S kým z Modrého koníka by ste išli na kávu a prečo?
S kym z Modreho konika by ste sli na kavu a preco?
elizabet173, miadi, janninah...asi aj dalsie, len ja sem az tak casto neprispievam, tak si vela nickov nepamatam
radsej na vino, nech je vacsia sranda 🤣
je ich viac ale takto rychlo mi napada elizabet173, viestta, ci petamich 😊
(nebudem oznacovanim rusit nocny klud 🤣)
🤷🏻♀️ s hocijakou, ktora neoznaci autora, ze je to dalsi trol😵💫 alebo nepouraza, nepovie, aka strasna gramatika…..
S ktoroukoľvek z vás, milé žienky, dúfam, milá paulinam99, že slovo s ktoroukoľvek je správne napísané.
Akú známku dostanem?
S kýmkoľvek. S tými čo sa vyjadrujú slušne a vychovane by som rada pokecala. A na tie čo tu štekaju a urážajú by som sa rada pozrela či sú aj naozaj také hrdinky alebo len za obrazovkou.
petamich, elizabet 173,pribinak, miadi, h2-majú rozumný pohľad na mnoho vecí a vedia slušne a dobre poradiť
@elizabet173 to myslis tu damu, ktora ked si podpilala vlastny konar, tak vyuzila odveku zbran vsetkych slabochov, co sa z poslednych sil snazia vyzerat sofistikovane a tvrdila, ze slo len o experiment/vyskum/akukolvek inu radoby-odborne-vedecky-znejucu-kategoriu?
S nou by kava mohla byt zaujimava. Len by ju bolo nutne posadit ku stolu do rohu, aby nemohla hned zdupkat a bez platenia.
ja som extrovert na rodicovskej dovolenke, ja priam zufalo vyhladavam obete na kavu, ci vino 🙂 kazdopadne ja tu mam celkom dost oblubenych uzivateliek, ktore maju triezvy, obcas zaujimavy pohlad na danu temu a velmi rada si ich prispevky citam napr. elizabet173, h2, viestta, denden77, jaskolka, pribinak, miadi, moonlight1210, cacianka (inak precitala som si, ze kava ti nerobi dobre na vahu, som sa pobavila) a rada by som stretla aj alenah31, lucka_ke a draik a na tu kavu ich pozvala za to ako vsetkym nezistne radia
a teda aj Paulinu zo vcera by som rada stretla, strasne som zvedava na ten jej experiment
a je ich isto este viac 🙂
@athom fiha, a to vy co mate za spolky, ze kavickujete? Byvate blizko pri sebe, ze sa vam to dari?
@divokykonik ja tak isto. Introvert ako hrom, ale išla by som s viestou. Stačilo by mi ju iba počúvať 😅 neskutočný rozhľad 👌
Ja by som asi musela zajednat nejaku svadobnu salu aby sa tam vosli vsetky, s ktorymi by som rada na kavu sla. Ale to by nebolo ono, lebo by sme moc nepokecali, Ak by som stravila s kazdou co by som si mala co povedat aspon hodinu, tak mala by som program zabezpeceny na celkom dlhy cas. Baby, je vas naozaj vela 😅
Tiez tu vnimam par stalic, co maju nieco v zivote za sebou a citit to v radach. Rada vas citam, casto sa s vami stotoznujem a sa od vas aj rada priucim, ak treba,
damy 👌
@makakova prečo vritolez? Veď aj v živote mnoho ľudí ti sadne podľa ich vyjadrovania, názorov, či už v práci,alebo na nejakej akcii, a chcela by si ich možno viac spoznať, pokecat, čo je zlé na tom, to normálne povedať?
Ja som aj tu na MK u niektorým ženám písala v správe, že sa mi páči ich vyjadrovanie, názory a pohľady na rôzne problémy a nemyslím, že to bolo nejaké vtieranie🙂

Miadi, Tosomja, H2 zdajú sa mi fajn ženy píšu k veci píše sa aj s kým by som nešla?🤪