Seriál Druhý dych
ja si myslím, že to mali nechať tak ako to skončilo - happy-endom a dalej nepokračovať
tá druhá séria bude už od začiatku samá intriga, vražda....a tiež mi príde čudné, že zrazu je teodor na slobode, že andrea vstala"zmŕtvych" 😒 😒 😒 😒
@annabel4 Co ty nemozes spavat?
@bzuco
ja som to sledovala na nete zo zahranicia, myslela som si ze sa to cele skoncilo (na moju radost happyendom), bola som prekvapena ze to bude mat pokracovanie. Som tomu sice rada ale tiez neviem akym zazrakom sa Andrea vzchopi a hlavne bez nasledkov po prestrelenej hlave, ale ved rozpravka pre dospelych. A zda sa ze Teodor chce znicit Daniela, preco?
@mamartinka na akom fore si vycitala tie info? 😀
@annabel4 na stranke Doma vo fore Druhy Dych 😉
uff ... 😀 uz pritiahnute zavlasy ze andrea to rozchodi teodor vonku kuje pikle s bruchalom 😝 .. mali to uz ukoncit 😝 .. a zili vsetci statne az kym nepomreli....... som zvedava co vsetko sa da este vymysleit.... takze urcitym sposobom sa i tesim po letnej 😎 prestavke
Tak dievcata.Od 17.09 20.15 mame opet Druhy Dych http://medialne.etrend.sk/televizia-diskusie/in...
V Pondelok zacina http://www.aktuality.sk/clanok/214056/danica-kl...
Baby viete mi niekto povedať prečo Zuzanu vyhodili z nemocnice? A kto uniesol Andreu a ako? Neviem či som prepásla nejakú časť, len som videla ako Andreu vezie nejaký chlap v aute za Danielom
@dadka1010 to keď zmizol Daniel, keď spadlo to lietadlo, bola ho Anna hľadať, lebo mala pocit, že stále žije (aj Barborka bola o tom presvedčená) Anna bola kúsok od neho, stála pred tým "bunkrom" kde Daniel leží, a samozrejme, nenašla ho... ako odchádzala autom preč, ta sa na ceste minula s druhým auto, ešte sa za ním obzrela, a potom ukázali, že tam sedí Andrea... nič viac k tomu tuším vtedy nebolo... a potom ten policajt Rábek? vyslovil podozrenie, že v tom "ústave" kde sa Andrea liečila mali tuším meniť okná? neviem už si nepamňtám čo presne, a žiadali príbuzných aby si klientov brali domov, tak že v tom mala asi Andrea prsty, že to bolo zmanipulované... takže jej vlastne nič nebolo, iba sa robila 😉
o tej sestričke... tam sa niečo udialo, nejaký konflikt s tou namyslenou kravou, no ako sa volá... čo ju hrá Veronika Paulovičová ..ahá Miriam... a potom ju vyhodili...
@mimikyky
@dadka1010 To už bolo jasné skôr, že Andrea to hraje..už len jak sedela u Lenky na vozíčku doma a zrazu spadol pohár tuším..no ona to cele hrala. I keď nerozumiem..tak ona si stretlila do hlavy alebo nie? Však to aj keby prežila už by nebola v poriadku..tak či aj ešte to, čo ležala v nemocnici nebolo cele zmanipulované
A z nemocnice Zuzanu nevyhodili preto, lebo mala celkovo problémy aj s Máriou? Mala vybaviť nejake papierovačky a dosť často tam prespávala tuším. A Miriam ju vyhodila preto, lebo počula ako sa rozpráva s Michalom o tom bozku..tak jej perly strčila do kabelky a na to jej všetci skočili a poletela..nejak tak to bolo 😉
pozeram ruhy dych,a stale neviem zaradit tu Ilonu.myslela som si ze je to viktorova sestra..ale v ukazkach co bude nabuduce to vypada ze sa idu spolu bozkavat 😕 kto vlaste Ilona je?
nie som ista ale mne sa zdalo ze ilona je sestra janky - prvej manzelky daniela
teraz som na stranke kde sa pise o seriali dozvedela, ze je tosesternica nie sestra danielovej prvej zeny janky

a to som si myslela ze Andreu uz neuvidime, stal sa zazrak ze to "rozchodila"? Ved sanca bola minimalna... 🙂 Zda sa ze Teodor sa nepoucil a bude pokracovat so svinstvami aj nadalej, som teda zvedava na dalsiu seriu 🙂