icon

Sauna - plavky

6. júl 2023

Je to pravda, že do sauny v aquaparku budem musieť ísť úplne nahá, ani v plavkách?

Strana
z3
simca06022011
7. júl 2023

@ivanaks da sa este aj inak, objednat si saunu pre seba.. bezne mensie welnessy poskytuju... ;)

tamitamitami
7. júl 2023

Bežne navštevujem wellness (a v 90% prípadoch sú plavky zakázané)..... samozrejmé nájdu sa aj taký čo napriek tomu idú v plavkách (väčšinou to nik nerieši ale videla som pár krát ako prišiel personál vyzvať človeka aby si buď plavky zamenil za plachtu alebo opustil wellness).
Ja chodím vždy v plachte ale nevadí mi ak niekto je v saune nahý (zavriem oči, oddychujem, nepozerám sa...prípadne si sadnem tak aby to bolo ok).

Btw. Skoro každý wellness má niektoré sauny aj menšie pre 2-3 osoby.....ak si tam sadnete dvaja tak už sa k vám väčšinou nikto nepridá.

ninusa221
7. júl 2023

@janai1 vydržím v saune max 5 minút tak načo sa mám vyzliekať boli tam aj deti 🙂

sorciera24
7. júl 2023

@ninusa221 presne takyto tam ale nepatria...je jedno, ci si tma bola 5min. alebo 20.....vela ludi chodi na kratky cas, ale vedia ako sa v saune spravat.....teda ako pisem, na SR to nevedia...vid. tvoj pripad.....

limoncino
7. júl 2023

Ja do parných sáun chodím nahá, niektorí v plachtach a zazila som, že obsluha požiadala aby išli do parných bez plachty. V suchych plachtu musís mať pod zadkom a nohami. Ja ani nerada chodím v plachte do sauny, vadí mi to, tam je toľko pary, že niekedy nevidím ani na manžela 😄

limoncino
7. júl 2023

A viac ako nahí ľudia mi vadia ľudia, čo v saune vrieskaju a rozprávajú sa medzi sebou ako keby boli niekde na trhu. Ja chcem vnímať teplo, paru a arómu, nie čo mala Marka zase oblečené

kuriatko84
7. júl 2023

@mane01 takych hovad je zial bohu vela🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ po kazdy krat sa s tym stretneme, ked ideme do wellnessu.

evaachesa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3