icon

Sen o topení

jankastraskova
3. máj 2018

Ahojte, viete mi niekto povedať,čo znamená takýto sen. Dnes dorána sa mi snívalo,ze sa moja maminka zacala topit a ja som na nu kricala, nech kope nohami a ako som skríkla tak som sa zobudila. Bola to cistá voda. Celý deň som nad tým rozmyslala, lebo bol to živy sen a bola som mimo z toho. Tak ak by niekto vedel co to asi tak moze znamenať budem povďačná. 😊

stella03
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
4. máj 2018

čistá voda - zdravie...
kalná , špinavá voda - choroba

twinflame
4. máj 2018

@jankastraskova venujem sa duchovným témam a kedysi sa mi to tiež často snívalo v súvislosti s mojim dieťaťom. Bolo to v období kedy som stála na križovatke a mala sa rozhodnúť či vstúpiť do vzťahu s mužom. Snívalo sa mi to často počas toho neistého obdobia rozhodovania a prestalo to až keď som sa rozhodla do toho vzťahu neísť. Neskôr sa ukázalo, že to bolo varovanie. Vstup do toho vzťahu by bol býval pre moje dieťa hybným krokom. Skús sa teda na tvoju mamku pozrieť tak, či ju niečo alebo niekto neohrozuje, či nie je v nejakej neistej, alebo ohrozujúcej situácii. Tento sen by som brala ako znamenie alebo varovanie pred tým, či mamke nehrozí nebezpečenstvo. Čo jej zdravie? Je OK po zdravotnej stránke?

penelope11
4. máj 2018

Ja si myslim, ze ak to bola cista voda tak by to skor malo znamenat nieco dobre ako zle

lubiss
4. máj 2018

@twinflame tak by si mi mohla poradit 🙂 nema to nic zo snom ale ja casto vidim jednu kombinaciu cisel 838 kuknem na hodiny 838 kuknem na spz nejakeho auta nahodne lebo nemam to vo zvyku bach 838..uz ked toho bolo moc som si to zacala vsimat a uvedomovat a je to fakt caste a divne :D pre mna ako cloveka co vsetko riesi racionalne :D

twinflame
4. máj 2018

@lubiss 8 je karmické číslo, keď ju položíme ležato, predstavuje nekonečno, tak ako je naša duša nesmrteľná a prechádza z jednej inkarnácie do druhej. 3 je číslo vzťahov, povedala by som, že táto kombinácia čísel je znamením osudových vzťahov a symbolom rodiny.

nmonikaa
Autor odpoveď zmazal
ifava
4. máj 2018

Nema mamicka nejake zdravotne problemy?

sallome11
6. máj 2018

@twinflame ja mam uz niekolko rokov opakujuci sa sen (cca raz za 2 mesiace). V tom sne patrim dvom muzom (nic sexualne skor citove) a viem ze to nie je spravne no nikdy sa neviem rozhodnut ktoremu naozaj patrim, jeden z nich je moj muz a druhy vacsinou cudzia osoba ktoru v reale nepoznam. Rano sa z toho budim velmi zmatena, tie city su take neskutocne realne ze cely den som z toho mimo.

janinamojka
6. máj 2018

@jankastraskova mne ked toto sniva,vzdy ostanem pred nejakým problemom..

jankastraskova
autor
6. máj 2018

@janinamojka hmm no tak jeden taký vacsí problém mám a,neviem ako ďalej

janinamojka
6. máj 2018

@jankastraskova tak to je ono..to ze tam bola mamina,to.nemusi nic znamenat..ide o tie tvoje pocity v tom sne.u mna voda vzdy znamena ze niečo pride..inak tuto noc sa mi snivalo cosi v zmysle ze som sa brodila vodou,takže ocakavam co pride 🙂

ivuss01
6. máj 2018

@lubiss to aj ja, na aute som mala spz 833, tu som stratila a dostala som 045, isla som prihlasit muzove auto a dostala som 383. Kolaudovali sme dom a dostala som 852. Co mam tolko osmiciek?

ivuss01
6. máj 2018

A este velmi velmi casto sa mi stava ze pozriem na hodiny a je 14.07. A 14.07 je moj datum narodenia 🤔

lubiss
6. máj 2018

@ivuss01 ja nemam tusenia :D ale sama som si to uvedomila ze stale vidim kombinaciu 838 alebo 383 prvykrat od rozhodu s ex co mal taku spz a doteraz ma to sprevadza a to uz su nejake roky :D s ex to isto nijak nesuvisi v pohode vychadzame podebatujeme ked sa stretneme takze tam nevidim nejaku suvislost :D

ivuss01
6. máj 2018

@lubiss mne az mraz po chrbte presiel ked som to citala ale fakt by ma zaujimalo vysvetlenie 😀
@twinflame

twinflame
7. máj 2018

@ivuss01 ak je to tvoj datum narodenia, povedala by som, ze je to znamenie, uputanie tvojej pozornosti na to, ze mas pri sebe ochrancu. Skrz tieto cisla ti dava najavo, ze je pri tebe

ivuss01
7. máj 2018

@twinflame dakujem za odpoved 😊vedela by si mi povedat aj o tych osmickach? Na aute som mala 833, stratila som dostala som 045, isla som prihlasovat druhe auto a 383, cislo domu 852, vela aut co stretavam v nasom okrese stale na prenasleduju rozne kombinacie 833 338 838 883 dakujem 😉

jana_eyre
7. máj 2018

kedysi som sa venovala takemu amaterskemu vykladaniu snov (rozumej, rada som citala taku literaturu a vykladala som.si vlastne sny) ALE nie ludovemu vykladu (takym veciam neverim) ale vykladu podla junga a freuda..

boli to psychiatri, ktori sny vykladali podla symbolov v sne.. symboly potom predstavovali urcite obavy, problemy v podvedomi..

v sne je ale velmi vela symbolov, preto je dolezite zapisat si sen podrobne po zobudeni.. z toho co si napisala by som povedala, ze sa nejedna priamo o tvoju mamu, pretoze blizka zena v sne zvacsa predstavuje teba samotnu, voda a topenie predstavuje problem z ktoreho sa nevies vymotat, nevidis vychodisko.. zrejme ale seba nevidis ako pricinu toho problemu, pretoze voda bola cista.. take nieco by bolo asi podla junga..

keby som chcela napisat nieco podla freuda, tak by to malo urcite sexualnu pricinu, on takmer kazdy sen vykladal tak..

nepamatam si to vsetko, ale bolo to vzdy velmi zaujimave a namna a moje problemy to vzdy sadne.. kazdy zivy sen sa snazim analyzovat ak si ho.dobre pamatam..

jankastraskova
autor
8. máj 2018

@jana_eyre problém mám (kto by ich nemal) a presne si napísala ze nevidím východisko z toho problému, no veru to aj pasuje, ten problém je jednoznačný - neviem ako ďalej s bývaním, dve banky mi zamietli úver, a bývam s 2 detmi v jednej izbe u rodicov, a,som z toho úplne na dne. Neviem co mam robiť, a este aj takéto sny do toho, ale myslim ze urcite mi chce osud nieco tým povedať 🤔