icon

Šatník verzus kancelária

stella231
13. feb 2017

Ahojte, rada by som Vás poprosila o názor. Staviame dom. Odzačiatku sme navrhli tak aby bol šatník pri spálni . Moj chlap si ale teraz zmyslel že on tam potrebuje 3 tiu izbu - kancelariu pripadne hostovsku namiesto šatníka. Chce do kazdej izby vstavane skrine - avšak spalnu sme zmenšovali na ukor šatnika že tam už skrine nepojdu. Možno keby si to rozmyslel skôr dalo sa druhe poschodie navrhnuť inak. Teraz je to už hotové. Už priečky meniť nemožeme. Ako mu zargumentovať že šatnik je potrebny. Dakujem za nazory. (hore mame 1 spalnu,1 kupelnu a 2 detske izby)

Strana
z2
wewika1
13. feb 2017

@katrin21 satnik mate hned pri spalni, resp prepojeny dverami so spalnou a vobec ho nevyuzivate? To je akoze uplne prazdny?

sense
13. feb 2017

ak miestnost nema okno tak urcite satnik, ak ma okno tak hostovsku...

sisaka
13. feb 2017

@katrin21 ja si ani neviem predstavit Nemat satnik, u nas sa spalne bez satnika ani nerobia, cim drahsi dom, tym vacsi satnik 😀. Je to podla mna ovela praktickejsie a hlavne nikde nespatia nejake rolldoory

sisaka
13. feb 2017

@stella231 prepac, ale Ta velka kupelna na prizemi to Je naco dobre? Tak to Je uz absolutne nelogicke ist sa niekde kupat na prizemie a potom ist spat na poschodie... to ste sa aj radili s nejakym architektom? Zvacsa v dennej casti domu byva Len mala kupelna - wc s umyvadlom, pre navstevy a denne pouzivanie a velka kupelna v nocnej casti....

stella231
autor
14. feb 2017

@sisaka nam to tak vyhovuje... pytala som sa na nazor šatnik vs kancelaria , nie na kupelne hore dole....mali sme to v byvalom dome , hore sa oblečiem a dolu pendlujem medzi kuchynou a kupelnou a deti detto oblečene zbehneme dolu , hore uz nejdeme a chystame ranajky , umyvame zuby, natačam si vlasy , malujem sa (nebehame hore dole )... a tak dalej... tolko moj nazor

stella231
autor
14. feb 2017

@alaguema nie nechcem si tu pomoct. len chcem zistit nazor či je moje trvanie na šatniku tak sebecke , či mu to nepustit nech si spravi kancelariu v izbe bez okien - co je hluposť podla mna , alebo si trvať na svojom ze satnik je noazaj potrebny.

stella231
autor
14. feb 2017

😂 no to ano , ja by som tiez ako host nesla do takej izby.....ale toť nazor mojho muza

stella231
autor
14. feb 2017

@sense nema okno 🙂

stella231
autor
14. feb 2017

@sisaka my me totiz ten dom kupili holu stavbu ... a uz tam človek nenavymyšla. to bola jedina schodna možnosť , ked chce byvať musi hrať z kartami ake ma.... keby bolo na mne je uplne iny a uz vobec nie L .... ale teším sa že budeme mať vlastne byvanie (btw ta horna kupelna je vačšia ako na plane lebo som tam posunula pričky na ukor spalne (spalna je tym padom menšia ako v projekte )

sense
14. feb 2017

@stella231 tak satnik....

alaguema
14. feb 2017

@stella231 neviem, či si sebecká, neviem nakoľko on ten pracovný priestor potrebuje. Mne to príde celkom ako banalita. V jednom dome šatník mám, v druhom nie. Nejak extra to na kvalitu života nevplýva, cítim sa dobre v oboch. Ešte doplním - šatník nemáme v dome, ktorý obývame celoročne, takže viac času, ako v tom druhom dome a úplne v pohode existujeme aj bez neho 🙂 Velikánske úložné priestory sa dajú vyrobiť aj tak, že úplne splynú s okolím. Nevieš, že tam sú. To na margo toho, ako tu ktosi napísal, že špatné rolldoory...Nemusia byť. Riešení je viac.

Strana
z2