Sen o smrti bábätiek
Jaj baby, takto sen sa mi este nikdy nesnival. Doma mam jednu dceru a druhu na ceste. Snivalo sa mi ze som mala ale trojicky, prisla som s nimi domov, nosila ich v kosiku lebo tam boli ulozene vsetky tri a vysla som s nimi na chcilu von- bola zima. Potom som sla dovnutra, stale spali a po chcili som si vsimla ze su fialove- zamrtnute z tej zimy....odmrazovala som ich vo vode, ale uz to nepomohlo.....tak uz som radsej hore, nastastie to bol len sen, neviem ci nieco znamena, ale ponaucenie mam- obliekat babatka stale teplejsie aby nezamrzli🙈
NEPOZNAM TA, AEL VELA LUDI JE STALE LEN V KOLOTOCI , SUDIM PODLA SESTRY, CO MA 3 R. SYNA, NEMA KEDY S NIM IST VON, ESTE NENASTUPIL DO SKOLKY, A KOJI 3 MESACNE DIETA- A MALA BY TO ROBIT AKO NASA DRUHA SESTRA - VZALA KOCIK SPECIALNY, KDE V OPACNEJ CASTI SA DALO VECSIEMU DECKU SADNUT, KED UZ NEVLADALO. MALA DETI ASI PO 2 ROKOCH PO SEBE. TAKZE TEN KOCIK VYUZIVALA PO 2 DIETATI NAOZAJ CASTO. ONA NESEDELA NA RITI AKO NASA NAJMLADSIA SESTRA , KOJILA AJ V PARKU, A STALE BOLA NA VZDUCHU, VZALA SATKU NA NOSENIE DECKA, A PROSTE MA TAKU POVAHU, ZE ONA DOMA NNIKDY NEOBSEDELA. OBOM SESTRAM VSAK SOM NEMOHLA POMAHAT, LEBO SU 450KM ODO MNA, A DRDUHA 230 KM. A ANI MA NEVOLALI. SAMA SOM SA K NIM DOTLACILA, ALE NEDOPADLO TO NAJLEPSIE. ODDZUDZILI SME SA A POTOM SA UZ TAZKO NIECO RIESI, KED PO TYZNI MA POSIELALI PREC.
A DOTERAZ SA HNEVA NASA PROSTREDNA SESTRA, AKO PRVEJ CO MALA DETI, A NEMALA K TOMU VZTAH RODIT ATD. BOLA INA, A SMIESNE, MALA PRVA DETI. ZAMILOVALA SA A TAK TO POTOM SLO AJ KED NECHCELA. DOTERAZ JE NASTVANA ZE JEJ NIK NEPOMOHOL, NETERER, SYNOVCOV VSAK ANI NEPOZNAM, BO SAMA OD SEBA ZEBY MI DALA VEDIET, ZE MAM PRIST, MI NEZAVOLALA. A POSLEDNA SESTRA MALA KRIZU PO 7. R. VYTAHU ROYCHOD, A DOST JU PO 3 R. UZ TRAPIL, A MALA CO ROBIT SO SEBOU, LEBO BOLA UPLNE SAMA V HNUSNEJ BLAVE, UZ BEZ FRAJERA. A NIKOHO TAM NEMALA AK NERATAM KOLEGYNE KU KTORYM UZ UTEKALA PRESPAT, KED SA NEDALO VYDRYAT S FRAJEROM,KTORY ZA SVET NECHCEL ESTE DETI , TAKZE ICH MALA DOST NESKORO.
