Rozum verzus srdce
Čím sa v laske riadite? Resp čím viac? Keď rozum hovorí rozchod ( lebo máme rozdielné ciele a inak vidíme budúcnosť)a srdce nie( lebo sa ľúbime)
@spark84 fakt je to také zle a sekta ? Prosím napíš viac?
Ludia v TS su presvedceny, (nie je to taka povrchna viera) ze Danilov naozaj kona zazraky, oni su si isty ze dokaze vytvorit galaxiu v rukach, ze dokaze ozivit mrtvu sliepku, ze moze nechat zmyznut a znovu objavit napr. prsten, ze ma telepaticke schopnosti, ze sa mu v ociach objavuju runy, atd., atd., oni vazne veria ze dostanu byt, peniaze, replikator a kopu ineho uz v prechodnom obdobi, pre to nechapu ako niekto nemoze chciet TS, pre clena je TS prioritou č.1. Obetuju volny cas, peniaze, rodiny, priatelov, cokolvek...
Lebo len vybudovanie TS ma zmysel, ine nic na svete nieje dolezite... osobnost clena pred poznanim Allatry a po je uplne diametralne ina, hodnotovy rebricek sa tak ohromne zmeni ze zistis ze clovek ktoreho poznas 10r je zrazu niekto iny, tato zmena je prudka radikalna a v 90%, nezvratna. Poznam len par ludi ktorim sa podarilo odputat sa od Allatry a TS. Vacsina neclenov zijucich s clenom aj po rokoch bud odisla alebo odisiel priamo vstupenec tejto sekty... Ak s clenom suhlasis, vsetko funguje. Akonahle vznesies namietku, nesuhlas napr ohladom videi so Zhannou, Danilovom ktore su viditelnym podvrhom, nastava tvrdy boj hadky, problemy....
Poznam zenu ktorej manzel prepadol sekte uplne, vsetok cas venuje TS, o rodinu nejavi zaujem a ona si nemoze dovolit ani odist ani vzniest namietku, inak je okamzite slovne napadana, atd. Cele zle
Poznam chlapa od ktoreho zena odisla po 10r harmonickeho zivota, vela cestovali a uzivali si zivot. Jedneho dna po cca 2r boja a hadok mu podala ziadost o rozvod a odisla, mozem pokracovat ale myslim ze to nieje potrebne.
Ak si nechces znicit zivot nechaj clena clenom a ty zi dalej....
V Tvorivej spolocnosti pokial ja viem su ludia veriaci v Boha (Absolutno, Univerzum), ale rovnako tak ludia, ktori v Boha neveria, len vedia, ze tato spolocnost je v stave rozkladu a chcu zmenu. Precitali si 8 osnov novej Tvorivej spolocnosti a suhlasia s tym, ze to je jedina spolocnost v ktorej mozu vsetci ludia dostojne zit.
www.creativesociety.com
Zaujimave je tiez ako clenovia veria ze ich niekto chce pospinit, ze ich oznacuju za sektu, a tvrdia ze niekto tychto ludi plati. Nepoznam nikoho koho by niekto platil za to ze sa deli o svoje skusenosti, ci uz su to sudne spory voci Allatre dohladatelne v statnych sudnych procesoch, alebo zatikania clenov ktori nepriatelovi podavali strategicke informacie, alebo rodiny ktore sa znicili kvoli tejto sekte. Ak by bola TS tak dokonaly projekt nebolo by okolo nej tolko smutku, sklamania, rozvratov. Ich jedina tvorba je katastroficke scenare zmiesane s konspiraciami vsetkeho druhu... Alebo mi naozaj niekto chce tvrdit ze TS ma v rukach "replikator"? Akoze zariadenie ktore z nicoho urobi jedlo, oblecenie? A kedze si dovoluju tvrdit ze uz v prechodnom obdobi bude poskytnute kazdemu musia ho realne mat. Alebo je tu druha moznost ze vedenie ,(ktore tvrdia clenovia ze nieje) si uvedomuje ze TS nikdy nevytvoria pretoze ani 50% s 8miliard ludi sa neprida a tak len ponukaju utopiu ktora znie v starom znamom hesle, "ked vtacka chytaju pekne mu spievaju). Danilov je obycajny banik ktori mal uraz a chcel s niecoho zit a tak vytvoril tento system ktori mu prinasa nemale peniaze ktore clenovia vo forme dobrovolnych prispevkov vkladaju do projektov. Najdite si video kde maser z Kyjeva ukazuje co vsetko vlastni a pochopite kam a ako idu peniaze, najdite si recenzie na jeho kliniku kde pyta 10000 dolarov za vyliecenie znovu obnovenie poskodenych stavcov. Lenze je tak malo ludi a clen to nikdy robit nebude lebo jeho ucenie je ze verit je dolezitejdie ako mat otazky, pochyby tie produkuje vedomie ktore je nepriatelom.... oni pravdu nechcu, svoju uz maju naucenu. Pre to su ich odpovede rovnake od slova do slova... nsucene z knih a videi s Danilovom...
