icon
hasleerka
28. nov 2013

no mne príde pán riaditeľ ako padnutý na hlavu ...

hwiezdinka
29. nov 2013

@hasleerka To ano, ale tak dobre ho moze zahrat len Ady Hajdu 🙂 Aspon sa zasmejem, lebo inak ten dej poriadne zdramatizovali...pomaly klasicka telenovela!

hasleerka
29. nov 2013

@hwiezdinka no to áno, hrať to hrá veru dobre...

hasleerka
29. nov 2013

no rehním sa ... pán riaditeľ "kým si ma pustila do svojej izbičky" ... kks jak keby mal 15 😀 😀 😀 😀

hwiezdinka
4. dec 2013

Piatok 6.12
Po hádke s Oľgou sa Jánovi pripomenie nástojčivá srdcová slabosť. Oľga sa zľakne a uvedomí si, že jej Ján stále nie je ľahostajný. Paula si zabudne šatku u Michala v dielni a žiarlivý Gabriel ju tam nájde.
Pondelok 9.12
Paula sa nedokáže zdôveriť rodine s fackou, ktorú dostala od Gabriela. Roman vezme Sebiho do fabriky. Nora je nadšená, Michal prekvapený, ani jeden z nich však netuší, aký vplyv budú mať na Sebiho Roman a jeho "dobré rady do života".
Utorok 10.12
Paula zrušila zásnuby, ukončiť vzťah jej však Gabriel vôbec neuľahčí. Táňa prekvapivo pomôže Cilke pochopiť Vincove konanie. Ako sa vyrovná Nora so Sebiho rozhodnutím žiť s Michalom?
Streda 11.12
Roman sa poteší správe o dieťati. Oľgu šokuje, keď sa pred ňou Nory ostro zastane a zakáže jej strpčovať naďalej Nore život. Gabriel po tom, čo Paula nereaguje na jeho citové vydieranie, teatrálne pred ňou zapije smrteľnú dávku liekov vodkou.
Štvrtok 12.12
Roman Oľge potvrdí svoj vzťah s Norou a zakáže jej akokoľvek sa mu miešať do života. Paula sa Michalovi vyrozpráva z problémov s Gabrielom a na chvíľu sa jej podarí upokojiť sa. Netuší, že Gabriel si kúpi zbraň a má v pláne použiť ju.
Piatok 13.12
Gabriel Michala zbraňou napokon len postraší, no Michal vie, že Paula je v nebezpečenstve a pokúsi sa ju varovať. Zamestnanci odídu na celozávodnú dovolenku a Roman má už všetko pripravené na podpálenie fabriky. Situácia sa však vyvinie inak, ako si Roman naplánoval.

hwiezdinka
4. dec 2013

Pondelok 16.12
Roman nájde v horiacej fabrike Noru a podarí sa mu ju zachrániť. Ján s Michalom majú Romana za hrdinu. Oľga však vie, že v skutočnosti je to on, kto je za požiar zodpovedný. Michal s Paulou sú opäť spolu, no na prežívanie romantických chvíľ nie je práve teraz vhodný čas.
Utorok 17.12
Michal Nore nedokáže odpustiť jej klamstvo. O to viac si uvedomí, čo má v Paule a vyzná jej lásku. Roman si proti sebe poštval Michala aj Oľgu, jediné, čo ho však trápi je Nora, ktorá s ním už nechce mať nič spoločné.
Streda 18.12
Oľga sa bojí o Romana, je však na neho príliš nahnevaná, aby mu dokázala pomôcť. Paula sa nevládze bezstarostne tešiť zo svojho vzťahu s Michalom, straší ju obava, že je tehotná s Gabrielom. Aký plán má šialený Gabriel, ktorý Paulu neustále sleduje?
Štvrtok 19.12
Gejza upozorní Romana, že keď nezhorela celá fabrika, nezhoreli ani dôkazy jej podpálenia. Roman sa pokúsi vynútiť si Norinu priazeň, ona však zareaguje tvrdšie, ako by bol od nej každý čakal. Paula nie je tehotná, tým sa však jej trápenie s Gabrielom zďaleka nekončí.

hwiezdinka
10. dec 2013

Kedy sa tam uz konecne znovu objavi Linda? Vraj uz toci 🙂 Skoda, ze sa Cilka a Vinco rozisli 😒

hwiezdinka
10. dec 2013

Tak uz tu krizu zazehnali Cilka a Vinco 😉

hasleerka
11. dec 2013

kks to je hrozné ten gabriel ...

hasleerka
12. dec 2013

tú podzámsku moc nemusím, kurňa ale postavičku má dobrú...

hwiezdinka
14. dec 2013

@hasleerka ja ju tiez nemam rada, ale nohy ma krasne a stihle 😉 A pekne ju obliekaju na rozdiel od Nory, ktora je za bohacku 😀

hasleerka
14. dec 2013

@hwiezdinka no presne aj krásne sa oblieka ...

hwiezdinka
19. dec 2013

2 tyzdne budu bez seriálu...aspon si od neho "oddychneme" 😉

hasleerka
20. dec 2013

kks a ja práve kukám že nám skončil ked neboli dalšie ukážky ... no pekne to zamotali, teraz prišiel paľkov otec ... ale fešný to chlap

hwiezdinka
21. dec 2013

@hasleerka pekny, pekny - kamil mikulcik 🙂

hasleerka
21. dec 2013

@hwiezdinka ja som ho ani nepoznala , len dcéra mi povedala že hral v druhom dychu ...ale tam s dlhými vlasmi sa mi nempáčil....

marthuska
22. dec 2013

Kedy bude dalsia cast?

hwiezdinka
22. dec 2013

@marthuska asi az v januari..

hwiezdinka
30. dec 2013

Škoda, že odchádza zo seriálu, je to sympaťák 😉
http://www.cas.sk/clanok/268566/sexsymbol-z-chl...

hwiezdinka
14. jan 2014

Hura, konecne bude chodit zasa od 27.1 😀

marthuska
18. jan 2014

@hwiezdinka konecne

mamartinka
autor
26. jan 2014

Pripominam ze serial pokracuje uz zajtra 17,50 Markiza.

hwiezdinka
27. jan 2014

Už dnes, hurá 😉

hwiezdinka
27. jan 2014

Dnes nic moc ta prva cast 😒