KAZDY SA TRAPI. AJ JA, BEZ DETI A BEZ FRAJERA S MATKOU SCHIZOFRENICKOU, DEPRIMOVANA, FRUSTROVANA STARA DIEVKA, CO MI CHYBA OBJATIE, PODPORA, ABY MA NIEKTO VYPOCUL. KAMOSKY SA VSAK VYDALI, TERAZ MAJU UZ VECSIE DETI A NEMAJU CAS SA UY 5 ROKOV ANI OZVAT, ZAVOLAT. SERU NA MNA, CO NIE JE ICH CHYBA, ALE CIA CHYBA TO JE, LEBO JA SOM YA NIMI CHODILA AJ S FRAEROM, AJ KED SOM BOLA ZADANA A ROBILA SOM. A ONI ? ZBZTOCNE HOVORIT O TOM. NA DEDINE INAK SU ZVYKNUTI AKO V MESTE.
JA MAT DECKO, ASI BZ SOM MYSLELA ZE SNIVAM. A MUSIM ZIT AJ TAKTO SAMA, TREBA SI TO UZIVAT A NIE UHANAT SA, UZ SA NETRAP, VIEM, NEPOZNAM TA, ALE BOLI TO STRASNE TO BOLI, ZE JA NEMAM ANI JEDNO DECKO. PRESTAN SA TRAPIT A SKUS NEJAKU ZMENU. LAHKO POVEDAT A TAZSIE SPRAVIT, VIEM. TAK DRZIM PALCE.
Neznamena to nic. A teplejsie obliekat? Dufam ze nie teraz, ked su styridsiatky. Smrt zimou je prijemnejsia ako smrt teplom 😀
Presne, hlavne to ubohe dieta nenavlec do 5 vrstiev, aby nezamrzlo len preto, lebo sa ti nieco taketo snivalo
@tehulka2016 podla mna to nic neznamena, len mas stres porodu. Bojis sa ci bude vsetko ok a tak, ale to je normalne, neboj sa nic 🙂
@tehulka2016 žiadne ponaučenie netreba a babo netrebabbabusit, aj prehriatie je nebezpečné. Su to len tvoje obavy, ako zvládneš 2 deti
Čo to ma znamenať ??? Že nepreživať sny,,, su to len sny 🙄🙄
@tehulka2016 poviem ti presne co to znamena ...nic . 🙂
Žienky, kašlite na blbé sny. Mozog je sviňa a pohráva sa s nami + pobláznené hormóny k tomu. Viem, že je to nepríjemné, ale nehľadajte v tom žiadne predpovede, osudy a pod. 🍀
Mne sa snívalo, že som našla zakopane telicko za barakom, iba nôžky z hliny trčali, tiež som tehotná. Ale neskôr mi napadlo, že môj mozog si to spojil, lebo videli v noci susedu ako zakopava svojho mŕtveho psa. Inak na veľa snov verím, ale často sa mi stáva, že to iba môj mozog prekrúti deň.
Nic to neznamena a zo skusenosti ,ttetie tehotenstvo,mne sa vzdy snivali sttasne hovadiny a nezmysli a priserne veci.A ako uz bolo spomenute,hlavne si dieta neprehrej,to je naozaj.castejsi.problem ako podchladenie
Ahoj, aj ja som tehotna a stale s ami sniva, ze babatko niekde zabudnem, ze mu nedam cely den jest, atd... Vraj su to podvedome obavy
nerozumiem čo riešite sny, su to len sny nič viac 🙂
@arcticcode kde bývaš keď máte 40tky? v kozube a či v nejakej zapnutej rúre...
@klarissa25 niekomu sa plnia..napr. mne, ale ja viem čo znamenajú...
@tehulka2016
Pozri si zverokruh sk Snar tam je pisane co znamena smrt babätka
Ja síce trochu od veci, ale nedá mi to. Práve dnes som videla na ulici maminu s hlbokým kocikom, na ktorom mala nanoznik, úplne zatiahnutu strechu, sietku proti hmyzu a zvrchu ešte prehodenu bavlnené plienku🥵
Ludia, prosím vás, nerobte to!
