Sama v noci
Ahojte baby,ako to riesite? Mam manzela a chodi do prace na týždňovky,takze par noci som sama v byte.Celu noc rozsvietene svetlo,telka ide az do rana,zamknuta na 10 zamkov,susedov mame dost vzdialenych,nie su uplne pri nasom dome.Bali by ste sa takto doma byt? Deti nemame.
Kamery na dvor, pes donutra.... Ja som sa tiež dlho bála ale už som si zvykla a nerobí mi to problém. Svetlá mám pozhasinane aj telku
Moj muz robi tiez tyzdnovky riesim to utekom k rodicom alebo spim v obyvacke pri lampe ked ma tv uspi bypnem lampu aj tv a spim az do rana
V pohode spím aj doma sama (v dome).Som zvyknutá, lebo roky som žila sama, takže byt sama v noci je pre mňa normálne.
Manzel raz za mesiac zvykne brat syna k svokre cez víkend, aby som si oddýchla, tetaz som už len s malou 2 mesačnou doma. Ale predtým som bola aj tehotna sama, keď šiel na víkend preč.
Ja určite áno.
Keď nemáte deti načo chodí na týždňovky.
Skús ho presvedčiť nech si nájde prácu vo svojom okrese a budete spolu .
Nie každá povaha je smela, vyrovnaná a spokojná.
Treba hľadať riešenie.
v byte sa sama nebojim. V dome by som sa bala a nezostala by som na noc sama nikdy a ziadnom pripade
@sue155 “ zo zaciatku som sa bala”… na to sa zvyknut neda… kto sa boji tak si nezvykne
nechapem prispevku.coho sa akoze bojis? ja som normalne v noci s detmi doma.co je na tom?

Ja som sama v dome už asi 4 roky. Manžel pracuje na týždňovky v zahraničí. Je preč niekedy aj 5 týždňov. Zo začiatku som sa bála aj ja. Ale je to presne iba v tvojej hlave. Moja svokra mi raz odpovedala na otázku či sa nebojí ze: smrti sa nebojím a pre zlodeja mám 😅. A ešte si sama sebe hovorím, že nemáme vôbec milionársky dom, ktorý by bol pre zlodeja nejaký lákavý. Netreba nechávať vonku bicykle, napr. vozik, myslím drahšie veci. Treba sa zamykat. A skus dat kamery, to vie tiež odlakat zlodejov. U nás v okolí boli zlodeji, ale vždy kradli v novostavbách, kde nikto nebýva, kde napr radiátory vzali ktoré boli ešte zabalene (ze to mali zlodeji vysledovane), alebo videli, že práve odišli z domu a šup dnuka šli aj za bieleho dňa.