Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky
Ahojte, nechystá sa niektorá z Vás doplniť si vysokoškolské vzdelanie v odbore vychovávateľstvo o špeciálnu pedagogiku (konkrétne špecializáciu pedagogika mentálne postihnutých) na UK v Bratislave? http://www.fedu.uniba.sk/fileadmin/user_upload/... Alebo je tu nejaká mamička, ktorá to má úspešne za sebou a vedela mi poskytnúť nejaké info. Štúdium je finančne náročné, tak zvažujem či áno alebo nie. Začínam pracovať ako vychovávateľka v detskom domove. Ďakujem za odpovede.
Ahoj. Nebola som doma, až teraz som prišla. Máš to aj ty? Ako pôjdeš?
@vlucifuk ahoj prosim ta ja som si poslal teraz prihlasku do PO na rozsirujuce s tudium specialnej pg ale kamoske pisali ze sa asi nebude otvarat rocnik ,ze je malo studentov takze si mame dat do Levoce tazke je to studium v PO ?
@juzanka151 Ahoj,určite si to obvolaj.Nás pred dvoma rokmi nastúpilo 35 a aj minulý rok ich bolo dosť.Zvládnuť sa to dá úplne v pohode,i keď Prešov je Prešov.Vraj je to v Ružmoberku,a teda aj na pracovisku v Levoči jednoduchšie.Porovnať to nevie,keďže som v Levoči neštudovala.Mne vyhovovali v PO tie soboty,nemusela som riešiť voľno v práci.
@vlucifuk no ved praveze viem co je to studovat v Presove ,ale pocula osm ,ze tieto doplnkove studia niesu az take narocne ,ze je to jednoduchsie ako denne studium 🙂 V Levoci akoprebieha studium aj cez tyzden?
@juzanka151 Ja som študovala v PO na filozofickej a toto štúdium sa s tým prvým nedá porovnať.Je to omnoho jednoduchšie,i keď všetci hovoria,že i tak náročnejšie ako v LE.Tam sa chodilo,tuším,piatok,sobota,ale to bolo pár rokov nazad,keď si to robili moje kolegyne.Ten Prešov sa dá zvládnuť s troškou zodpovednosti úplne v pohode aj s dvoma malými deťmi a prácou.Aj vyučujúci nás inak brali...
Prosím vás veľmi pekne.. Vie mi niekto poradiť, na aké štúdium špeciálnej pedagogiky sa prihlásiť, keď mám skončený Mgr. Sociálna pedagogika a vychovávateľstvo?
Chcela by som robiť v CPPPaP alebo v škole ako špeciálny pedagóg..mat širšie uplatnenie, aj v oblasti poradenstva.
Je tu niekto, kto sa tiež chystá na rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky do BA?
Ďakujem pekne za každé info 🙂
@suzannesu zavolaj na studijne oddelnie oni t anasmeruju
Ahojte! Ide niekto do BA na 2 ročnú spec. pg, pedagogika mentálne a viacnásobne postihnutých? Máte nejaké info o zápise, prosím.
Ahojte, niekto to študoval špeciálnu pdagogiku, nemáte náhodou krátku prácu k sluchovo postihnutím ? Diagnostické nástroje alebo rozvoj komunikačných zručností? ĎAKUJEM veľmi by mi to pomohlo
Ahojte, je tu niekto, kto aktualne studuje Specialnu pedagogiku- Pedagogika jedincov s poruchami ucenia a spravania v BA? Ako narocne je studium? Stale sa rozhodujem a potrebovala by osm zopar informacii. Pripadne sa mi moze ozvat aj niekto, kto sa tento rok chysta 🙂

@dididi ahoj. Dnes mi to prislo a rovno na 4 dni. Neviem, ci sa mi oplati kazdy den cestovat, ci si nebudem hladat nejake ubytovanie. A ty si ako na tom?