Sen o Bohu
Ahojte, dlho som dnes rozmýšľala ci tu mam napísať, ale musím vnútorné to tak cítim. Sníval sa mi sen veľmi živý. Kresťania určite budú vedieť o com píšem a nekrestania tu je vysvetlenie:Ježiš Kristus bol zoslany na túto Zem. Zomrel za naše, moje i tvoje hriechy. Aby som ja, ty mohla večne žiť to znamená žiť po smrti . Pri niesol na túto zem lásku, dobrotu i odpustenie nechal nám 10 Božích príkazani podľa ktorých sa mame riadiť. Ide o to ze v tom sne sa stalo toto iste viete že Ježiš ma prísť druhý krát na túto Zem pre ľudí ktorý v neho uverili a žijú ako sa patrí na Kresťanov. Mne sa snívalo ze sa zrazu zotmelo a každý videl Ježiša ako zostupuje k zemi, zrazu začali miznut ľudia aj mne zmizla dcérka najmladšia ale ostatný dvaja syn 8 a dcérka 5 ostala. V tom sne kričím Pane ved aj ja som tvoja a Pan mi povedal veľmi milo a nežné ešte nie si pripravená. Zobudila som sa a v hlave hneď musím toto povedať všetkým ľuďom neviem prečo ale musela som či už za reagujete tak ze ma odsudite alebo hocijako inakšie..
@perdulka7 respektujen tvoj nazor.
@lauriema tým si chcela zaobalene povedať , že dopadneme veľmi zle ?
@lenocka12345
Bu bubu😱👹👾
@mondolina nebojím sa , veď aj tak som podľa veriacich ovládaná Satanom , len ma to zaujíma 🙂
Satan nepotrebuje ovladat neveriacich....ma co robit,aby zbavil viery veriacich😁
@perdulka7 heh.. toto mi teraz pripomenulo,ako som raz odfajcila Jehovistov..Som sa tak motala po dvore vtedy ešte len s mladším synom a zabehol do predzáhradky.. trhali sme odkvitnutu pupavu a fúkali do nej..A zrazu za bránou dve tetusky sa začali rozplývať ,aké krásne dieťatko mám..Tak som sa poďakovala ,a ony na mňa vytiahli tu ich strážnu vežu či čo a začali do mňa hustit.. Som na ne kukla usmiala sa a povedala ,že som kresťan katolík a či by sa im ako Jehovistom páčilo,keby som sa snažila nahovárať ich na inú vieru.. Schovali letáky a vyparili sa ako smrad ..
@ptmt1011 prosím pekne, keď nevieš čo znamená toto gesto tak prosím ťa sa k tomu nevyjadruj. Pre neznale toto gesto znamená v znakovej reči "milujem ťa". To čo máš tam ty tie ostatné obrázky, tam je úplne iný postoj ruky ako má pápež. Naštuduj si prosím pekne znakovu reč a potom niečo píš, lebo už má vážne otravujú ľudia, ktorí nemajú ani základné vedomosti. A k tomu čo tam ďalej píšeš sa ani nebudem vyjadrovať. Blud nad bludnom.
@ptmt1011 to gesto v znakovej reci znamena to co pise @777januska777 . Ak by to ukazoval opacne tak mozno aj nieco ine. To vies media skreslia, pokombinuju aj nemozne. Je umenie vyfiltrovat z toho daco rozumne. Napr. Taky novy cas. Das si tu alebo na fb nejaky zaujivy status co sa Ti stalo a na druhy den ani nevies a bez Tvojho vedomia si v novinach, aj Tvoje fotky aj to co si ani nenapisala ale si domysleli. Realna skusenost.
@ptmt1011 no ak budeme brať to čo tvrdíš ty tak aj celé školstvo je prešpikované satanizmom a pedofiliou 🤦 štatisticky najviac pedofilov je v rodine a potom v školstve. Katolícka cirkev má najlepší systém na odhaľovanie pedofilov a najlepšie zabezpečenie proti pedofilom (z tohto systému čerpá väčšina inštitúcií). Ale samozrejme, že budem sa zaujímať o to čo ty tvrdíš a budem si vyhľadávať informácie o tom, lebo budem sa spoliehať na tvoje vedomosti a vedomosti ľudí, čo to píšu, lebo isto majú pravdu, nevadí, že nepoznajú základné symboly, ale v konšpiračných teóriách budú vážne dobrí. Myslím si, že k tejto téme som videla a aj čítala veľmi veľa vecí a teda neboli to žiadne čudesné stránky. Ale áno všetci sa mýlia a žijeme v klamstve.
@777januska777 v školstve ? Toto odkiaľ máš ?
@lenocka12345 Nie... Naozaj nie! Ja nie som od toho aby som vinasala súd!
@viestta ano....pre mna,ako krestanku,ano.
@lenocka12345 nájdi si toto na nete a prečítaj si to a uvidíš sama: Forenznopsychologické aspekty sexuálneho zneužívania detí.
Záverečná správa výskumného projektu
január 2013- október 2017
@ptmt1011 myšlienka cirkvi je dobrá, ale aj v cirkvi sa nájdu ľudia čo ju chcú využiť. Hodnotiť celú cirkev na základe pár jedincov je scestné. To rovno môžem povedať, že všetky upratovačky sú zle a neschopné, lebo jedna z nich to upratala zle. Ale chápem ono je veľmi jednoduché paušalizovať niečo čo človek nepozná. A áno každá konšpirácia bola a je pravdivá (konšpiračná teória o chemitrails) 👍
@777januska777 no tam je písané , že sú to zväčša muži. V školstve je dobrých 80% žien ak nie viac. VŠ do toho nerátam , nečítala som to celé , ale nemyslím , že by bola škola rajom pedofilov a satanistov.
@lenocka12345 pod školstvom sa myslí, vychovavatelia, krúžky (tréneri), tábory atď atď. A čo si akože predstavuješ pod rajom pedofilov? V spoločnosti je pravdepodobne tak 5% pedofilov, takže tvrdiť, že školstvo je pedofilny raj je veľmi hlúpe. Len štatisticky je tam veľké percento pedofilov zastúpené.
@ptmt1011 no tak pozri, nebudem na teba reagovať, keď si doštuduješ veci a nejaké vedomosti získaš a nebudeš tvrdiť veci, ktoré sú očividne hlúposti, napríklad to gesto pápeža.

@aylinn odpovedz si sama. Ja tu nebudem nad tebou vinasat sud