icon

Samsung verzus iPhone: Ktorý si vybrať?

lindayaaa
23. sep 2024

Ludia neviem sa rozhodnúť som samsungac ale povedzme si narovinu Iphone ma úžasný fotak. Avšak neviem si predstaviť ze presedlam na iphon a bude mi chýbať extrémne vela veci co ma iba android. Pre tych ktorý rozprávajú ze seká 😀 nekupujem si mobil za 200€ aby mi sekal. mam S kove rady ktoré nesekaju ani nic ale vidim ze nemajú tak super fotak ako Iphone. Moja otázka kašlať na to a ostať pri sg napr S24+ alebo Iphone 14-15pro?

Strana
z2
madeincssr
24. sep 2024

Malokto vie objektivne porovnat svety Androidu a iOS. Uz len kvoli zvyku. Kazdy z tychto OS ma svoje vyhody aj nevyhody. Len uzivatel, ktory roky pouzival oba systemy, by mohol objektivne porovnavat. Apple ma niektore svoje dedikovane "technologie", ktore su dobre vyuzitelne medzi uzivatelmi Apple zariadeni. A ma slusne foto a velmi dobre video. Zariadenia (mobily, tablety, notebooky) ma kvalitne, s dlhou zivotnostou, ale zas dost drahe. Vo fotomobiloch vsak Apple spravidla predbehnu vlajkove lode vyrobcov s OS Android (ale uz tiez dost drahe). IPhony maju casto slabsie baterie a relativne male ulozisko a najma nepodporuju pamatove MicroSD karticky (pre vasnivych fotografov a videakov, taka 1TB karticka na multimedia co objemne data roznych (offline) navigacii je fajn). Svet Androidu je otvorenejsi, viacero appiek a mnozstvo zdarma. Mnohe veci, ktore si iPhonaci pochvaluju, uz davno umoznuje aj Android, ale ludia ich mozno nevyuzivaju.
Vo vseobecnosti je prakticke mat to, co ma vacsina vasich blizkych (rodina, priatelia, kolegovia...)

Strana
z2