icon

Rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky

safriana
21. jan 2014

Ahojte, nechystá sa niektorá z Vás doplniť si vysokoškolské vzdelanie v odbore vychovávateľstvo o špeciálnu pedagogiku (konkrétne špecializáciu pedagogika mentálne postihnutých) na UK v Bratislave? http://www.fedu.uniba.sk/fileadmin/user_upload/... Alebo je tu nejaká mamička, ktorá to má úspešne za sebou a vedela mi poskytnúť nejaké info. Štúdium je finančne náročné, tak zvažujem či áno alebo nie. Začínam pracovať ako vychovávateľka v detskom domove. Ďakujem za odpovede.

teuska
30. okt 2019

@dididi ahoj. Dnes mi to prislo a rovno na 4 dni. Neviem, ci sa mi oplati kazdy den cestovat, ci si nebudem hladat nejake ubytovanie. A ty si ako na tom?

dididi
30. okt 2019

@teuska Ahoj mne ešte nič neprišlo takže dúfam že zajtra si to nájdem v schránke. A kedy to má byť?

dididi
30. okt 2019

@teuska Ja mám v BA sestru takže budem u nej 🙂

dididi
30. okt 2019

@teuska Prosím ťa a kedy sa tam máme dostaviť? To máme aj zápis a potom rovno aj prednášky?

teuska
3. nov 2019

Ahoj. Nebola som doma, až teraz som prišla. Máš to aj ty? Ako pôjdeš?

januska41
27. máj 2020

@vlucifuk Dobrý deň, mohla by som aj ja poprosiť o info ohladom štúdia - časovo kedy, narocnosť, zvládnutelne pri zamestnaní. Ďakujem.

vlucifuk
28. máj 2020

@januska41 Dobrý deň. Máte záujem o info o štúdiu v Prešove?Lebo tu v didkusii sa skloňovala
aj Bratislava a Košice. Ja budem o chvíľu končiť rozširujúce štúdium špec.pedagogiky preučiteľov na Pedag.fakulte v PO. Večer Vám môžem poslať viac info do IP.😉

januska41
28. máj 2020

@vlucifuk mám záujem o Prešov, tak ak by vás to neobťažovalo, poprosím nejaké info 🙂

juzanka151
18. jún 2020

@vlucifuk ahoj prosim ta ja som si poslal teraz prihlasku do PO na rozsirujuce s tudium specialnej pg ale kamoske pisali ze sa asi nebude otvarat rocnik ,ze je malo studentov takze si mame dat do Levoce tazke je to studium v PO ?

vlucifuk
18. jún 2020

@juzanka151 Ahoj,určite si to obvolaj.Nás pred dvoma rokmi nastúpilo 35 a aj minulý rok ich bolo dosť.Zvládnuť sa to dá úplne v pohode,i keď Prešov je Prešov.Vraj je to v Ružmoberku,a teda aj na pracovisku v Levoči jednoduchšie.Porovnať to nevie,keďže som v Levoči neštudovala.Mne vyhovovali v PO tie soboty,nemusela som riešiť voľno v práci.

juzanka151
18. jún 2020

@vlucifuk no ved praveze viem co je to studovat v Presove ,ale pocula osm ,ze tieto doplnkove studia niesu az take narocne ,ze je to jednoduchsie ako denne studium 🙂 V Levoci akoprebieha studium aj cez tyzden?

vlucifuk
19. jún 2020

@juzanka151 Ja som študovala v PO na filozofickej a toto štúdium sa s tým prvým nedá porovnať.Je to omnoho jednoduchšie,i keď všetci hovoria,že i tak náročnejšie ako v LE.Tam sa chodilo,tuším,piatok,sobota,ale to bolo pár rokov nazad,keď si to robili moje kolegyne.Ten Prešov sa dá zvládnuť s troškou zodpovednosti úplne v pohode aj s dvoma malými deťmi a prácou.Aj vyučujúci nás inak brali...

suzannesu
21. júl 2020

Prosím vás veľmi pekne.. Vie mi niekto poradiť, na aké štúdium špeciálnej pedagogiky sa prihlásiť, keď mám skončený Mgr. Sociálna pedagogika a vychovávateľstvo?
Chcela by som robiť v CPPPaP alebo v škole ako špeciálny pedagóg..mat širšie uplatnenie, aj v oblasti poradenstva.
Je tu niekto, kto sa tiež chystá na rozširujúce štúdium špeciálnej pedagogiky do BA?
Ďakujem pekne za každé info 🙂

antonia173
Autor odpoveď zmazal
juzanka151
16. aug 2020

@suzannesu zavolaj na studijne oddelnie oni t anasmeruju

moncsi91
6. sep 2020

Ahojte! Ide niekto do BA na 2 ročnú spec. pg, pedagogika mentálne a viacnásobne postihnutých? Máte nejaké info o zápise, prosím.

juzanka151
Autor odpoveď zmazal
ludkai15
17. dec 2020

Ahojte, niekto to študoval špeciálnu pdagogiku, nemáte náhodou krátku prácu k sluchovo postihnutím ? Diagnostické nástroje alebo rozvoj komunikačných zručností? ĎAKUJEM veľmi by mi to pomohlo

tecko28
Autor odpoveď zmazal
tecko28
Autor odpoveď zmazal
tecko28
18. mar 2021

Ahojte, je tu niekto, kto aktualne studuje Specialnu pedagogiku- Pedagogika jedincov s poruchami ucenia a spravania v BA? Ako narocne je studium? Stale sa rozhodujem a potrebovala by osm zopar informacii. Pripadne sa mi moze ozvat aj niekto, kto sa tento rok chysta 🙂

matia556
27. mar 2021

@tecko28 ahoj. ja nad tym tiez uvazujem. mas uz nejake info? kolko sa plati, alebo ako casto su realne tie prednasky?

tecko28
27. mar 2021

@matia556 to by som realne potrebovala zistit tu. Podla toho co je na stranke asi 2 tyzdnove bloky za semester?? Cena 1000€ rok

matia556
27. mar 2021

@tecko28 to viem, ze na stranke je tak, ale ci aj naozaj su take dlhe bloky alebo iba den-dva..alebo najlepsie by bolo distancne 🙂

tecko28
27. mar 2021

@matia556 ano, distancne by bolo super, minuly rok som zavahala s prihlaskou, mohla som mat rok za sebou distancne. Myslim, ze sa tahaju bloky (cely tyzden)

matia556
27. mar 2021

@tecko28 a ako to je s ucastou? je povinna? a nevies nahodou, robi sa na konci aj nejaka prax?

tecko28
27. mar 2021

@matia556 ucast je urcite povinna, ale urcite zalezi aj na vyucujucom co vyzaduje a urcite sa robi aj nejaka prax a samozrejme statnica a pise sa zaverecna praca

matia556
29. mar 2021

@tecko28 Dakujem. A ktoru specializaciu si vyberas? Ja mam trosku zmatok v uplatneni jednotlivych specializacii. Nemas k tomu nejaky link? Niektore odbory su 2 rocne, niektore 3 rocne..nieco je ze odborny zamestnamec a nieco padagogicku..

tecko28
29. mar 2021

@matia556 ja chcem ist na 2 rocne, Pedagogika jedincov s poruchami ucenia a spravania

tecko28
Autor odpoveď zmazal