Nepisem to pretoze som niekde cital nieco na nete, ja mam osobnu viac ako 2rocnu skusenost a tak mozem hovorit co som zazil, od zmeny priorit v zivote clena (co je ta najsmutnejsia cast) az po zmenu osobnosti na nepoznanie, tolko nenavisti a strachu a zla co do hlav ludom vklada tato ukrajinska spina je obrovsky...
@roja01 a nabor za kazdych podmienok ze? Povedz roja01, kolko si uz casu obetovala TS? Kolko si im uz poslala na nejaky dvolezity projekt, kolko knih si kupila lebo ich chces podporit...
O co v zivote si uz prisla vdaka TS? Priatelia? Rodina? Aj ty mas uz doma logo Allatry na stene? Alebo Agapita? Ci len symbol TS?
Chces vytvorit lepsi svet a nevadia ti dristy o replikatore? O Danilovych zazrakoch? Veris tomu vsak?....
Je mi ta vazne luto....
nestuduj si nieco o neurobiologii a pochopis ako nas rozum kazdy jeden den klame, takze pozor na to!!!
@roja01 nepoznas co produkuje tvoja TS a ides do diskusie?
https://m.mojevideo.sk/5157
Povedz, uprimne veris tejto utopistickej naborovej reklame pre ludi ktori maju bezvychofiskovi pocit v zivote?
@roja01 jasne ze nevidala ziadnu knihu, ale povedz uprimne tie co vidala Allatra si este nevidela ze? Necitala... TS je len jednym chapadlom projektu Allatra aj ked sa snazite akoze distancovat svojim spodobom, vzdy budete jedna spolocnost ktora pracuje priotitne pre Danilova, pretoze vacsinou vsetci clenovia TS, Allatry maju zamestnanie okrem Danilova, co mydlis s coho ten clovek zije? Z masirovania pocas vojny na ukrajine?.... nebud najivna, tolko zlata ani doma nemas co on bez problemou ukazuje alebo mas ochranku? Pred cim sa chrani? Ak je tak bezuhonny, a preco pyta take peniaze za napravu chrbtice? Ved rozpravate o tom ako sa v TS bude vsetko delit vsetkym, poznanie, technologia a on sam sa nedokaze podelit o to ako obnovovat chrbticu, radsej si necha za to platit. Tomu sa hovori "vodu kaze vino pije".... ospravelnuj kludne dalej TS, obranuj to co je vacsine uz davno jasne, pravda sa casom ukaze a az potom uvidime ako skoncia clenovia TS, Allatry....
@spark84, ja citam rozne knihy, teraz napr. Koran. Len preto, aby som si mohla vytvorit vlastny nazor. A necitam zbezne iba jednu z niektorej tematiky, ale ked sa da, tak vsetky. Len tak si moze clovek vytvorit nazor co najblizsi k pravde. Kolko ludi rozprava, alebo pise len o tom co iba poculi od druheho, alebo si precitaju povrchne jednu knihu. Ja som sa zasmiala, ked jedna z tych co podozrieva zo sektarstva zhodnotila knihu AllatRa ako nezazivny pribeh, ved ani o laske tam nebolo... Co k tomu dodat.