Ked som bola tehotna mala som sen ze som sla do obchodu a v mrakoch boli mrazene deticky a ja som sa ich snazila ozivovat a oteplit ich
Sny su bud obrazom nasim tuzob, alebo naopak velkych obav... Ak sa niecoho bojis, myslis na to intenzivne pocas dna a moze sa ti to preklopit do sna... Mne sa stava, ze sa mi sniva aj o veciach, ktore ma napadnu na minutu a tak na ne zabudnem... Strasne sny su sposobene aj hormonalnymi zmenami napriklad v case tehotenstva... Mne sa tiez snivali strasne veci, hned som sa na to zobudila a nemohla som zo strachu zaspat... Skus si oddychnut, zrelaxuj najma psychicky 🙂
mňe sa snivalo pred pár dnami že som dcérku vydela v truhle v bielej a do týždňa zomrela už sme ju pochovali.

SI PREPACOVANA, MOJA SKUSENOST- SNY SU AKESI OPACNE ZRKADLA O TEBE CO SA S TEBOU DEJE. UKAZUJU TI STRANKU KTORU POTLACAS, Z INEJ STRANY. TEHOTNA SOM NEBOLA, ALE VIDIM SESTRU AKO STRESOVALA SA CELE TEHOTENSTVO. POZOROVALA SA, MALA SOM STRACH ZEBY JEJ NEPREPLO, BOLA SAMA OD DOMOVA 400 KM A CO MUZ. MUZ CO JE UNAVENI, NERIESI CO AKE HORMONY A CIM SA ZENA TRAPI, LEBO ONI MAJU VIACEJ HORMONOV CO NEOVPLYVNUJU ZMENU NALAD. VZDY ZAPINAJU AKO PRVE RACIONALNU HEMISFERU- VSADE HLADAJU LEN RIESENIA PO LOGICKEJ STRANKE. NAM MOYOG MOZE PRACOVAT SUCASNE S OBOMA HEMISFERAMI, TAKZE NAM SKOR MOZE PREPNUT. LEBO BUD HOVORI ROZUM A POTOM EMOCIE, MATERISNKY PUD- PLNY HORMONOV, NALAD, STRACHU O DETI.
SNY SU OPAK TOHO CO SA MOZE STAT. TIEZ SOM ZAZILA NOCNE MORY, INEJ TEMATIKY, ALE HODINY MI TRVALO ZASPAT. A UPOKOJIT SA. DAJ SI CAJ S MEDOM A MLIEKOM. MATERINA DUSKA UPOKOJUJE AJ MEDOVKA- BYLINKA TIEZ NA NERVY, POKOJ.
PODLA MNA SI LEN VYDESENA, PREZIVAS STRES. TOTO BY SI MALA NAPISAT, CO CITIS KED SI HORE, AKO VSETKO PREZIVAS TO VSETKO A SKUTOCNE FAKTY UVED- STRESY NEYHODY. SKUS AJ PRECHADZKY V KLUDNOM KROKU, PRED SPANIM, CO SPOMALIA MYSEL, VYPINA MOYOG, OKYSLICI HO, A POMALY SA DOTREPAT DO POSTELE. TAKE NAPR. VENCENIE PSA OD SUSEDA AK NEMAS. ZE POTREBUJES ABY TA ON VYVENCIL HIHIHIHIHIHIH
RELAXACNE HUDBY SI PUSTAJ. YORGANIZUJ SI DEN- PLAN DNA, ROBOTA, RELAX, ROBOTA,RELAX, HOC AJ RELAX SPANKOM POOBEDE AKO KED SME BOLI V MATEESKEJ SKOLE. NAJ SPAT 30 MINUT S ZAPNUTIM BUDIKA, ALE POCAS TEHOTENSTVA NEVIEM KOLKO POSPAT, ALEBO PODRIEMAT. ALEBO KUP SI STOJAN MALIARSKY A MALUJ, HOC BODKY, A PUSTI SI HUDBU, A CO TI PRIPOMINA HUDBA TO NAMALUJ- TO ZASA ARTRELAX.