štúdium Špeciálna pedagogika - poradenstvo ale tento rok sa v BA neotvára ročník. Tak mi ponúkli štúdium Špeciálna pedagogika - pedagogika jednotlivcov s poruchami učenia a správania. Bolo by možné dorobiť si ešte nejaké skúšky a zamestnať sa ako špeciálny pedagóg? Ďakujem za odpoved 🙂
Ahojte. Ja som sa prihlasila na studium specialnej pedagogiky-poradenstvo, rozsirujuce studium. Je tu niekto, kto to studoval? Chcela by som vediet ako casto su prednasky.
Do Bratislavy. Ale mne poslali zmluvu a aj peniaze som uz posielala, niekedy v juli
Ahojte 🙂 je tu niekto kto nastupuje na Specku do Ruzomberku ?
Idem akurát napísať. Vidíme sa.
Ahojte baby, ja som sa prihlásila do Žiliny na rozširujuce štúdium špeciálnej pedagogiky pre mentálne postihnutých a doteraz nemám žiadne papiere odtiaľ. Neviete náhodou niektora či sa to vôbec otvára alebo aké bývalo štúdium. Ďakujem 🙂
Ďakujem, dúfam že naozaj dajú vedieť v dostatočnom predstihu.

@emmany zajtra idem ešte len na skúšky tak ze ešte neviem