Pokial viem, I.M.D. je lekar. V tak mladom veku sa stal profesorom. Zalozil kliniku, kde ako som pochopila z jeho odbornej knihy Profesionalny pacient liecil vyhrez platnicky bez operacie, ak sa nemylim. Knihu som docitala do polovice, na mna bola velmi odborna. A ze v tejto sukromnej klinike museli za svoje liecenie platit? Aj majitel a zamestnanci kliniky museli z niecoho zit. Ked ides k sukromnemu zubarovi neplatis? Ja som na jar u zubara nechala 1500€.
@roja01 tak po 1. I.M.D. nieje lekar ani akademik (odpoved akademickeho ustavu Ukrajiny), je to chyropraktik. Ten clovek je akurat klamar a manipulator. Ak je vizia tvojej lepsej spolocnosti stavana na zaklade tohto podvodnika, je to tvoja volba, na stastie je aj na slovensku stale dostatok ludi z triezvym pohladom na svet ktory dokazu rozoznat fakt od fikcie.... ak je pre teba fatom galaxia v rukach chyropraktika pocas jednej z relacii tak sa mas este vela co ucit ohladom upravy videi, a ak ti stale neblika, alebo "uz" neblika vystrazna kontrolka, pokracuj v tom co robis, len to nepchaj inym do hlav, lebo jedina spravna cesta neexistuje a uz vobec nie cez TS, ciest je mnoho a ty si si uz vybrala.... potom odpis ak budes mat viac ako tvrdenie jednej osoby o jej vlastnej pravde . Neopakuj len do okola to co si sa dozvedela od clenov, hladaj naozaj realitu... ono pravdu najst zas nieje tak zlozite, chce to menej slepej vieri a viac faktov.....
A k tomu koranu.... ano kazdy clen k nemu inklinuje, pre co? Lebo o nom neustale rosprava TS, Allatra, je jasne co tym sleduju, a vy to potvrdzujete... keby TS hovorila neustale o Hitlerovi vsetci uz citate Mein Kampf, takze nie si prvy ani posledny clen s koranom v ruke.... len tolko k tej manipulacii..
...
Jedno ti vsak uznat mozem a to je fakt ze zuba je naozaj drahy doktor..... pockaj na TS mozno k replikatoru pridaju aj sarkofag ako v hviezdnej brane a vsetci budete nesmrtelny na vzdy....
@spark84 netrvalo to tak dlho co som predpovedal sarkofag a nesmrtelnost.... Ste citatelnejsia sekta ako si myslite 😂😂.
Nech sa paci, v 7:15 je revitalizacna kapsula (pre fanusikov scifi a hviezdnej brany dobre znamy
Goa'uldsky sarkofag)😂😂
Krasne vidno kam tvorcovia videi TS chodia na napady 😂😂
TS nie je v prvom rade sekta ,od nikoho žiadne peniaze nepýtajú ,nechcú tvoj majetok ....TS sledujem už dlhšiu dobu ,a niektoré myšlienky sa mi páčia,niektoré nie.A čo sa týka toho replikatora.Nezatracovala by som ho a v podstate to môže byť celkom fajn.Pred 20 rokmi by ste hovorili ,že to nieje možné ,aby bol mobilný telefón ktorý sa dá použiť ako počítač,fotoaparát,že bude mať milión aplikácii,že sa bude dať dokonca platiť mobilom....Všetko sa vyvíja a ide dopredu.Este nevieme čo nás čaká a možno za 20-30 už nebudú ani mobilné telefóny ale bude zas niečo úplne iné čo si momentálne ani nevieme predstaviť.
Nie, myseľ vie klamať a my si myslíme, že je to pocit ale vôbec nie alebo naopak. Dnešná spoločnosť je v hlave a v srdci veľmi málo.
Rozum. Ja so hned spomeniem na rozchod s byvalym, ktory mi sice chybal, ale hned som si pomyslela, ze keby sa k sebe vratime, bolo by to to iste, co vlastne v zivote nechcem, a bolo Po smutku. Treba sa na to pozriet si sirsieho uhla, nie iba aktualnymi pocitmi clivoty
ahoj, napis mi sukromnu spravu, myslim ze budeme vediet spolu pokecat, viem o com totiz hovoris, zazil som to tak ma zaujima ako si dopadla ty?... ak teda chces pokecat

Ano, a poznam mnozstvo dalsich s rovnakou skusenostou....